ajde pomno procitaj jos jednom ovu stranicu!
Edit: proslu :-)
ajde pomno procitaj jos jednom ovu stranicu!
Edit: proslu :-)
imam iphone 4 i nezz kako da vratim sa 4.3.1 na neku drugu..da ga mogu jailbreakat..moze pomoc..
gore sam vidio da je napisanoo.ali to sam napravio i nije mi uspjelo tj.uspjelo mi je ali mi se nije ponudilo na koju verziju zelim..hvala unaprije..
p.s ako niko nezna kako dali barem zna kad ce izaci jailbreak za 4.3.1?
Pa vani je jb za 4,3,1 .
Izvoli !
jooj oprostite :D nisam opce citoo.:O haha hvaalaa..:P
ee xxx... nece mi otvorit video :S
jooj oprostite :D nisam opce citoo.:O haha hvaalaa..:P
ee xxx... nece mi otvorit video :S
Onda sljedi ove upute , nemres fulat :)
http://tysiphonehelp.com/untethered-4-3-1-jailbreak-iphone-4-3gs-ipad-1-ipod-touch-4-3g-redsn0w/
i kako da ja sad znam sta od toga trebam :D
ono sta je stavljao onaj..na 26 str..koja je razlika os x i windows?
Jučer je izaša untethered jailbreak za iOS 4.3.1
Ovaj jailbreak se može primjenit na sljedeće uređaje
redsn0w 0.9.6rc9
Ovaj program vam omogućava da jailbrekate svoj iOS uređaj bez restoreanja softvera na njemu. Dok ste na 4.3.1 samo pokrenete redsn0w i sačekate par minuta da se jailbrakea.
Download za WINDOWSE i MAC OS.
PwnageTool 4.3
pwnage tool omogućava da uređujete veličinu root particije na mobitelu, predinstalirane cydia pakete i slično.
MAC OS direktan download.
i kako da ja znam sta od toga trebam? :D
Jučer je izaša untethered jailbreak za iOS 4.3.1
Ovaj jailbreak se može primjenit na sljedeće uređaje
redsn0w 0.9.6rc9
Ovaj program vam omogućava da jailbrekate svoj iOS uređaj bez restoreanja softvera na njemu. Dok ste na 4.3.1 samo pokrenete redsn0w i sačekate par minuta da se jailbrakea.
Download za WINDOWSE i MAC OS.
PwnageTool 4.3
pwnage tool omogućava da uređujete veličinu root particije na mobitelu, predinstalirane cydia pakete i slično.
MAC OS direktan download.
i kako da ja znam sta od toga trebam? :D
Skini Windows verziju i cepaj .
koja je razlika izmedu winodws i mac os?
U frizuri
U frizuri
joooj dai me pusti na miru..vidis da spavam..pa pricam gluposti :P
U frizuri
ee sad sam instalirao onaj fimeware..i pisalo mi je da otvorim s itunes i sta poslje toga..:O
U frizuri
e daj ak imas skyp posalji ga jer meni pise da nemogu slat pp..da sam dosegao limit :O
Onaj firmware kaj si skinuo, otvori ga u redsn0w-u, i samo prati upute kaj ti piše
Onaj firmware kaj si skinuo, otvori ga u redsn0w-u, i samo prati upute kaj ti piše
al nemogu ga nac di je spremljen..:S
al nemogu ga nac di je spremljen..:S
zapravo ako je to "blackra1n" znam di je al kad idem browse i udem u to nema nicegaa..jao jesam nesposoban :D
imam problem s jailbreakom naso sam na internetu tutorial za jailbreak iphone-a 3g 4.2.1 5.15.04 redsnow, on mi automatski stavlja baseband od ipada. i ja sad skinem taj redsnow i u tutorialu pise da moram skinut i neki firmware 4.2.1 i ja ga skinem i sad bi tu trebo bit neki ipsw file kojeg ja moram ucitat ali u tom sta sam ja skinul tog nema, pa sta da ja sad radim?
imam problem s jailbreakom naso sam na internetu tutorial za jailbreak iphone-a 3g 4.2.1 5.15.04 redsnow, on mi automatski stavlja baseband od ipada. i ja sad skinem taj redsnow i u tutorialu pise da moram skinut i neki firmware 4.2.1 i ja ga skinem i sad bi tu trebo bit neki ipsw file kojeg ja moram ucitat ali u tom sta sam ja skinul tog nema, pa sta da ja sad radim?
e to i mene brine..probaj ovo napravit http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14562...tu ti sve pise
dao si mi link za iphone 4 sa firmaware-om 4.3.1 a ja trebam za iphone 3g 4.2.1
a sori..:) a nezz kako treba..da mogu slat pp onda bi ti saznoo..al mi pise da sam dosegao dnevni limit a poslo sam ih 4..:O
a sori..:) a nezz kako treba..da mogu slat pp onda bi ti saznoo..al mi pise da sam dosegao dnevni limit a poslo sam ih 4..:O
e mozda ti ovo pomogne... http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=13931 za 3gs je
me kuzim ja kako jailbreak-at ali nemam taj ipsw file.
gle ja sam to skinul vec al kad extractam nema ipsw file-a
TO STO SKINES JE IPSW nema extracta sry na capsu malo sam nervozan dobio sam isto pitanje na pm 5 puta jucer
Kako nema, daj sliku.
I imaš li instaliran iTunes?
ljudi brzo pomoc..jailbreakom sam iphone i prvo sam nes bezveze instaliroo i sad nezz kako to obrisat drugo slova kod ikona su mi siva a ne bijea..:O i trece me zanima kako skidat s cydie..hvala unaprijed
alo ekipa,,trenutno imam firmware 4.2.1. na 3gs+jailbreak,,,,sve radi ok,,,,i sad me zanima što točno dobijem prelaskom na zadnji 4.3.1,,,,ciljam na korisne stvari
tnx