WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.626
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WindowsPhone - Općenito

sad su 3 lumije kod mene; 520, 730 DS i pridošlica je 535, odlazi curi na testiranje WP-a, nadam se da će prihvatit kvadratiće :)

sve je već rečeno za ovaj mob pa neću naširoko. platili 650 krznenih u simpi, mislim da nema boljeg novog za te novce - a u svakom slučaju bolje od galaxy neo šita oko kojeg smo vodili raspravu jedno 2 sata

u 30-ak minuta namještanja i updateanja nisam primjetio problem sa dodirom, valjda će i ostat tako. mobitel mi u odnosu na 730 djeluje nekako krhko, ma da nisu ni iste klase. fotke ću testirati ovih dana, bateriju isto pa javim dojmove.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Meni na w10 prikazano azuriranje automatski za Here drive +
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Apachy kaže...

sad su 3 lumije kod mene; 520, 730 DS i pridošlica je 535, odlazi curi na testiranje WP-a, nadam se da će prihvatit kvadratiće :)

sve je već rečeno za ovaj mob pa neću naširoko. platili 650 krznenih u simpi, mislim da nema boljeg novog za te novce - a u svakom slučaju bolje od galaxy neo šita oko kojeg smo vodili raspravu jedno 2 sata

u 30-ak minuta namještanja i updateanja nisam primjetio problem sa dodirom, valjda će i ostat tako. mobitel mi u odnosu na 730 djeluje nekako krhko, ma da nisu ni iste klase. fotke ću testirati ovih dana, bateriju isto pa javim dojmove.

A jeli 730 vrijedno novca ? 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel ima ona nova MUPova app za WP 8.1?

@ Našao 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 20:39 (Dex.pwn).

1 0 hvala 0
14 godina
Silwncer kaže...

za 2200 koliko su išle kod nas kad je izašal - ne. nedavno sam gledao u svijetu medija, ima za 1700 i mislim da je to ok cijena, al je prošlo i godinu dana od izlaska.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
12 godina
odjavljen
Apachy kaže...
Silwncer kaže...

za 2200 koliko su išle kod nas kad je izašal - ne. nedavno sam gledao u svijetu medija, ima za 1700 i mislim da je to ok cijena, al je prošlo i godinu dana od izlaska.

Pass  Ja našao 1520 u savršenom stanju za 500 maraka cca 2000 kn. Evo link koga zanima :

http://www.olx.ba/artikal/19222403/nokia-lumia-1520-32gb-2gb-ram-20mpix-kam/

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Neka fala, čekam ljubav svog života... 950 XL 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ma ja cekam 850 ili 750, 5000+ kn za mob ne dam ni pod razno.

jbg silwncer, nemožeš uspoređivat novo i rabljeno. 1600-1700 za novu 730 je sasvim ok, kad se sjetim linksa i 2300 kn , a ni 830 nije bila baš isplativa sa cijenom od 3000 kn... 

Ke?!

0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
chewbacca kaže...

ma ja cekam 850 ili 750, 5000+ kn za mob ne dam ni pod razno.

jbg silwncer, nemožeš uspoređivat novo i rabljeno. 1600-1700 za novu 730 je sasvim ok, kad se sjetim linksa i 2300 kn , a ni 830 nije bila baš isplativa sa cijenom od 3000 kn... 

Kod nas nova 830 je 600 maraka ili 2400 kn. A vidi ovog debila :

http://www.olx.ba/artikal/18531292/mobitel-nokia-lumia-1520-crni/

1500 maraka za 1520 ???! To je 6000 kuna bgt 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Cijena kaže da će bit oko 4500 HRKa(gledam za Njemačku)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

to je njemačka... hrvatska je druga "mahala"... tu ti plaćamo porez na pamet... ja ne očekujem ispod 5500 kn kad izađe 950XL... to će me iznenaditi ako bude ispod 5000 kn

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Koja je fora / razlog skrivanja pojedinih aplikacija(HERE maps)???
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
BinHex kaže...

Novi vlasnik... Bojim se da će zbog toga Here maps i Here drive izgubiti na starom sjaju koju je imao kod predhodnh vlasnika

@ Jbg, Njemcima je to skupo(kod njih) jer je njima drugačiji standard

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
BinHex kaže...

Novi vlasnik... Bojim se da će zbog toga Here maps i Here drive izgubiti na starom sjaju koju je imao kod predhodnh vlasnika

@ Jbg, Njemcima je to skupo(kod njih) jer je njima drugačiji standard

nije ni prvi ni zadnji put zašto se skriva neka aplikacija.. većinom zbog bugova Microsoft ju sakrije da autora prisili na popravak bugova. Microsoft se brine i provjerava aplikacije. nije to Android koji ima trgovinu punu smeća. možda je to razlog. vidite danas da je došao update sa popravcima (nekih) bugova

ne zaključujte naprečac i ne pišite dezinformacije... možda je novi vlasnik isto odlučio da sakrije ali prije bih rekao da su razlog bugovi i prilagodba aplikacije za nove uređaje i Win 10

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 22:55 (dadn).
16 godina
veki22 kaže...

Pošto već 2 godine koristim L920 razmišljam o kupovini novog moba, najvjerojatnije L640 zbog odlične cijene, a i 5 inča ekran mi je taman, 640XL mi je prevelika.

Znam da je kamera na 920 puno bolja al budem preživio bez nje, a ostalo je po meni sve na strani L640 (veći ekran, bolja baterija, 4 core proc, bolja podrška za win 10).

Zanima me kako radi 10-ka na L640? Netko je sigurno ima instaliranu pa da malo podijeli dojam prije nego uzmem mob i općenito kakva je kvaliteta izrade, ekran i baterija.

P.S. Prodajem svoju bijelu L920, ako je netko zainteresiran nek mi pošalje poruku na pm.

Druze ja cu ti rec odmah da neces bit zadovoljan tom zamjenom. Nakon sto sam razbio 920-ku, zamijenio sam je sa 640 xl. Naravo privukla me velucina ekrana ali to nije to. Pusti kraju sto 640ka ima bolji procesor, uporedjivao sam brzinu u otvaranju aplikacija na ta 2 telefona i nema nikakve razlike. Degradacija u svakom smislu. Kapacitivne tipke... ko nije probao i ne vrijedi objasnjavat razliku. Ne mogu da vjerujem da ih nema na 950...

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Izašao je Windows 10 Mobile Build 10563 Emulator pa je možda moguće da uskoro dobijemo i novi Windows 10 mobile build :)

Izvor: WMPoweruser

http://wmpoweruser.com/hands-on-with-windows-10-mobile-build-10563-emulator/

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

imam lumia 640 xl i mogu samo reći da je mobitel vrh vrhunaca,nikad me iphone nije privlačio i nikada je nebum imo jer je provikan mobitel,ovo što je napravio windows je fantazija,od baterije do svega,nikad bolji nisam imo,prezadovoljan i za ovu siću koliko dođe je san ostvaren

dajac
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Moj sljedeći mob će biti 640/640XL .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Pošto svi hvale svoje mobitele, malo ću i ja svoju pohvaliti, a malo i izgrditi :D
Naime, možda neki znaju i neki ne, imam Lumiu 930 i s mobitelom sam i više nego zadovoljan, zericu mi je prevelik no to je zanemarivo. Što se tiče rada, fluidnosti, kamere, dpisivanja preko whatsapp-a i sličnih stvari sam prezadovoljan, radi bez greške.

A sada stvari s kojima nisam baš zadovoljan.

1. Baterija ima svoje mušice, nekada izdrži dan i pol do 2 normalnog korištenja, a nekada se isprazni od 5-21h što me čudi iako se skoro jednako koristi (slikanje, 9gag, surfanje, čitanje novina, igrica jaaaaaaako rijetko koja, dopisivanje i malo poziva)
2. Mikrofon za snimanje, tipa dok sam na whatsapp-u, je riknuo tj malo po malo je prestajao raditi pa me ne čuju osobe ni dok ih na zvučnik stavim. Prilikom snimanja videa je ok jer koristi drugi mikrofon, ali ostale stvari ništa.

Sve u svemu zadovoljan sam, ali će mobitel uskoro na servis radi mikrofona, baterija može proći.
Mobitel je bio upgrade sa Lumie 925 što se tiče hardware-a i svega ostalog, osim kamere. S kamerom sam po danu zadovoljan, ali po noći rijetko kada jer je teško riktati postavke (koje rijetko kada pogodim) pa trenutak propadne dok naštimam heh. Eventualno ako netko može dati otprilike neke upute za slikanje po noći, a da okidanje slike ne traje po 5 sekundi (ili više) jer mi se neda toliko čekati (znam, zvuči djetinjasto).

U biti, za mobitel imam skoro samo riječi hvale

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trenutno koristim L920 i planiram upgrade na L930 ali me najviše strah kamere. 920-ka me nekako razmazila.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kakva je 1320 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...
Trenutno koristim L920 i planiram upgrade na L930 ali me najviše strah kamere. 920-ka me nekako razmazila.

Ma ako se poigraš sa postavkama l930 daje jako dobre low light slike ali se moraš poigrat... Meni je moja još pred neko vrijeme roknula sa cca 1m na pločice i sve je OK ali sam pred malo skužio da mi se ekran malčice odvojio (na gornjem lijevom dijelu i donjem desnom) sve radi kako i treba (zato i nisam to primjetio) ali na ta dva kuta sad malo strši van i mogu ga gurnut unutra ali se opet vrati (lol). Morat će na servis...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Silwncer kaže...

Kakva je 1320 ?

Po meni nepotrebno razmišljati o njoj pored 640XL, po svemu je lošija. 

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Moj sljedeći mob će biti 640/640XL .

nebudeš pogrješio,mob je A1,bio sam malo sumnjičav prije kupnje i dosta dugo sam čito  recenzije  i definitivno odlučio da je moj i božji,sviđalo mi se sve,od fotograjija,zvuka,brzine,još se bori sa aplikacijama jer svi smo naučili na android,cjena je ok čak sad vidim koju kvalitetu ima čak je i jeftin,da zaboravio sam i na bateriju koja je super,dizajn,ma asve i mislio sam da mi bude prevelik a čak i sa jednom rukom radim neke stvari,definitivno prezadovoljan

dajac
16 godina
majstorSZ kaže...

Iskreno ne znam kolko taj upgrade ima smisla. Dobije se ono malkice veci display, 1 gb vise rama i full hd rezolucija ali to je sve premalo da bi se imala potreba za zamjenu. Eh ne znam jedino kolko ce win 10 ci kad dodje na svoje znacit ta giga rama. Mozda ima neki kolega koji je vec imao oba ta telefona pa ce ti on bolje rec :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 10:37 (esko).
11 godina
neaktivan
Nocio kaže...

1. Baterija ima svoje mušice, nekada izdrži dan i pol do 2 normalnog korištenja, a nekada se isprazni od 5-21h što me čudi iako se skoro jednako koristi (slikanje, 9gag, surfanje, čitanje novina, igrica jaaaaaaako rijetko koja, dopisivanje i malo poziva)

trajanje baterije dan i pol do 2 na pametnim telefonima je odlična stvar, sve do jednog dana (tj. korištenje mobitela unutar jednog dana, kojih 12 sati aktivnog rada) može se smatrati dobrim. no ovo ponekad brže pražnjenje, očigledno nešto se dogodi, u memoriji ili nešto možda ostane aktivno pa pocucla bateriju. ako primjetiš da počne malo brže trošiti restartaj (gasi-pali) mob pa vidi onda...

640 je mene iznenadio da čak i sa igricama baterija zna dobro izdržati. ja volim bejeweled 2 igricu pa ju znam ponekad po jedan level proći... na 920 nikad nisam dulje od jednog dana sa 640 zna biti dan-pol do 2... kad baš koristim samo pozive uz malo interneta baterija ode i do 3 dana... rekord mi je 4 dana ali to je stvarno bilo slabo korištenje...

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Prednarudžba Lumia 950/950XL preko njemačkog Amazona je dostupna.

Cijena za 950 (SS i DS) je 599 €

Cijena je 699 € za 950 XL

poklon jastuk za bežično punjenje i memorijska kartica 32 GB (oko 50 € vrijednost poklona)

Znači oko 5400 kn za XL, 4600 kn za "običnu"... pa tko ima para neka mi kupi jednu a poklonim mu jastuk i karticu :)

http://www.amazon.de/gp/product/B016AAM51U

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 11:58 (dadn).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Besplatni glazbeni miksevi

http://lumia.ms/Mixtapes

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
dadn kaže...

Prednarudžba Lumia 950/950XL preko njemačkog Amazona je dostupna.

Cijena za 950 (SS i DS) je 599 €

Cijena je 699 € za 950 XL

poklon jastuk za bežično punjenje i memorijska kartica 32 GB (oko 50 € vrijednost poklona)

Znači oko 5400 kn za XL, 4600 kn za "običnu"... pa tko ima para neka mi kupi jednu a poklonim mu jastuk i karticu :)

http://www.amazon.de/gp/product/B016AAM51U

Ista cijena za SS i DS.

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Prodao sam svoju 1520 i sad trenutno koristim zenin lg g3...naravno nedostaje mi windows phone, nekako android nije za mene, previse podesavanja nepotrebnih a opet na telefonu sa 3 gige rama android ne ide kako treba.

E sad razmisljam se o novom telefonu. Dvoumim se izmedju 640xl i 930. 

Kod 640xl mi je plus izmjenjiva baterija, sd kartica (iako mi ovo nije toliko bitno, jer nikad nisam napunio 32gb na 1520)

930 mi je plus kamera (koja je ista sa 1520) i amoled ekran (za koji kazu da je odlican), minus mi je mala baterija, neizmjenjiva baterija.

Razliku u cijeni ne uzimam kao faktor odluke.

Ono sto mene zanima je kako se ponasa cpu i 1 giga rama na 640xl. 

Nek neko ko ima taj telefon napise iskustvo i ako je probao bild desetke kako je iskustvo sa njim.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice