Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.055.953
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
mrbean kaže...

Jel ce samsung galaxy s+ dobit ics?

ii Obican galaxy s ima vecu podrsku zajednice, tj.vise custom romova itd. ako se ne varam?

Neće ni jedan dobit.

Tako je. 

Uzmi Galaxy S

13 godina
protjeran

Ne znam zasto odjedamput na forumu LG o2x i nije bas neki fon... sve super, svi hvale o2x, ali cujem, ako stavis custom rom, moze se reci da je dobar mobitel, TADA.. cudno.... mobitel bi trebao da hebe mater cim izleti iz kutije ?{#}

13 godina
Intelovac123 kaže...
mrbean kaže...

Jel ce samsung galaxy s+ dobit ics? ii Obican galaxy s ima vecu podrsku zajednice, tj.vise custom romova itd. ako se ne varam?

Naime imam mogucnost uzet Obican galaxy s sa garancijom do 1 mj 2013.god za 1400 kn ili galaxy s + sa garancijom jos 20 mjeseci za 1600kn.

Nz sad koji mi se vise isplati.

Pomagajte :), sutra pada odluka

Uzmi obicni Galaxy S...

To je i moje mišljenje, a mozes mi molim te obrazlozit? Tj.uvjerit me da sam je to isplativije :D

p.s.hvala an voteu :)

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Mjenja se situacija.

Galaxy s za 1400, garancija do 03.2013 ili

Galaxy s + za 1500, garancija jos do 01.2014.

sve mi je teze i teze odlucit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Akiris kaže...

mobitel bi trebao da hebe mater cim izleti iz kutije ?{#}

U vrijeme kad je tek izašao 2x imao sam ga, nisam bio zadovoljan njegovim softverom, Bilo je prilično laga,bugova, preglednik mi se rušio svako malo itd.

- zato sam rekao da je bolje radio sa custom romom. :)

15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Mjenja se situacija.

Galaxy s za 1400, garancija do 03.2013 ili

Galaxy s + za 1500, garancija jos do 01.2014.

sve mi je teze i teze odlucit

Ako se ne planiraš "igrati sa softverom itd, Uzmi S+ kad je već razlika 100kn.

{#} For Double Post. 

13 godina
neaktivan

pa nezz us sustini izmedju njih nema razlike osim procesora,a ti to i neces bas primjetit,mozda u najzahtijevnijim igrama al opet razlika nije velika,dok za gs ima puno vise custom romova i mozes ga odma puno bolje optimizovati,mozda cak i clckovati sto ce mu dati vecu moc nego galaxy s+,ako ti nije problem raditi root i ako si to prije radio il ti nije zao dat 20-ak KM onda uzmi SGS

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mario1990 kaže...
Akiris kaže...

U vrijeme kad je tek izašao 2x imao sam ga, nisam bio zadovoljan njegovim softverom, Bilo je prilično laga,bugova, preglednik mi se rušio svako malo itd.

Evo, nakon Gingera, eto i ICS... ikakva poboljsanja ili su samo usminkali ikone.. ? Marketinski trik? Isplati se uzeti onda ako ga stavim na ICS?

13 godina
kass kaže...

pa nezz us sustini izmedju njih nema razlike osim procesora,a ti to i neces bas primjetit,mozda u najzahtijevnijim igrama al opet razlika nije velika,dok za gs ima puno vise custom romova i mozes ga odma puno bolje optimizovati,mozda cak i clckovati sto ce mu dati vecu moc nego galaxy s+,ako ti nije problem raditi root i ako si to prije radio il ti nije zao dat 20-ak KM onda uzmi SGS

proc i baterija je nesto veca da. A ovaj galaxy s obican koji bi uzeo je vec rootan i na njemu je neki custom rom sa ics, nz tocno koji. Kod s+ me privlaci i to sto mu garancija traje godinu dana duze

15 godina
neaktivan

Evo, nakon Gingera, eto i ICS... ikakva poboljsanja ili su samo usminkali ikone.. ? Marketinski trik? Isplati se uzeti onda ako ga stavim na ICS?

Nemam ga više pa ti ne mogu reći kako radi sada sa official 2.3 ili ICS-om. 

17 godina
Akiris kaže...
mario1990 kaže...
Akiris kaže...

Službeni ICS još nije izašao, trebao bi do kraja lipnja (ako ne bude odgoda).

Čim sam ga kupio odmah sam ga nadogradio na GB, nisam baš bio zadovoljan, mob je stalno bio topal, čak i u sleep-u, sa custom ROMovima tog problema nema.

Ja sam sa prezadovoljan s mobitelom, našao sam savršenu kobinaciju ROM/kernel-a (bar za moje potrebe).

Podrška na XDA je i više nego dobra.

16 godina

Galaxy S ima procesor brz skoro kao S+ jer ima drugačiju arhitekturu.

Na 1.4GHz obični GS je puuno jači od S+ na 1.4GHz.

Ima i puno bolju grafičku (SGX540 (koja je OCana i u Galaxy Nexusu) vs Adreno 205), tako da će zahtjevne igre kao MC3, GTA3 puno manje štekat.

Jedino šta se S+ jako dobro clocka, ide na 1.9+GHz.

S ide obično do 1.25GHz, do 1.45GHz sa overvoltom, a meni na 1.64GHz za benchove.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Znači kupio sam SE Xperia S u VIP-u. Inače košta 4000kn (vrijedi tih para) ali uz akciju Bez limita 111 i ako prelaziš sa bonova na pretplatu i ako ne uzimaš trajni nalog i plaćaš kešom, dobiješ ga za 2500kn. Mobitel je odličan....{#} Brz je, fotić mu je 12Mpx, velik je a veličina je važna. :D  Svakako ga preporučujem!! {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li netko iskustva sa Samsung omniom W 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ExStazy kaže...

Znači kupio sam SE Xperia S u VIP-u. Inače košta 4000kn (vrijedi tih para) ali uz akciju Bez limita 111 i ako prelaziš sa bonova na pretplatu i ako ne uzimaš trajni nalog i plaćaš kešom, dobiješ ga za 2500kn. Mobitel je odličan....{#} Brz je, fotić mu je 12Mpx, velik je a veličina je važna. :D  Svakako ga preporučujem!! {#}

nije bitna velicina, bitna je tehnika {#}

16 godina

vec sam postavio pitanje ali samo u vezi dva mobitela ali niti jedan mi mob nije dostupan tako da... moze mi netko preporucit par mobitela u cijeni do 2500kn... os bi volio da bude android kako cujem da je najbolji... za ostalo me nije previse briga...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

vec sam postavio pitanje ali samo u vezi dva mobitela ali niti jedan mi mob nije dostupan tako da... moze mi netko preporucit par mobitela u cijeni do 2500kn... os bi volio da bude android kako cujem da je najbolji... za ostalo me nije previse briga...

HTC One V,Xperia Arc S,Evo 3D,Galaxy S2 (ako uspijes naci za te pare,onda je to najbolji izbor)..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 11:17 (Intelovac123).
14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

Kažem ti, odi u VIP. Kupi Xperia S sa ovim što sam naveo i dobivaš novi super Android za 2500kn! {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Ima li netko iskustva sa Samsung omniom W 

Šta te točno zanima? - Meni je bolji izbor omnia 7 a jeftinija je.

Imsovcanin kaže...

moze mi netko preporucit par mobitela u cijeni do 2500kn... os bi volio da bude android kako cujem da je najbolji...

Galaxy Nexus

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-nexus-16gb-oglas-5194271

Galaxy S II Novi 2500kn

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-i9100-crni-oglas-5191040

Korišteni: 2200Kn

http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/prodajem-ili-mijenjam-galaxy-s2-oglas-5027853

16 godina
neaktivan

Omnije mi nema u Vip ponudi a ova bi me ispala nekih 500 kn. Stari uzima pretplatu a ja cu mob uzet. 

13 godina
neaktivan

Razmišljam o kupovini htc desire s ili samsung wave 3 pa ako mi tko moze pomoci koji je bolji... hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

ova bi me ispala nekih 500 kn. Stari uzima pretplatu a ja cu mob uzet. 

Onda uzmi! {#}

@maky89 Desire S 

- glavni razlog Android

Evo anketa...

9 Desire S
1 Wave 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 20:26 (mario1990).
13 godina
protjeran

Citam raznorazne teme o LG OPTIMUS 2x, i dosta raje se zali na BLEEDING problem sto se tice DISPLAY-a, tj. izbijanje svjetlosti.. sta vi mislite o tome? Kolika je sansa da se to izbjegne? Da li to AMOLED ima?

http://imageshack.us/photo/my-images/198/backlighttest.jpg/

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 20:26 (Akiris).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

trazila sam po stranicama koji je bolji softver android ili bada.....i nemogu nac nist konkretno....mozes li mi reci svoje misljenje zasto je bolji android?

15 godina
neaktivan
maky89 kaže...

mozes li mi reci svoje misljenje zasto je bolji android?

Zbog veće podrške, više aplikacija, veće mogućnosti. itd.

Imaš google play tisuće aplikacija ..

https://play.google.com/store

16 godina
neaktivan

BADA relativno propali neuspjeh samsunga da progura svoj os. 

Android velika pokrivenost, tisuce aplikacija i tisuce mogucnosti. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Bok svima

Imam priliku za 250 kn nabaviti ovaj smartfon ... Kakva su vaša mišljenja? Jel to čemu? Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što mislite o motoroli defy mini xt320(http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=MOXT320DEFYMINI) za 800kn...jel ga netko ima,kakva su vaša iskustva,kakve su motorole inače?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Z00X kaže...

Kakva su vaša mišljenja? Jel to čemu? Hvala unaprijed.

Iskreno prvi put vidim taj model: Ekran prilično malan 2.8" vidim vrti android 2.2 sad kako to sve radi na njemu ne znam.

procesor je 528 MHz ARM 11 ugl. ako nisi previše zahtjevan poslužit će za 250kn - cijena novog uređaja u vipu je 1199kn

13 godina
protjeran
mario1990 kaže...
Z00X kaže...

Kakva su vaša mišljenja? Jel to čemu? Hvala unaprijed.

Iskreno prvi put vidim taj model: Ekran prilično malan 2.8" vidim vrti android 2.2 sad kako to sve radi na njemu ne znam.

procesor je 528 MHz ARM 11 ugl. ako nisi previše zahtjevan poslužit će za 250kn - cijena novog uređaja u vipu je 1199kn

Mozes li na moje pitanje odg.?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice