Pozz ljudi evo imam jedan problem (naslov). Radi se o tome da sam nedavno stavio 2.3.7. cyanogenmod custom ROM (ewra edition) na moj alcatel OT-990. Prije sam imao 2.3.4. TheMoonstone ROM.
Ukratko problem je sljedeci.
Nece mi se spojit na google account. Probao sam skoro sve. PASS i USRNAME su 100% ispravni.
Kad unesem podatke lijepo pise "retrieving account information" i to sve prođe i onda mi se pokaze server settings ekran s ulaznim poljima Domain(Username, Password i Server. Kad potvrdim mi izbaci gresku "Setup could not finish. Unable to open connection to server".
Probao sam na 2g, 3g, wifi, ukljuciti/iskljuciti enkripciju, pogledao sam na googlu i nemam 2-step verification ukljucen, probao sam iskljuciti date and time sync, ukljuciti backround sync (za google service) i zadnje skinuo sam novi gapps i instalirao ga.
Umjesto google appsa mi je instalirao neki pacman file koji se navodno instalira tako da se spojis na google account. Tu opet dolazimo do pocetka problema. Molim vas ako netko ima koji savjet....
Da probam opet flashati ROM? (tu isto nisam na cisto: flashati znaci ponovno instalirati il sta?)
PS. kod stavljanja novog ROM-a nisam formatirao SD karticu nego sam samo ocistio user data, cache i Davlin cache, jel mozda u tom grmu lezi zec?
Hvala