WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.047.498
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
razvan_rat kaže...

Koja je vrijednost Lumie 710 - 2g stara, sve radi, neoštećena?

I molio bih  korisnike Lumie 530 i 630 da iznesu svoja mišljenja o navedenim modelima.

Ja imam 630, već par mjeseci, meni je mobitel odličan, iako nisam neki zahtjevni korisnik.

Sve radi vrlo dobro, fluidno, nikakvih problema u radu. Baterija mi drži oko 2 dana sa umjerenim korištenjem na Medium/Low osvjetljenju, valja napomenuti da nema ambijentalni senzor za automatsko osvjetljenje te još neke stvari, npr za isključiti ekran kod poziva.

Kamera ok, po danu su slike dobre a po noći na automatskim postavkama točno onakve kakve očekuješ od 5MP kamere bez bljeskalice, nešto bolji rezultat je kada  povećaš ekspoziciju (?) na 1s, ali to vrijedi samo za statične objekte.

U njemu mi je kartica od 64GB napunjena skoro do kraja i nema nikakvih problema sa brzinom učitavanja, sve se otvara jednako brzo kao i da je na memoriji mobitela.

Swedish latin super funk.
18 godina
WindowsPhone - Općenito

I ja imam L630 i jako sam zadovoljan, ovo mi je prvi WP telefon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sirka666 kaže...
 npr za isključiti ekran kod poziva.

Imam ju i ja, i ovo je jako glupo. Meni je minus što se kad povučeš onako s vrha ekrana prema dolje za obavjesti, imaš one 4 ikone, i nemožeš stavit šta hoćeš već samo par koje su oni odabrali. Ima WiFi, ali nema mobilni podatci, što je vrlo glupo. Druga stvar, jako iritantna, kad je uključena štednja baterije ne dobivaš obavjesti da si primio poruku na aplikacijama (viber npr). Općenito aplikacije koje ja koristim nisu dobro optimizirane ili ih uopće nema, ali za to su zaslužni i dizajneri. Viber npr na 630 radi očajno, uvijek se učitava kad ulaziš u njega, obavjesti mu štekaju, 100 čuda. Što se tiče ostalog čisto ok, koliko para toliko muzike, za te pare je ok, iako sad žalim za Androidom zbog mogućnosti presonalizacije i normalnog rada aplikacija, iako je Windows i na ovako jeftinom uređaju nevjerojatno fluidan.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
16 godina
Hacker002 kaže...
sirka666 kaže...

Imam ju i ja, i ovo je jako glupo. 

Ekran se isključi kada ga takneš s licem dok razgovaraš, ne moraš paziti.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Meni od juce metrotube ne radi...imate li vi problema?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Hacker002- nekako mi nema smisla traziti da dolaze obavijesti dok je uključena štednja baterije, onda to nije štednja

www.wpnovosti.com
16 godina
Hacker002 kaže...
sirka666 kaže...

Imam ju i ja, i ovo je jako glupo. Meni je minus što se kad povučeš onako s vrha ekrana prema dolje za obavjesti, imaš one 4 ikone, i nemožeš stavit šta hoćeš već samo par koje su oni odabrali. Ima WiFi, ali nema mobilni podatci, što je vrlo glupo. Druga stvar, jako iritantna, kad je uključena štednja baterije ne dobivaš obavjesti da si primio poruku na aplikacijama (viber npr). Općenito aplikacije koje ja koristim nisu dobro optimizirane ili ih uopće nema, ali za to su zaslužni i dizajneri. Viber npr na 630 radi očajno, uvijek se učitava kad ulaziš u njega, obavjesti mu štekaju, 100 čuda. Što se tiče ostalog čisto ok, koliko para toliko muzike, za te pare je ok, iako sad žalim za Androidom zbog mogućnosti presonalizacije i normalnog rada aplikacija, iako je Windows i na ovako jeftinom uređaju nevjerojatno fluidan.

Ako ti to toliko smeta, otiđi u Battery Saver, odaberi Viber i stavi kvačicu pored "Allow this app to run in the background even when Battery Saver is on", pa će ti notifikacije dolaziti uredno i pod Battery Saverom. Što se tiče uključivanja / isključivanja mobilnih podataka, Microsoft je bio toliko dobar da nam je izbacio app  / shortcut do mobilnih podataka koji možeš pinnati na start screen, evo ti link na aplikaciju.

Aplikacije kao aplikacije, pogotovo Viber. Ni na Androidu ni na iPhoneu nije neka sreća, više zafrkava nego što radi kako spada. Nego.. koja ti to aplikacija nedostaje? Ja sam našao sve što trebam.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Koju weather aplikaciju koristite da je bar približno točna i da se može staviti na lock screen?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja amazing weather.. za moje područje je super točna a ima satelitske snimke + storm alarm (neka vrst, eumetnet pa upozorava na jak vjetar, puno kiše itd)... probao sam ih čuda ali ova je najtočnija, barem za moje područje

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
WackyZG kaže...

Nego.. koja ti to aplikacija nedostaje? Ja sam našao sve što trebam.

Nedostaje mi praktički najbitnija aplikacija na mobitelu - Zaba mobilno bankarstvo. Kontaktirao sam ih u vezi nje i navodno bi do kraja godine trebala biti puštena u rad, ali to je opet 2 mjeseca prekasno

17 godina
WindowsPhone - Općenito

sumnjam,obecavaju vec duo vremena ali nista... pricao sam s jednim sluzbenikom,sumnja da ce biti tako brzo jer bi morali mjenjati citav sustav a to im se ne isplati...a sad kako zasto ne znam,covjek valjda zna,pa bumo vidli....

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito
Vasa zaba barem obecava a moja banka nema WP ni u planu :'(
nista mi se neda
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Hacker002 kaže...
WackyZG kaže...

Nego.. koja ti to aplikacija nedostaje? Ja sam našao sve što trebam.

Nedostaje mi praktički najbitnija aplikacija na mobitelu - Zaba mobilno bankarstvo. Kontaktirao sam ih u vezi nje i navodno bi do kraja godine trebala biti puštena u rad, ali to je opet 2 mjeseca prekasno

Doći će mzaba uskoro. Assecco je kriv. 

@cropunk: Nije problem u sustavu i mijenjanju... ima tu stvari da padneš u nesvijest koje nebuloze. Ali ne smijem pričati. Uglavnom, strpimo se još malo. Javim svima na vrijeme. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 17:25 (WackyZG).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Shvaćam da pokušavaš u dobroj namjeri, ali nije mene briga tko je kriv. Nije Windows tu od jučer pa da nisu imali kad napravit. Bitno da ja plaćam nešto a nije mi omogućeno korištenje toga. I o tom budem porazgovarao s dragim djelatnicima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 17:29 (Hacker002).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
apoteka kaže...
Jeli ikome radi sync tabova na internet explorerima. Na laptopu imam w8.1 na mobu wp8.1 neke stvari se syncaju, kao boja al ne vidim tabove s laptopa na mobu pod other

hm, taman nesto prckam i vidim da sam ipak fulao... Shodan je moj PC i ovo je zadnje sto sam gledao na njemu...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
apoteka kaže...
Jeli ikome radi sync tabova na internet explorerima. Na laptopu imam w8.1 na mobu wp8.1 neke stvari se syncaju, kao boja al ne vidim tabove s laptopa na mobu pod other

hm, taman nesto prckam i vidim da sam ipak fulao... Shodan je moj PC i ovo je zadnje sto sam gledao na njemu...

je i meni je proradilo, samo treba malo pricekat

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Tako je meni covjek rekao sto radi u zabi,da bi se cijeli sustav morao mjenjati a njima se to trenutno ne isplati.da mi fali na wp fali,zato imam sa strane stari andorid koji koristim kad mi zatreba,dok-ako-kad je osposobe na wp...
td slobodno moze i dalje,to nam nece nista prije donjeti zabu na mobitele...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
evang kaže...

Koju weather aplikaciju koristite da je bar približno točna i da se može staviti na lock screen?

Ja koristim "Prognoza",jako je tocan program,i ima notifikacije za Kisu,Grmljavinu,ovo i ono..Podrzite autora,jer je iz Hrvatske,a cijena ispod 2 Eura,stvarno povoljna..Ima i najvise ocijene na netu..

azuriranje je precizno i brzo,i uz hrpu zvucnih programa,koje sam imao,jedino ovaj nisam deinstalirao..{#}

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/prognoza/462ab4e3-9a07-4e5d-b5ff-4606a1b6d5fe

13 godina
Hacker002 kaže...

Shvaćam da pokušavaš u dobroj namjeri, ali nije mene briga tko je kriv. Nije Windows tu od jučer pa da nisu imali kad napravit. Bitno da ja plaćam nešto a nije mi omogućeno korištenje toga. I o tom budem porazgovarao s dragim djelatnicima.

Mislim da si se ti trebao malo prvo informirat prije prebacivanja na WP,u tom je problem.

Nego jesam ja jedini koji ne želi plaćat aplikacije pošto su dvoje ljudi koji su mi odgovorili naveli aplikacije koje se moraju kupit.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Mesenđer ima apdejt, al ništa novo

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito
Evang nisi jedini ni ja ne placan aplikacije i za vremensku prognozu koristim ovu microsoftovu defaultnu i nije losa http://www.windowsphone.com/s?appid=63c2a117-8604-44e7-8cef-df10be3a57c8
nista mi se neda
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 23:15 (nicky.sl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Nisi jedini ni ja ne placan aplikacije i za vremensku prognozu koristim ovu microsoftovu defaultnu i nije losa

Potpis
12 godina
WindowsPhone - Općenito
Kakav potpis sta ti to znaci
nista mi se neda
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
evang kaže...

Mislim da si se ti trebao malo prvo informirat prije prebacivanja na WP,u tom je problem.

Da, jer bi se ja trebao prilagođavati njima. Ja kupujem mobitel koji je u rangu mojih mogućnosti. Da mogu, ja bi rado kupio One M8, ali je*iga.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Gle, razumijem frustriranost ali zato postoje ovakvi forumi ,realno WP je još prilično ograničen u nekim segmentima,ali ako ti je ta mZaba toliko važna onda si trebao provjerit da li postoji WP verzija.

Mogao si i kupit jedan od milijardu androida kojih imaš od svih živih proizvođača,od 700njak kn pa na više gdje bi ti ta mZaba radila,a i nemreš mi reć da su Nokie nešto super jeftine.

Jbga pregrizi drek,prodaj mob dok je još nov i kupi android,sretno.

1 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Koristio sam to vrijeme od MS ali je kronično netočno,doslovno vani kiša pljušti meni na mobu stoji "Sunny and clear"

0 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

Tako je meni covjek rekao sto radi u zabi,da bi se cijeli sustav morao mjenjati a njima se to trenutno ne isplati.da mi fali na wp fali,zato imam sa strane stari andorid koji koristim kad mi zatreba,dok-ako-kad je osposobe na wp...
td slobodno moze i dalje,to nam nece nista prije donjeti zabu na mobitele...{#}

Inače ne reagiram na komentare o TDovima, ali čisto da se zna, ja ti ga nisam dao. Bitno je da je mZaba skoro pa spremna i da će doći na WP. Inače, @Hacker, i ja je plaćam u Lepezi, kao i mToken, pa ne kukam. Ako ti smeta, slobodno se javi u ZABAu i traži povrat novca za naknadu zbog nemogućnosti korištenja.

A sada, dosta off topica. Sviđa mi se način na koji Microsoft širi funkcionalnost Treasure Tag - a. Jest da meni na 520 Treasure Tag ništa ne znači, ali sljedeća Lumia će definitivno biti s njime.

I mala anketa. S obzirom da će se uskoro pojaviti x40 modeli, zanima me hoćete li čekati predstavljanje pa raditi eventualni upgrade, ili se neće čekati.

3 čekati ću predstavljanje
1 izabrati ću nešto postojeće
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 8:15 (WackyZG).
14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Kakav potpis sta ti to znaci

Da i ja isto misli što i ti... Nea šanse da keširam pare zbog nekakve app
12 godina
evang kaže...

Koristio sam to vrijeme od MS ali je kronično netočno,doslovno vani kiša pljušti meni na mobu stoji "Sunny and clear"

U zadnje vrime je dobra
nista mi se neda
17 godina
odjavljen

neš ti para... 1$ npr za nešto što ti može jako dobro doć?! {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice