WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.668
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WP8 - Općenito
Viteže legendo to je to :)
Hvala ti još jednom
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel se primjeti razlika u kvaliteti muzike na lumiama sa podrškom "Dolby Headphone sound enhancement" i bez te podrške, imao sam prije nokiu 5800xm i sad imam lumiu 520, nokia 5800 je reproducirala kvalitetniju glazbu nego ova lumia 520, a mob prvobitno koristim za muziku,pa zvanje/poruke, slikanje, koju igru...itd, premišljam si preći sa lumie 520 na lumiu 920, vidim da bi bio poveći upgrade , bolji/veći ekran, bolja kamera, bolji cpu,gpu + gyro i compass, te manje zračenje {#}, jedino mi ne paše što se baterija neda uklonit, ali priviknuo bi se... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam 520 i 920, malo je bolji zvuk kod 920 samo s tim slušalicama to nema smisla jer su također šrot,  takve iste sam imao i na lumiji 710 sad na 920 ali ne slušam više glazbu na mobu tako da me zaboli. Ako baš slušaš puno glazbu trebaš uzet neke bolje aftermarket slušalice, računaj 200-300kn.

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Ak će uzimat neke druge, nek uzme cm pintch.... Uši će mu doživit orgazam xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Ja imam 520 i 920, malo je bolji zvuk kod 920 samo s tim slušalicama to nema smisla jer su također šrot,  takve iste sam imao i na lumiji 710 sad na 920 ali ne slušam više glazbu na mobu tako da me zaboli. Ako baš slušaš puno glazbu trebaš uzet neke bolje aftermarket slušalice, računaj 200-300kn.

Ma nisam ja nikad koristio sluške od nokie, imam ih još uvijek zapakirane, nikad odomotane {#}, imam stare sennheiser mx 370 na kojima sam zamjenio 3.5 mm jack jer nije radila jedna sluška, te imam nove akg y15, mislim da je akg malo bolji od sennheiser-a, ali razlika između nokie 5800xm i lumie 520 se kuži sa sennheiser sluškama, tako da sluške nisu bottleneck, pa me zanima dali se isplati prelazak na neku lumiu sa Dolby Headphone sound enhancement podrškom.

BTW: sad sam primjetio da neke lumie imaju podršku Dolby Headphone sound enhancement, a lumia 930 Dolby Digital Plus sound enhancement (nešto novo) {#}

17 godina

Ti dolby i sl. sound enhancmenti su oduvijek samo uništavali glazbu ukoliko imaš kvalitetan snimak tako da ako slušaš kvalitetnu glazbu slušaj je u izvornom obliku bez pretjeranih "enhancmenta". Taj dolby headphone stvara samo neki virtualni surround zvuk tj ambient, ugl bezveze za glazbu, za filmove može proć.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 11:53 (bik).
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pošto lumia ne reproducira flac, slušam mp3 sa 320Kb/s ili varijabilni bitrate, ali nemam ni equalizer {#}, u svakom slučaju hvala, razmislit ću si još...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Pošto lumia ne reproducira flac, slušam mp3 sa 320Kb/s ili varijabilni bitrate, ali nemam ni equalizer {#}, u svakom slučaju hvala, razmislit ću si još...

A otkud ti to da ne reproducira? U originalu ne ,ali zato je tu Flac Player ,koji reproducira sve formate.

Tu je i MoliPlayer Pro za $ 2.99.

Još kad bi svaki foobar user pomogel sa 4€ ,uskoro bi mogli imati i foobar Mobile.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 0:13 (kizo2703).
13 godina
sHOCKRE kaže...

javi kako je prosao servis. ja imam 930 isto i isto ima purple hue, al kolko sam skuzio svaka ima.. i da je softverski problem koji je dosao sa updateom display appa koji se moze privremeno sredit da se stavit slider do kraja na green i onda bude okej, kazu da ce doc novi update display appa koji ce to fixat uskoro. kazu da ako ga se resetira na tvornicke postavke i ne updatea display app da nema purple hue sto potvrduje to, al neda mi se to radit.

veci problem je zagrijavanje i nadam se da ce to nekako sredit.

ewo...zvao jucer mobis..poslat ce danas u vip odobrenje za novi aparat....ovaj puta uzimam bijelu...imao crnu...nekak mi bijela lijepsa

razorblade
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito
Microsoft je tokom jucerašnjeg dana,ispravio 8018830f error, koji je prekidao instalaciju GDR1 DP, na sve lumije koje su imale instaliran cyan firmware preko DP verzije WP8.1... Dakle ako je netko imao takav problem, slobodno može ažurirati bez ikakvih problema... Instalirao sam na svoju L925 i instalacija je glatko prošla... BTW, imam samo jedan komentar "Live Folders are AWSOME"!!!!!! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
WP8 - Općenito

Fascinantno mi je da 625 ima 8.1 a 1020 ga jos nije dobila o.O

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

jel vama radi live tile od store-a? meni ne...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 11:23 (stickman1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

popis na toj stranici nije najava rasporeda kad će koji mob biti updatean nego trenutno stanje koji mobovi su updateani a koji nisu.

navodno bi 1020 trebao u Italiji danas dobiti cyan...držimo fige da i kod nas bude (edit: za microsoft India je u odgovoru na upit za 1020 odgovorila da će cyan tamo krenuti sutra (8.8.))

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 12:26 (Wolverine).
12 godina
protjeran
Postavi regiju na Sjedinjene americke države Napravi restart Uđi u store,postavke,iskljuci live tile i opet ga ukljuci Vrati na regiju koju si imao I restart Nakon ovog bi trebao radit
17 godina
odjavljen
MasterPeace kaže...
Postavi regiju na Sjedinjene americke države Napravi restart Uđi u store,postavke,iskljuci live tile i opet ga ukljuci Vrati na regiju koju si imao I restart Nakon ovog bi trebao radit

jok, radilo je samo do prvog osvježavanja...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
protjeran
<div class="editor_quote"> <div class="editor_quote_header">skank666 kaže...</div> <div class="editor_quote_content"> <div class="editor_quote"> <div class="editor_quote_header">MasterPeace kaže...</div> <div class="editor_quote_content">Postavi regiju na Sjedinjene americke države Napravi restart Uđi u store,postavke,iskljuci live tile i opet ga ukljuci Vrati na regiju koju si imao I restart Nakon ovog bi trebao radit</div> </div> <p>jok, radilo je samo do prvog osvježavanja...</p> </div> </div> <p>&nbsp;Neznam jos, za sat vremena cu saznat</p>
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito
Radi,al moras imat ukljucenu lokaciju u storeu i u postavkama...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MasterPeace kaže...

imam...

12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel se mogu kopovat aplikacije na wp storeu sa bitcoins

0 0 hvala 0
16 godina
fcbarca kaže...

Je li mogu uopće i na ostalima?

Swedish latin super funk.
12 godina
protjeran
skank666 kaže...
MasterPeace kaže...

imam...

Nez,meni ga osviježilo, a i na wpcentral forumu nekima radi,nekima ne...

Jesi napravio Hard reset nakon updatea?

14 godina
WP8 - Općenito
Potrebno je raditi hard reset nakon Update 1 na 8.1? Lumia 930.
Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
guls kaže...
Potrebno je raditi hard reset nakon Update 1 na 8.1? Lumia 930.

Ovisi,nekad je nekad nije... Ja sam napravio odma cim se lumia ažurirala na GDR1...

12 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
fcbarca kaže...

Je li mogu uopće i na ostalima?

prek ove stranice se može kupit xbox live gift card u bitconsima http://cryfter.com/index.php?route=product/category&path=66_77
valjda se onda s tim može 

14 godina
thebatman kaže...

Fascinantno mi je da 625 ima 8.1 a 1020 ga jos nije dobila o.O

cak su i neke 520 dobile update na cyan

ne sjecam se da je isao ovako spor update za amber, i black

ako se ne varam, ja sam za svoju 1020 black dobio 7 dana nakon izlaska

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Cemu ste toliko nestrplljivi za tim Cyanom? Do kraja mjeseca ce bit dostupan svima, nije da ce te propast do tada... Ionako ne donosi gotovo nikakve promjene u odnosu na 8.1DP, Cyan fičeri su samo za L1520 i L930...

Stvarno nez cemu tolika nervoza, tako su i neki sa L925 i L625, koji nisu mogli odma instalirad GDR1 DP, bezveze isli napravit Recovery cijelog moba sa NRT, a za tri dana dosao fix za problem... Samo opušteno, svi ce doci na red, pa tako i L1020, kojoj cyan dolazi u narednim danima...

Ne kaže se bezveze "STRPLJEN,SPAŠEN"...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 16:44 (MasterPeace).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Vi koji imate L930, dali imate kakvu zaštitu za istu? Koji CASE preporučate za ovaj mob? Ne znam što da kupim.
11 godina
WP8 - Općenito

Stiglo za 1020 ^^

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

jesil imao PfD prije toga ili si bio na Wp8?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice