mozda si negdje preusmjerio ili blokirao dolazne pozive
pogledaj kodove od operatera pa provjeri
ta postavka ne bi trebala imati veze s dolaznim pozivima
ili spiči hard/soft reset
Nisam preusmjerio,ta opcija je iskljucena,kao i blokiranje poziva,uspio sam postavit ikliznik na OFF za mailbox,no opet nista...
ili spiči hard/soft reset
e sad,nes ide sa nekim guumbicima,ali nisam to imao potrebe do sad raditi.Kako konkretno se radi soft/hard reset...?
Usput hvala na savjetu Apoteci i tebi..
sorry na duplom postu..
Soft reset- volume down i power/lock tipka.. Pritisni ih u isto vrijeme i drzi dok se mobitel ne ugasi..
Hard reset- u postavkama uređaja vraćanje na tvornicke postavke
Ima li netko na tele2 mreži? Kako provjeravate stanje megabajta i minuta u smart tarifi?
EDIT: snašao sam se za provjeravanje stanja megabajta i minuta
www.wpnovosti.com
Soft reset- volume down i power/lock tipka.. Pritisni ih u isto vrijeme i drzi dok se mobitel ne ugasi..
Hard reset- u postavkama uređaja vraćanje na tvornicke postavke
THX a lott 
Evala, na mojoj L920 ima neko vrime dok je zaključana, tj na glance screenu stoji ikonica baterije i postotak koji je konstantno isti.
Uvik je na 36%. Probao sam soft reset, palit-gasit, o zid, o pod, o plafon.... :)
Nisam probao hard reset, nadam se da se može i bez toga riješit problem.
Ima li ko kakve spoznaje o ovom mističnom problemu?
pozz
Evala, na mojoj L920 ima neko vrime dok je zaključana, tj na glance screenu stoji ikonica baterije i postotak koji je konstantno isti.
Uvik je na 36%. Probao sam soft reset, palit-gasit, o zid, o pod, o plafon.... :)
pozz
Vjerovatno si na PfD kao i svi ostali koji imaju taj problem, za sad nema rješenja... Pozz
pozz
Vjerovatno si na PfD kao i svi ostali koji imaju taj problem, za sad nema rješenja... Pozz
Hm, nisam na PfD, čekao sam strpljivo službeno ažuriranje.
Sve je uredno radilo, ovaj "bug" se pojavio ima 10ak dana.
zasto mi poruke na viberu kasne?
Nadam se da će se kvaliteta aplikacija za WP poboljšati u budućnosti.
Što je sa WP9 ili 10?Jel sigurno svi wp 8 mobiteli dobijaju tu nadogradnju, jel potvrđeno?
zasto mi poruke na viberu kasne?
Nadam se da će se kvaliteta aplikacija za WP poboljšati u budućnosti.
Što je sa WP9 ili 10?Jel sigurno svi wp 8 mobiteli dobijaju tu nadogradnju, jel potvrđeno?
meni isto stalno kasne...
nece biti WP9 vec su preskocili na 10. Kolko znam jos nije nis objavljeno, al nadam se da ce svi moci.
Što se tiče vibera sve zavisi od opterećenja servisa... A Satya je rekao da će svi uređaji moći pokretati windows 10, valjda zna šta priča...
kakvog opterecenja servisa? Kako na ios-u i androidu stize odma sve...aplikacija je jednostavno lose napravljena a nije jedina na ovoj platformi koja lose radi u usporedbi sa istim aplikacijama na drugim platformama...jbg zasad je to jedan od vecih problema dovest aplikacije u red, jer jbg njima je samo do toga da je naprave a kako aplikacija radi, bugovi i ostalo to je nebitno ...ccc mkraju se malo trgnut
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
viber je meni i na andoridu stekao i kasnio...
kakvog opterecenja servisa? Kako na ios-u i androidu stize odma sve...aplikacija je jednostavno lose napravljena a nije jedina na ovoj platformi koja lose radi u usporedbi sa istim aplikacijama na drugim platformama...jbg zasad je to jedan od vecih problema dovest aplikacije u red, jer jbg njima je samo do toga da je naprave a kako aplikacija radi, bugovi i ostalo to je nebitno ...ccc mkraju se malo trgnut
Trebalo bi sve biti bolje kad pocnu izlaziti mobiteli, tableti i ostali pc-jevi na win 10
Win ce postati mnogo isplativiji i popularniji za aplikacije, pa ce valjda biti i kvalitetnije.
a nadam se iskreno, ak se ne popravi stanje s kvalitetom aplikacija morat cu se vratit na android al na wp sustav nemam prigovora, lijepo i fluidno radi...
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Ja nemam baš nikakvih problema s kašnjenjem niti na jednom servisu.
kašnjenje poruka je do servera, ako aplikacija nekad uredno dostavlja poruke a nekad kasni velika je vjerojatnost da serveri štekaju.
Primjer, Twitter mi već neko vrijeme ne šalje obavijesti dok prijatelju ista ta aplikacija radi
Btw. uskoro Lumia Denim dolazi :D
kašnjenje poruka je do servera, ako aplikacija nekad uredno dostavlja poruke a nekad kasni velika je vjerojatnost da serveri štekaju.
Primjer, Twitter mi već neko vrijeme ne šalje obavijesti dok prijatelju ista ta aplikacija radi
Meni kasni i Messanger, i Facebook Beta, Viber, Whatsapp, Mail i još pola tih aplikacija... Bio na WiFiu ili 3Gu opet mi je isto -,.,-
Meni kasni i Messanger, i Facebook Beta, Viber, Whatsapp, Mail i još pola tih aplikacija... Bio na WiFiu ili 3Gu opet mi je isto -,.,-
A kolika su vremenski ta kašnjenja?
ja nisam primjetio da kasni kod tih aplikacija.. jedino za viber ne mogu reći jer njega skoro i ne koristim, ali ove ostale uredno rade
Pa kasni po par minuta, nekad jednostavno i ne vidim poruku dok ne otvorim app i refresham(npr za messanger)....
i meni pocele sad poruke kasniti na fb messengeru
ne samo da kasne nego kad otvoris poruku iz notification centra on meni cesto otvori u messengeru razgovor sa potpuno drugom osobom, ili pobrka redoslijed poruka...
i meni pocele sad poruke kasniti na fb messengeru
A u battery sejveru nema više opcije da Messanger radi u pozadini i to.... Nestalo je najednom
A Update bude svake prijestupne na treću haha
ne samo da kasne nego kad otvoris poruku iz notification centra on meni cesto otvori u messengeru razgovor sa potpuno drugom osobom, ili pobrka redoslijed poruka...
Ovo sam primjetio.. poruke idu npr A B C a on mi nekad pokaže C A B
A u battery sejveru nema više opcije da Messanger radi u pozadini i to.... Nestalo je najednom
A Update bude svake prijestupne na treću haha
To mi baš nije jasno zašto je izbačeno, masu puta ne želim messenger aktivan jer mi jede bateriju.. naočigled se smanjuje postotak baterije kad je messenger aktivan
HTC 8X :)
Viber je također i meni definitivno najgori, whatsapp mi radi normalno i skype također, doduše samo za tekstualno dopisivanje.