WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.082
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Smooth Operator kaže...

U 1mj 2015, mi je dvije godine kako koristim Lumiu 820, sad se dvoumim između 830 i 930, kupovao bih krajem godine. Šta vi kažete?

ja bih išao na l830.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
skank666 kaže...
Smooth Operator kaže...

U 1mj 2015, mi je dvije godine kako koristim Lumiu 820, sad se dvoumim između 830 i 930, kupovao bih krajem godine. Šta vi kažete?

ja bih išao na l830.

Mindfuck.

Zasto bi isao na losiji model?

- Psiho246
17 godina
odjavljen

jer ima sve što meni treba. kvalitetne fotke i kvalitetan ekran (ne leži mi AMOLED) .

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina

jedino prednja kamera užas, samo zbog toga bi išao na L 730 ,

nekako je u zadnje vrijeme više koristim ;9

18 godina
izzy007 kaže...
Imaš 8.1 verziju os-a ali bez zadnjeg samsung firmwarea. Znači imaš pfd verziju os-a. Trebaš napraviti downgrade na 8.0.
Za to nema službenog samsung alata ali stričeki sa xda developera su skuhali nešto i to radi.

Koliko sam upratio na wpcentral, ne dobijaju jos uvijek ni svi sa GDR3/ATO kombinacijom update, tako da ne mora biti da je razlog DP.

Pogotovo, sto su iz MS tvrdili da ce se moci regularno nadograditi i DP kada oficijelni postane dostupan.  Mozda ne treba zuriti sa downgradeom.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Jos nesto - ljudi dobijaju odvojeno 8.1. update i samsung firmware update. Tako da ne vidim smetnje da se nama na DP isporuci samo samsung firwmare update, kako je i obecavano kada smo instalirali DP.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Definitivno 830. Baterija na 930 je užas, ne znam šta su mislili kad su ga sklapali...

@Franjo, bate ako ti je baterija slaba to je još jedan razlog da uradiš hard reset... Svi mozgovi pod obavezno stavljaju hard reset nakon 8.1 nadogradnje, vjerovatno si uradio. Ja sam imao 920 i nakon 8.1 baterija je izdržala oko 6-8 sati , nakon hard reseta bez problema je mogla izgurati dan. A i zbog senzora bi trebao... Nemaš šta izgubiti.

17 godina
odjavljen
hromidaba kaže...

Definitivno 830. Baterija na 930 je užas, ne znam šta su mislili kad su ga sklapali...

meni bez beda izgura dan i pol...  ali opet to ovisi o tome kako ga tko koristi (na prošloj stranici sam opisao svoje korištenje).

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Radim po ovom tutorijalu ali ne znam zašto nemam mogućnosti da u programu pritisnem start... Odabrao sam fajlove, sve podesio kao na slici... Na mobu imam nešto Windows Phone i iznad toga ima u crvenom kvadratiću logo od win 7... Piše neki download mode u žutome.... Ne znam jel sam nešto razje bao :S Pomoćććć !!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Nije to da je neprimjetno to blješti na sve strane baš se očito vidi. 

Uvijek imam AUTO osvjetljenje, probati ću bez pa ću vidjeit. A vidjeti ćemo.

I baterija mi je isto koma, traje oko 7,8 sati korištenja, onako ne pretjeranog. 23h je bio neki maksimum koji sam ikad imao. A to je preko vikenda kad ga niti ne koristim.

Uglavnom cijeli  mob mi je u banani, ali ne smetaju mi te neke stvari.

Imam masku s baterijom, koju stavim kad mi baterija prazna, koja je uvijek blizu mene, I radim si sam prijenosne punjače s novim baterijama od laptopa. Tako da uvijek imam neki izvor napajanja kod sebe. 

Isti problem sa ekranom imam i ja.

Ja sam probao i sa auto osvjetljenjem i ručno i opet blinka ekran, probao sam i soft, hard reset, kalibraciju senzora u mraku, niš nije pomoglo.

Razmišljao sam da ga nosim na servis, al ne vjerujem da će to priznat kao kvar (mnogima na netu nisu priznali) tako da sam se već navikao na to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 14:19 (veki22).
14 godina
odjavljen
Šta je ovo? Imam 8.0 bez pfda i nemam nikakvo ažuriranje
15 godina
Ne dobijaju sve regije update. Dali ti je csc postavljen na ATO?
Ako ne znaš kako provjeriti probingaj. A i ja sam to ovdje negdje pisao samo se moraš vratiti hrpu stranica u temi unatrag
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Ocito jos nije dostupan za tvoj ativ-s... Ja sam na svojoj lumiji 925 vrtio cyan dva tjedna, dok su ga neki tek poceli dobivat... Strpljen spasen, ako je WP8.1 doista vani za ativ-s, dobit ces ga...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ne znam kako da postavim na ATO... Kad sam malo prije stavljao WP8.0 stavio sam nešto NEE... Ativ je kupljen u Linksu, na tele2 sam... Jel opet moram stavljati 8.0 ali da stavim ATO?
16 godina
hromidaba kaže...

@Franjo, bate ako ti je baterija slaba to je još jedan razlog da uradiš hard reset... Svi mozgovi pod obavezno stavljaju hard reset nakon 8.1 nadogradnje, vjerovatno si uradio. Ja sam imao 920 i nakon 8.1 baterija je izdržala oko 6-8 sati , nakon hard reseta bez problema je mogla izgurati dan. A i zbog senzora bi trebao... Nemaš šta izgubiti.

veki22 kaže...

Isti problem sa ekranom imam i ja.

Ja sam probao i sa auto osvjetljenjem i ručno i opet blinka ekran, probao sam i soft, hard reset, kalibraciju senzora u mraku, niš nije pomoglo.

Razmišljao sam da ga nosim na servis, al ne vjerujem da će to priznat kao kvar (mnogima na netu nisu priznali) tako da sam se već navikao na to.

Napravio sam HardReset, ali ništa nije pomoglo, i eto probao sam manualno danas osvjetljenje. Ali ništa od toga sve je isto. 

A moram se pomiriti s tim da mi je baterija banana i nabaviti si drugu :D
Ima taj mališan već preko 2 godine :D 

12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imam problem sa viberom, kasne obavijesti,ne zvoni kada me neko zove,zblurane profilne slike od kontakata...je li doslo vrijeme za update? :(

EUNE: blazzers

0 0 hvala 0
18 godina
exorc1st kaže...

Imam problem sa viberom, kasne obavijesti,ne zvoni kada me neko zove,zblurane profilne slike od kontakata...je li doslo vrijeme za update? :(

Ja željno iščekujem viberov novi update.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ima koja aplikacija za blokiranje poziva ?

našao call+sms filter ali to uopce ne funkcionira {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 16:38 (Mark302).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Vi koji imate Lumia 920 sa WP8.1, kako vam se ponaša baterija? 

moja očajno traje, doslovno curi. 

Danas sam bio sa kolegom u menzi i za nekih 1h mi se potrošilo 16%. A nisam ništa puno radio na mobitelu, odgovrio na 3-4 poruke, pročitao jedan email i to je to. Većini aplikacija je isključen pozadinski proces. 

Slika 1: je li normalno da ovaj proces na vrhu potroši toliko baterije? Pokušao sam uspostaviti dva poziva i ništa više što se tiče telefoniranja. U kolege na L520 taj proces troši skroz malo

Slika 2: današnje stanje baterije- očaj

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Dex.pwn kaže...
Ne znam kako da postavim na ATO... Kad sam malo prije stavljao WP8.0 stavio sam nešto NEE... Ativ je kupljen u Linksu, na tele2 sam... Jel opet moram stavljati 8.0 ali da stavim ATO?

Ako si revertao na GDR3, mislim da nemas ATO. Moras revert na GDR2 (ako pricamo o istom tutorialu koji je objavljen na WP Central).

http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/277862-%5Bguide%5D-how-revert-back-wp8-gdr3-wp8-1-dp.html

15 godina
WindowsPhone - Općenito

ja gubim 7% na sat s tim da sam surfao i dopisivao se na messengeru i gledao sta ima na fejsu novo...inace gubim 2-3% po sat kad kad ga ne koristim tolko jako

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel netko zna kako da vratim sigurnosti kopiju i popis svih appova? Nisam na dizanju sustava pa bi sad a ne znam kako

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Danas namjeravam uzeti l930 u splitu preko njuskala za nekih 2800 (mozda 100 nize). jeli cijena ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja iskreno nebi jer sam jednu vidio za 2250 prije par dana.
Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da, al sve je to koristeno, ili u zagrebu i imaju polotiki plati pa saljen. ova mi se cini kao najsigurnija opcija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Spusti bar na 2500.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dat cu sve od sebe iako ce mi to bit prvi put haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel netko zna kako da vratim sigurnosti kopiju i popis svih appova? Nisam na dizanju sustava pa bi sad a ne znam kako

Imaš u trgovini popis svih app koje si instalirao... Trgovina-padajući menu(...)-moje aplikacije...

17 godina
majstorSZ kaže...

Vi koji imate Lumia 920 sa WP8.1, kako vam se ponaša baterija? 

moja očajno traje, doslovno curi. 

Danas sam bio sa kolegom u menzi i za nekih 1h mi se potrošilo 16%. A nisam ništa puno radio na mobitelu, odgovrio na 3-4 poruke, pročitao jedan email i to je to. Većini aplikacija je isključen pozadinski proces. 

Slika 1: je li normalno da ovaj proces na vrhu potroši toliko baterije? Pokušao sam uspostaviti dva poziva i ništa više što se tiče telefoniranja. U kolege na L520 taj proces troši skroz malo

Slika 2: današnje stanje baterije- očaj

Previše to curi, jesi napravio hard reset nakon updejta na DP ?

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Prije sam imao HTC trophy 7 i bio sam odusevljen sa tim telefonom, pa sam kupio LG optimus 4x i nisam nikako zadovoljan sa njim...tj androidom na njemu. Iskrsla mi je prilika da ga prodam i odlucio sam da se vratiim na Windows platformu...E sad zanimljiva mi je ova lumia 925...al kako je poodavno izasla zanima me oko buducih nadogradnjih...da li ce ih biti i kakva je generalno tu microsoftova politika.

Ima li ko ovaj telefon i kakvi su utisci...

Ni ova lumia 830 se ne cini losom, ali malo mi je ekran povelik a i cijenom malo vise odskace od 925...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice