[Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

poruka: 982
|
čitano: 306.677
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pocitaj na netu..ima cak i nasih slucajeva. Imali su taj problem, a kad su promijinili novu sim karticu..odjednom je pocelo raditi. Kao ima nesto veze sa voltažom u simu. Valjda ovisi od sima do sima...tko ce ti znati. Tak da sam sad na froyi :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 10:17 (creativeone).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li netko zna rješenje slijedećeg problema?

Sa Root explorerom sam obrisao neke defaultne ringtonove (Kyrillos 9.5 rom) međutim oni su i dalje na listi kad u postavkama odabirem zvuk zvona.

Spominjalo se da treba očistit cache kao i DRM protected content cache što sam i napravo ali ništa (probao i reboot).

EDIT:

Uspio!

Treba otići u settings/application/manage aplications/all i pronaći media storage i odabrati clear data. Nakon toga otiđite u postavke zvuka i vidjet ćete da vam stoji samo silent.

Rebootajte telefon i na listi će biti samo tonovi preostali u folderu ringtones:)

World Championships: 7, GP started: 290, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,518
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 1:09 (F1-IVO).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

@Cronker   Jesi li koristio cm7 alpha 8? Planiram uskoro ostavit se froya zbog beats audio engine-a, i zbog brzeg browsanja na 2.3-ici. ics eventualno ako naprave u potpunosti stabilan i funkcionalan cm9.

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: [Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)
cecenac kaže...

@Cronker   Jesi li koristio cm7 alpha 8? Planiram uskoro ostavit se froya zbog beats audio engine-a, i zbog brzeg browsanja na 2.3-ici. ics eventualno ako naprave u potpunosti stabilan i funkcionalan cm9.

Trenutno ga koristim, sve super radi od aplikacija koje meni trebaju osim HD igrica, ali to mi nije tak bitno.

I jos 1 prijedlog, nemoj stavljati beats audio nego dolby jer je kvalitetniji zvuk.

:D
13 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
cecenac kaže...

Trenutno ga koristim, sve super radi od aplikacija koje meni trebaju osim HD igrica, ali to mi nije tak bitno.

I jos 1 prijedlog, nemoj stavljati beats audio nego dolby jer je kvalitetniji zvuk.

Evo instalirao cm7, zasad izuzetno zadovoljan. nisam tia kyrilosove i slicne verzije jer oni samo pretrpaju romove sra**ima i stvarima koje nemos pobrisat..

imas li preporuku sta da stavim jos, neki kernel ili nesto? I nemogu nac nigdi flash update zip u ovom danom cmw-u za beats (kazu da je beats ipak bolji)

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina

I ja koristim taj CM7 Alpha 8 tjedan i nešto dana i zadovoljan sam. Radi sve što mi treba, stavio sam Dolby zvuk i ne vidim neke velike razlike od Beats. Jedino što ne mogu staviti G3MOD 2.4.1 kernel. Ima li itko takvih problema?

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

0 0 hvala 0
15 godina

Evo ti kernel(Arakmar's kernel, najbolji kerneli u zadnje vrijeme, svaki update u OPEN FIMG i ovaj odmah stavi, jedino kaj nema svoju temu nego pod CM7 temu stavlja kernele):

http://www.mediafire.com/?45bjs77m38nm9v5

i Beats Audio:

http://www.mediafire.com/?27cubgcu55uy3de

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 16:31 (CroNk3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stavio sam taj kernel, ali u About phone pise "2.6.32.9  team@g3mod #Test_Version_314", da li tako i treba ili nesto nije u redu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kad stavim Arakmar's kernel tel se gasi..nekako bolje mi je s kernelom sto dodje uz rom

EDIT : uredu je samo sam poslije wipe data 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 19:26 (celavi_cupo).
15 godina
grde kaže...

Stavio sam taj kernel, ali u About phone pise "2.6.32.9  team@g3mod #Test_Version_314", da li tako i treba ili nesto nije u redu{#}

Sve je u redu, on je jedan od g3mod team clanova bio koji su se sad razisli i ne mijenja to ime kernela jer je samo nastavio rad svojeg bivseg tima...

Mozes na xda vidit da ima jako puno kernela u zadnje vrijeme, a ubiti sve je to g3mod uz koju sitnicu vamo-tamo

17 godina
neaktivan

Jel ima neki rom uz Kyrillosov 9.5 a da sve radi tj. sve funkcije su dostupne?

World Championships: 7, GP started: 290, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,518

0 0 hvala 0
14 godina
F1-IVO kaže...

Jel ima neki rom uz Kyrillosov 9.5 a da sve radi tj. sve funkcije su dostupne?

Kyorarom 0.5.2.

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
13 godina
neaktivan

Evo cm7 a8 vec par dana u pogonu. Poprilicno je fluidan i lijepo izgleda, al ipak mi nije bolji od kyoraroma.

Za igre je kyorarom i dalje dosta bolji. Neke igrice koje prije nisu laggale sad laggaju, a igra dragon fly koja moze prikazivat fps dok igras prije je vrtila 60fpsa, a sad izmedju 25-35 plese.

Također par puta mi se mob zamrza i mora sam vadit bateriju pa palit. 4/5 kad se to dogodilo wireless je bia on i opera upaljena i kad se ekran izgasio vise nije bilo paljenja.

Osim toga nemam zamjerki. Bit će to epic kad ga zavrse.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja taj vražji kyorarom nikako nisam uspia upogonit, non-stop smrzavanja, rušenja i po nekoliko puta na dan, tri puta sam ga reflash-a i onda sam preša na kyrilos i mob radi ko urica već 2 miseca, sad gledam preć na CM7, ali mi se ćini da ću još malo pričekat, BTW šta je s ICS-om, slabo se spominje u zadnje vrime ?

I see offline people !
13 godina
neaktivan
Groza kaže...

Ja taj vražji kyorarom nikako nisam uspia upogonit, non-stop smrzavanja, rušenja i po nekoliko puta na dan, tri puta sam ga reflash-a i onda sam preša na kyrilos i mob radi ko urica već 2 miseca, sad gledam preć na CM7, ali mi se ćini da ću još malo pričekat, BTW šta je s ICS-om, slabo se spominje u zadnje vrime ?

Jesi li proba kad si stavlja kyoru wipe u extended wipe menuu sve 4 stavke plus factory reset.

Mislim da ti je bolje pricekat da cm7 izadje iz alpha faze (da sve proradi) pa kad ga onda budu mogli tweakat onda ce to bit prva liga. cm9 se ceka build 5 da se vidi sta ce bit od toga, al cm9 je vec sada jako blizu cm7. jedina mana mu je sta nekad kad otkljucas zaslon triba pricekat po minute da se odmrzne (navodno kad je wireless upaljen). Mislim da bi ti najpametniji bilo ostat tu sada.

17 godina
neaktivan

I ja mislim, držim se Kyrilos-a još neko vrime !

I see offline people !
13 godina
neaktivan

CM7 alpha 8 je fantastican, radi sve odlicno osim kamere, cesto se pojavljuje ono "Force Close". Preporucujem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...

Evo cm7 a8 vec par dana u pogonu. Poprilicno je fluidan i lijepo izgleda, al ipak mi nije bolji od kyoraroma.

Za igre je kyorarom i dalje dosta bolji. Neke igrice koje prije nisu laggale sad laggaju, a igra dragon fly koja moze prikazivat fps dok igras prije je vrtila 60fpsa, a sad izmedju 25-35 plese.

Također par puta mi se mob zamrza i mora sam vadit bateriju pa palit. 4/5 kad se to dogodilo wireless je bia on i opera upaljena i kad se ekran izgasio vise nije bilo paljenja.

Osim toga nemam zamjerki. Bit će to epic kad ga zavrse.

Slazem se u potpunosti, i ja se vracamna kyorarom ako ne bude bolje s MIUI GB, sutra cu ga skinuti pa javim dojmove.

13 godina
neaktivan

Zna li iko kako da promjenim fontove? pre 2, 3 mjeseca sam to nasao na xda, sad ne mogu da nadjem. I da li postoji aplikacija da promjenim ikonice od aplikacije, zbog nekih widgeta trebaju mi vece rezolucije?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 15:46 (grde).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemozes rec da je nesto dobro,ako kamera neradi... zar nije tako?!?!?!

15 godina
miky_maus1 kaže...

Nemozes rec da je nesto dobro,ako kamera neradi... zar nije tako?!?!?!

Radi kamera:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579653

13 godina
neaktivan

Kada pokusam da instl. g3mod 3.0 kernel, na telefonu se prikaze ono kada se pali GT-I5800 Samsung, i tako stoji evo sta pokazuje odin http://www.dodaj.rs/f/1D/xE/2vSVJZ0G/untitled.jpg moze pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zato što nisi ugasio Odina.Ištekaj mob i izvadi bateriju i opet ga upali i trebalo bi radit.Ali obavezno wipe data/factory reset u CWM
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Zato što nisi ugasio Odina.Ištekaj mob i izvadi bateriju i opet ga upali i trebalo bi radit.Ali obavezno wipe data/factory reset u CWM

Ugasim odin, izvadim bateriju, ali opet neće. Opet sam nekako vratio stari kernel.

edit: ja uopste ne dodjem do CWM, cim ucita ono u Download modu, i treba da se rebootuje u CWM, tu se zaledi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 19:07 (grde).
15 godina
grde kaže...
robimarko kaže...

Ugasim odin, izvadim bateriju, ali opet neće. Opet sam nekako vratio stari kernel.

edit: ja uopste ne dodjem do CWM, cim ucita ono u Download modu, i treba da se rebootuje u CWM, tu se zaledi.

Nope, kad flashas kernela on se ne reboota u CMW nego izvadis bateriju i pritisnes tipke za CMW.

EDIT: Ahaaaaa, znam di je problem, g3mod ne podrzava CM7 alpha8 nego samo alpha7

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 20:20 (CroNk3r).
16 godina
neaktivan

jel moguce instalirati samo CWM, bez instalacije roma/kernela?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
z33 kaže...

Da ako je u zipu iz recovery moda mobitela sa SD card  ili tar formatu preko Odina ali moraš ga naći na Xda forumu ili googlaj. Za tvoj model moba.

Sve se nema.Možeš mislit.
16 godina
neaktivan
Fero kaže...
z33 kaže...

Da ako je u zipu iz recovery moda mobitela sa SD card  ili tar formatu preko Odina ali moraš ga naći na Xda forumu ili googlaj. Za tvoj model moba.

znaci, trebam nac cwm.tar i flashat ga sa odinom?

13 godina
neaktivan

Vjerovatno, jer nema drugog nacina za instalaciju...

13 godina
neaktivan

evo novi magabassbeats koji je navodno bolji od beats audio enginea i dolbya.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602753

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice