WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.742
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

mozda si negdje preusmjerio ili blokirao dolazne pozive

pogledaj kodove od operatera pa provjeri

ta postavka ne bi trebala imati veze s dolaznim pozivima

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 16:07 (apoteka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

ili spiči hard/soft reset

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito
apoteka kaže...

mozda si negdje preusmjerio ili blokirao dolazne pozive

pogledaj kodove od operatera pa provjeri

ta postavka ne bi trebala imati veze s dolaznim pozivima

Nisam preusmjerio,ta opcija je iskljucena,kao i blokiranje poziva,uspio sam postavit ikliznik na OFF za mailbox,no opet nista...

11 godina
protjeran
dax-lax kaže...

ili spiči hard/soft reset

e sad,nes ide sa nekim guumbicima,ali nisam to imao potrebe do sad raditi.Kako konkretno se radi soft/hard reset...?

Usput hvala na savjetu Apoteci i tebi..{#}

sorry na duplom postu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 15:58 (duhonja).
14 godina
neaktivan

Soft reset- volume down i power/lock tipka.. Pritisni ih u isto vrijeme i drzi dok se mobitel ne ugasi..
Hard reset- u postavkama uređaja vraćanje na tvornicke postavke

Ima li netko na tele2 mreži? Kako provjeravate stanje megabajta i minuta u smart tarifi?

EDIT:  snašao sam se za provjeravanje stanja megabajta i minuta

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 20:09 (majstorSZ).
11 godina
protjeran
majstorSZ kaže...

Soft reset- volume down i power/lock tipka.. Pritisni ih u isto vrijeme i drzi dok se mobitel ne ugasi..
Hard reset- u postavkama uređaja vraćanje na tvornicke postavke

THX a lott {#}

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Evala, na mojoj L920 ima neko vrime dok je zaključana, tj na glance screenu stoji ikonica baterije i postotak koji je konstantno isti.

Uvik je na 36%. Probao sam soft reset, palit-gasit, o zid, o pod, o plafon.... :)

Nisam probao hard reset, nadam se da se može i bez toga riješit problem.

Ima li ko kakve spoznaje o ovom mističnom problemu?

pozz

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Virty kaže...

Evala, na mojoj L920 ima neko vrime dok je zaključana, tj na glance screenu stoji ikonica baterije i postotak koji je konstantno isti.

Uvik je na 36%. Probao sam soft reset, palit-gasit, o zid, o pod, o plafon.... :)

pozz

Vjerovatno si na PfD kao i svi ostali koji imaju taj problem, za sad nema rješenja... Pozz

18 godina
hromidaba kaže...
Virty kaže...

pozz

Vjerovatno si na PfD kao i svi ostali koji imaju taj problem, za sad nema rješenja... Pozz

Hm, nisam na PfD, čekao sam strpljivo službeno ažuriranje.

Sve je uredno radilo, ovaj "bug" se pojavio ima 10ak dana.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 13:44 (Virty).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

zasto mi poruke na viberu kasne?

Nadam se da će se kvaliteta aplikacija za WP poboljšati u budućnosti.

Što je sa WP9 ili 10?Jel sigurno svi wp 8 mobiteli dobijaju tu nadogradnju, jel potvrđeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...

zasto mi poruke na viberu kasne?

Nadam se da će se kvaliteta aplikacija za WP poboljšati u budućnosti.

Što je sa WP9 ili 10?Jel sigurno svi wp 8 mobiteli dobijaju tu nadogradnju, jel potvrđeno?

meni isto stalno kasne...

nece biti WP9 vec su preskocili na 10. Kolko znam jos nije nis objavljeno, al nadam se da ce svi moci.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Što se tiče vibera sve zavisi od opterećenja servisa... A Satya je rekao da će svi uređaji moći pokretati windows 10, valjda zna šta priča...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 23:00 (hromidaba).

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

kakvog opterecenja servisa? Kako na ios-u i androidu stize odma sve...aplikacija je jednostavno lose napravljena a nije jedina na ovoj platformi koja lose radi u usporedbi sa istim aplikacijama na drugim platformama...jbg zasad je to jedan od vecih problema dovest aplikacije u red, jer jbg njima je samo do toga da je naprave a kako aplikacija radi, bugovi i ostalo to je nebitno ...ccc mkraju se malo trgnut

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

viber je meni i na andoridu stekao i kasnio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
domac5 kaže...

kakvog opterecenja servisa? Kako na ios-u i androidu stize odma sve...aplikacija je jednostavno lose napravljena a nije jedina na ovoj platformi koja lose radi u usporedbi sa istim aplikacijama na drugim platformama...jbg zasad je to jedan od vecih problema dovest aplikacije u red, jer jbg njima je samo do toga da je naprave a kako aplikacija radi, bugovi i ostalo to je nebitno ...ccc mkraju se malo trgnut

Trebalo bi sve biti bolje kad pocnu izlaziti mobiteli, tableti i ostali pc-jevi na win 10

Win ce postati mnogo isplativiji i popularniji za aplikacije, pa ce valjda biti i kvalitetnije.

15 godina
WindowsPhone - Općenito

a nadam se iskreno, ak se ne popravi stanje s kvalitetom aplikacija morat cu se vratit na android al na wp sustav nemam prigovora, lijepo i fluidno radi...

Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja nemam baš nikakvih problema s kašnjenjem niti na jednom servisu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kašnjenje poruka je do servera, ako aplikacija nekad uredno dostavlja poruke a nekad kasni velika je vjerojatnost da serveri štekaju. 

Primjer, Twitter mi već neko vrijeme ne šalje obavijesti dok prijatelju ista ta aplikacija radi 

Btw. uskoro Lumia Denim dolazi :D

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Na žalost svi ključni servisi (viber, whatsapp, skype, facebook) rade osjetno lošije nego na konkurenciji. Facebook me niti ne zanima ali ona druga tri su uvjet za mene. Viber je katastrofa na 8.1. Skype je loš, whatsapp je jedini koji koliko toliko radi.

Pitanje za vas koji to koristite. Kako dijelite odnosno dali vam dijeljenje mobilnog prometa sa laptopom radi. Znači thetering. Na mobu aktiviram tu opciju, laptop vidi novi wifi, uspješno se poveže ali javi limited connection i ne mogu se spojiti na net preko laptopa. L930 i hp sa win 8.1. Dali je možda do drivera za wifi karticu ili?
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito
Meni normalno dijeli preko WiFi-a... Bluetooth nisam ni isprobavao
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

kašnjenje poruka je do servera, ako aplikacija nekad uredno dostavlja poruke a nekad kasni velika je vjerojatnost da serveri štekaju. 

Primjer, Twitter mi već neko vrijeme ne šalje obavijesti dok prijatelju ista ta aplikacija radi 

Meni kasni i Messanger, i Facebook Beta, Viber, Whatsapp, Mail i još pola tih aplikacija... Bio na WiFiu ili 3Gu opet mi je isto -,.,-

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
majstorSZ kaže...

Meni kasni i Messanger, i Facebook Beta, Viber, Whatsapp, Mail i još pola tih aplikacija... Bio na WiFiu ili 3Gu opet mi je isto -,.,-

A kolika su vremenski ta kašnjenja?

ja nisam primjetio da kasni kod tih aplikacija.. jedino za viber ne mogu reći jer njega skoro i ne koristim, ali ove ostale uredno rade 

www.wpnovosti.com
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pa kasni po par minuta, nekad jednostavno i ne vidim poruku dok ne otvorim app i refresham(npr za messanger)....

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

i meni pocele sad poruke kasniti na fb messengeru

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

ne samo da kasne nego kad otvoris poruku iz notification centra on meni cesto otvori u messengeru razgovor sa potpuno drugom osobom, ili pobrka redoslijed poruka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Indestructible kaže...

i meni pocele sad poruke kasniti na fb messengeru

A u battery sejveru nema više opcije da Messanger radi u pozadini i to.... Nestalo je najednom

A Update bude svake prijestupne na treću haha

14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ne samo da kasne nego kad otvoris poruku iz notification centra on meni cesto otvori u messengeru razgovor sa potpuno drugom osobom, ili pobrka redoslijed poruka...

Ovo sam primjetio.. poruke idu npr A B C a on mi nekad pokaže C A B

Dex.pwn kaže...

A u battery sejveru nema više opcije da Messanger radi u pozadini i to.... Nestalo je najednom

A Update bude svake prijestupne na treću haha

To mi baš nije jasno zašto je izbačeno, masu puta ne želim messenger aktivan jer mi jede bateriju.. naočigled se smanjuje postotak baterije kad je messenger aktivan 

www.wpnovosti.com
15 godina
Na viberu mi prođe svaki 10 poziv kad mene zovu. A kad ja nekoga zovem tko ima wp, također se ništa ne događa. Nikada ne piše RINGING.
Kada mene zovu samo dobijem notifikaciju da imam propušten poziv. Još jače mi je kad netko pošalje poruku a meni na tileu counter pokazuje broj 7 ili 8. :)
Skype je opet druga priča. Resuming po minutu pa se se ugasi app.
Uglavnom ove aplikacije su kriminal. Nadam se da će se stanje za 2g popraviti kad mi istječe ugovor. U protivnom moram i konkurenciju a la Nexus probati. Iphone sam već imao.
16 godina
WindowsPhone - Općenito
Radi mi wi-fi sharing, bluetooth nisam probao.
HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Viber je također i meni definitivno najgori, whatsapp mi radi normalno i skype također, doduše samo za tekstualno dopisivanje.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice