WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.041.852
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WP8 - Općenito
WA je skinut sa storea jos prosli tjedan jer notifikacije nisu radile kako treba na 8.1. Kada dolazi update ne znam ali mislim da u store postoji neka beta verzija iako je preko searcha nece pronaci.
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

ajoj lose onda, valjda ce ga vratit u iducih par dana

a nisam bio u toku neko vrijeme, pa ako mi netko moze ukratko objasniti o uprgradeu na 8.1 sustav, to je nesto bilo developer verzija ako nisam pobrkao

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Dostupan je update za wpTorrent i nakon sto azurirate, nema vise download speed limita na free verziji...

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Otišla Nokia 1520 pa da napišem malko dojmove nakon 7 dana korištenja. Kvaliteta izrade vrhunska,ekran vrhunski,auto brightnes radi najbolje od svih mobova koje sam imao. Čitljivost na dnevnom suncu miljama ispred svih telefona. Nokijin softver vrlo koristan, navigacija super radi, kamera malo sporija ali slike ispadaju super. Problem je malo kod brzih objekata. Zvučnik jak i glasan, kvaliteta outputa na slušalicama super. Ono loše dolazi od WP 8.1. Nema dobrog file managera, mail od googla se sinkronizira loše. Folderi u mailu su loši, Viber šteka i spor je. Neke web stranice se ne učitavaju dobro dok Note 2 učitava sve. 10-tak igrica prilagođenih za 1080p ekrane, aplikacija malo. Odnosno ima dosta aplikacija ali kvaliteta je loša upravo zbog ekrana. Nema nativne podrške za .mkv filove pa moraš koristiti molyplayer i spremati filmove u kamera roll folder pa to izgleda neorganizirano. Settings meni loše koncipiran i bez logike. Browser siromašan opcijama, umjetnost sinkronizirati foldere. Sve u svemu ocjena Nokiji 5, a ocjena WP 8.1 3+ Kad izbace WP 9 eto mene opet. Svima koji imaju WP telefone isključiva preporuka, onima koji dolaze sa prošlogodišnjih Android flagshipova mogli bi ostati razočarani sustavom. Pozdrav
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Sta je ovo s Whatsappom? Ne radi uopce i nema ga na Storeu -.-

0 0 hvala 0
18 godina
Dex.pwn kaže...

Sta je ovo s Whatsappom? Ne radi uopce i nema ga na Storeu -.-

Citaj forum. Maknut sa store dok ne rijese bugove

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

A jbg, nisam vidio odmah :/

0 1 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Izašao službeni FileManager od Microsofta. Konačno će ušutkati i najveće skeptike koji su nedostatak istoga doživljavali kao tragediju {#}

Uvjet je naravno Windows Phone 8.1

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 23:11 (izzy007).
Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina
jel itko dobio update za wp8, za uredaj htc 8x, meni jos uvijek nema novih ažuriranja
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
jel itko dobio update za wp8, za uredaj htc 8x, meni jos uvijek nema novih ažuriranja

Ja svaki dan provjeravam, nikako dočekati taj famozni update, a već mi stvara nervozu, jer nemam slobodnog mjesta u memoriji telefona da instaliram nove aplikacije/igre, mislim si vratit prvo tvorničke postavke (ako se ne varam, time ću očistiti integriranu memoriju, efekt formatiranja), te onda instalirati wp8.1 kad službeno izađe, pa ponovno aplikacije/igre, pročitao sam da navodno na wp8.1 se može instalirati aplikacije na memorisku karticu što bi mi puno znaćilo...{#} (mob je lumia 520, nije vezan za operatera)

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Fala isusu pa je i Whatsapp izaso kako treba xD

@ Svidja mi se File Menađer, samo da se malo ufuram u njega :PP

0 0 hvala 0
17 godina
1BIT kaže...
dado16 kaže...

Ja svaki dan provjeravam, nikako dočekati taj famozni update, a već mi stvara nervozu, jer nemam slobodnog mjesta u memoriji telefona da instaliram nove aplikacije/igre, mislim si vratit prvo tvorničke postavke (ako se ne varam, time ću očistiti integriranu memoriju, efekt formatiranja), te onda instalirati wp8.1 kad službeno izađe, pa ponovno aplikacije/igre, pročitao sam da navodno na wp8.1 se može instalirati aplikacije na memorisku karticu što bi mi puno znaćilo...{#} (mob je lumia 520, nije vezan za operatera)

da al sve opet zavisi i od operatera kad ce doci update, moguce da ce npr kod vipa doc prije dok u tmobile ce kasniti... a kako sam ja u t-mobile-u mogu si mislit kad cu dobit update...najrade bi skinuo s onog developera al opet sluzbeni update je sluzbeni

17 godina
odjavljen
Nije los ali ne moze kopirati ili razmjestiti citave foldere.... :/
Tu uskace folders beta, steta jer mi je ovaj od MS-a nekako ljepsi. Probajte
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
WP8 - Općenito

Vi koji imate lumije 1520, kakvu zaštitu ste nabavili?

osobno koristim screen protector i imam cover za stražnju stranu, razmišljam o flip case-u, prijedlog ili preporuka kojeg vi koristite?

hvala

uBlowMeBro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ni na jednom mobitelu nisam ikada korsitio ikakve zastite...
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
WP8 - Općenito

Ni ja nikad nikavu zaštitu za mob, jedino sam sada naručio nešto jeftino za lumiu 925 pa ću vidit hoću li to stavljat. Razlog jednostavan, nakon N8, lumia 925 se doima dosta krhko.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 17:09 (5220).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
5220 kaže...

Ni ja nikad nikavu zaštitu za mob, jedino sam sada naručio nešto jeftino za lumiu 925 pa ću vidit hoću li to stavljat. Razlog jednostavan, nakon N8, lumia 925 se doima dosta krhko.

925-ica je sve samo ne krhka... Ni ne brojim vise koliko puta mi pao na poslu,al taj mob nema jos ni jedne ogrebotine... Da mi je G2 toliko puta, izgledao bi kao da je bio na ratistu... Od onog straznjeg polikarbonata i prednjeg zastitnog stakla,pa sve do bocnog aluminija, ne mozes vidit ogrebotinu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 18:35 (mastermax).
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jedno pitanje koliko je nokia lumia 925 futureproof tj. isplativa da se uzme sada? Uzimajuci u obzir da ne bih menjao telefon naredne dve do tri godine. Konkretno mislim na hardware, koliko ce on biti u mogucnosti da isprati novije aplikacije i updateove, posto se vec krenulo sa quad corovima u lumia seriji.

Pitam iz razloga posto bih presao sa androida na windows a iskreno nemam skoro nikakvog iskustva sa tim telefonima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 19:47 (animal4444).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
animal4444 kaže...

Jedno pitanje koliko je nokia lumia 925 futureproof tj. isplativa da se uzme sada? Uzimajuci u obzir da ne bih menjao telefon naredne dve do tri godine. Konkretno mislim na hardware, koliko ce on biti u mogucnosti da isprati novije aplikacije i updateove, posto se vec krenulo sa quad corovima u lumia seriji.

Pitam iz razloga posto bih presao sa androida na windows a iskreno nemam skoro nikakvog iskustva sa tim telefonima.

sada su po 2200kn na njuskalu, a dolaskom 930, ta ce cijena jos pasti... A koliko ce drzat? Vjerovatno ni jedna lumija iz serije 92x, nece dobit WP9 update,koji dolazi sljedecu godinu, a aplikacije ce radit bez problema, bar ove aktualne... Nitko ti ne moze to sa sigurnoscu rec...

14 godina
WP8 - Općenito

2200 na njuškalu je puno kad je u protisu i edigital možeš kupiti za malo više od 2400kn.

btw za one koji imaju 8.1, dostupan je novi update!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 20:17 (5220).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kako se moze update napraviti na htc 8x?, ja sam jos uvijek na 8.0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Instalirati developer preview... ovo još uvijek nisu službeni update-i... kad će ono, tko zna...

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

IL san ja umislija il je s ovim zadnjim updateom telefom dosta brži.

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Instalirati preview ili ne?

I ima li bugova jer ako ima ne bih prelazio.

19 Pređi
2 Nemoj
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nicky.sl kaže...

i baterija traje 45min duze :P

16 godina
nicky.sl kaže...

To ljudi pišu za svaki update. {#}

Meni se čini da sad puno brže otvara aplikacije tipa kalendar, data sense, battery sense...

HTC 8X :)
16 godina
kratos091 kaže...
nicky.sl kaže...

To ljudi pišu za svaki update. {#}

Meni se čini da sad puno brže otvara aplikacije tipa kalendar, data sense, battery sense...

Meni je ovaj zadnji update vidljivo ubrzao 520 - u. Ne događa mi se više da se prilikom otključavanja zaslona (imam unos PINa) smrzne, pa za 2-3 sekunde odreagira i otključa. I aplikacije se fluidnije otvaraju, bilo intergrirane u OS ili third party. Sad, kako je s igrama, ne znam, ne igram se baš na mobitelu, osim Temple Run 2 svake prijestupne, ali još ga nisam pokrenuo da vidim kako se tu ponaša. I tko je na US regiji, Quiet Hours je u Settings kao zasebna opcija, ne sjećam se da li je u prošlom update već bio tamo.

16 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Mislim da ne budem ipak još, ima hrpa ljudi na wpcentral koji se žale na stvari od ne imanja signala do krešanja aplikacija i zamrzavanja.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Meni Quiet Hours ne radi ni kad uključim Cortanu.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice