WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.042.325
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: WP8 - Općenito
blagus kaže...

Lumia 520 - kako poslati pjesmu preko bluetootha? Nema interneta niti ikakvog Nokia/MS računa. Kad u pjesmama stisnem i odaberem "dijeli" otvara se nešto skroz deseto i nema opcije slanja BT-om.

BT ti mora bit uključen da bi ga imao u opciji za dijeljenje

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
17 godina
WP8 - Općenito

WP uvodi 3D touch, izgleda fantastično, dosta mi je više stiskanja ekrana {#}

http://www.neowin.net/news/video-shows-off-3d-touch-technology-on-windows-phone

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
bik kaže...

I sad si zamisli da ti se slućano stisne tipka za otključavanje dok je mob u džepu, a mob je okrenut ekranom prema nozi, sa tom tehnologijom se bez problema podigne ekran za otključavanje dok hodaš, a da ni ne znaš, te poćeš slućano zvati punicu/šefa/trgovinu... popališ aplikacije, fotkaš dok hodaš, a da ni ne znaš, skužio bi ga tek kad ti poćne glazba svirat... {#}{#}

EDIT: ubiti tako nešto već ima samsung sa svojim galaxy s4, nije preko touch površine kao kod nokie, već preko senzora, ali namjena je slićna...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 13:11 (1BIT).
17 godina
WP8 - Općenito

Koliko vidim ovo na S4 nije nije ni slično a ni funkcionalno..

što se tice otključavanja u džepu ako slučajno pritisnem "tipku za otključavanje" ?!pa ne mislimo više koristit tipke s ovom tehnologim, otključavat ce se gestom {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo jedna jako zanimljiva i dobra aplikacija koju bi svatko trebao imati na svom uređaju.

#1 ToolKit

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
protjeran
bik kaže...

Bezveze totalno, kao i kod touchwizza, služit će na kraju za šaltanje slika u Photos.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Stigao je još jedan update za developer preview: http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-preview-picks-third-update-tweaks-apis?utm_source=wpc&utm_medium=twitter

Ne znam jeste li vidjeli, postoji token za WP koji se koristi za projekt e-građani. Nije da ću ga koristiti, ali me veseli činjenica da su u startu razvili WP app.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

egrađani , vec sam ga koristio da se logiram u svoj pretinac.. ugl i ja sam se iznenadio kad su mi u fini uručili papir i qr code ispod kojeg piše windows phone a nedavno sam čitao da će biti samo za android.. e sad to je samo token za generiranje kOda a svakako bi dobro došla punokrva egrađani aplikacija da ne moraš preko browsera tražit dokumente

12 godina
WP8 - Općenito
Meni se napokon mob stabilizirao nakon svih tih silnih update-a...pa bih htio najprije cut vase dojmove, jel ima kakvih novih bugova ?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

novih bugova?

ja nisam naisao ni na jedan bug dosad

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito
Sto se tice ovog danasnjeg update-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo, zadnja 2 tjedna imam problema sa svojim HTC-om 8s na kojem se nalazi 8.1 preview.

Kamera se otvara 15-ak sekundi (loading i onda crni ekran, bez mogućnosti snimanja dok se sve ne učita), tile ikone ponekad kao da ostanu pretisnute, i onda tako stoje par sekundi i opet beskrajni loading. Dalje. Internet explorer je loš. Baš, loš. Spor i nakon nekog vremena, kartice sa učitanim stranicama se refreshaju kad se na njih prebaci. Youtube često izbaci: error decoding video. 

E sad. Svako malo se desi da se mobitel nenormalno zagrije. I postoci baterije naočigled postaju sve manji. I tako rapidno, dok se na nekih 15-ak % baterije ne ugasi. (obično se to desi kad sam jako daleko od punjača).
I za kraj, zadnja 2 dana mi nakon telefoniranja blokira touch screen. Pretpostavljam da je od znoja, ali nakon zaključavanja i otključavanja ekrana sve se opet vrati u normalu. A do onda, nema reakcije (ali zato se u džepu bez problema otključa i nazove neki od kontakta).

Inače sam osoba koju je jako teško isprovocirati, ali sam se u nekoliko navrata ovaj tjedan uhvatio kako uzimam zamah da HTC poleti sa 8. kata :)

Sad stavljam zadnji update, pa, valjda će se te sitnice riješiti :)

Edit: sitnice se nisu riješile.

“Don’t go to men who are willing to kill themselves driving in circles looking for normality.”
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 22:32 (Maretk0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

To ti je do firmware.. Pricekaj da dode puni wp 8.1, ak onda ne bude radilo, bacaj ga kroz prozor 😉

Dal se ikako na Ativ Su(WP 8.1) moze snimati panoralno(kao panorama)? Kao na ovom videu

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 16:09 (Dex.pwn).
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Izašla je još jedna besplatna igra od angry birds-a, zove se epic{#}

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
WP8 - Općenito

Jel tko uzeo\isprobao Lumiu 630 ? Kakvi su dojmovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Facebook beta updatean

-updated design

-video upload

-improved performance

(wpcentral)

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

pozz..da vas pitam,hitno je..jel se moze instalirat instagram na WP..neki HTC je,malo stariji? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

O kojem se točno HTCu radi? Ako ima WP8, može.

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

htc t8788 je...wp7 je ja msm..svejedno hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Službeni klijent ima za WP8, možda ima neki neslužbeni, potraži.

HTC 8X :)
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Kad ce na kraju izac WP8.1(offical) za Ativ S? :O

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Kad ce na kraju izac WP8.1(offical) za Ativ S? :O

mozda nikad :)

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

{#}

Cuj to, zasto? Ne smiju nam to napravitttt! Kad ce za Lumie izac?

0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

kolko citam, 24. lipnja. sad ovisi o dobavljacu (t-com i ostali) kad ce biti dostupno za tvoj mob.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

{#}

Za Lumie kroz mjesec dana, tako MS kaže da je sve spremno sad još zavisi od operatera.

Prateci vijesti nitko ne spominje samsung ativ s a ako je za usporedbu sa istim uređajem na androidu (S3) koji nije dobio nadogradnu na novi android 4.4 nisam baš optimistican da ce se u samsungu potruditi nego ce se bazirat na nove uređaje i opet ti to još ovisi od operatera, i ako ga puste moglo bi dugo potrajat. Vidim da HTC isto priprema nove punokrvne WP8.1 uređaje tako da također nisam optimističan da ce uskoro izbaciti nadogradnju starih uređaja. To je samo moje mišljenje iz ovoga što čitam po portalima, volio bi da svi dobiju što prije i da svima radi kak spada.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 10:56 (bik).
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

A ako ne izadje, kako da ja vratim na WP 8.0?

0 0 hvala 0
14 godina
bik kaže...
Dex.pwn kaže...

{#}

Za Lumie kroz mjesec dana, tako MS kaže da je sve spremno sad još zavisi od operatera.

Gdje je to rečeno? Može link?

17 godina
18 godina
neaktivan

to je raspored za benelux (belgija, nizozemska, luksemburg) što ne znači da će u ostalim zemljama biti u isto vrijeme, a i na samoj slici je disclaimer da ovaj raspored nije obvezujući

16 godina
Wolverine kaže...

to je raspored za benelux (belgija, nizozemska, luksemburg) što ne znači da će u ostalim zemljama biti u isto vrijeme, a i na samoj slici je disclaimer da ovaj raspored nije obvezujući

Osim toga, to je Lumia Cyan nadogradnja, ne release date za WP8.1.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice