Kupovina aplikacija na AppStore/Playu u BiH

poruka: 5
|
čitano: 2.521
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, neznam kako bi mogao kupiti aplikacije na AppStoru ili na Google Playu u BiH? Radi se o jednoj aplikaciji koja je podržana na više OSova a treba mi na više Android/IOS uređaja.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
13 godina

Sto nemozes platiti?

Market Unlocker ili tako neki app nebi pomogao?

(neznam kakva je situacija u BiH)

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd; Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam niti probao, neznam ima li tko kakva iskustva?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
13 godina

Za Play znam iz iskustva da ukucas broj kartice i kupiš, vjerojatno je tako i za iOS...

Nema na čemu {#}

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd; Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aha. Problem mi je u tome što imam to odraditi na 20 telefona (SGS2 i iPhone4S), pa sam mislio kad bi se kakav paket mogao uzeti preko firme...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice