ARC-S problem sa baterijom!

poruka: 7
|
čitano: 1.337
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Ovako ekipo imam problem sa navedenim mobitelom tocnije sa baterijom!

Kupio sam mob u 10 mjesecu prosle godine i sve je bilo super do prije 3 dana! Kad sam primjetio da baterija kratko drzi!

Evo npr skinuo sam ga sa punjaca oko 14 sati a ugasio mi se u 19:32 a nista nisam radio na njemu cijeli dan sam poslao jedan sms!

Sve sam zivo preglado da nesto nije ukljuceno al nije! Prije mi je drzala oko dan i pol al sad koma!

Inace sustav je android 4.0.4

Hvala unaprijed na odgovorima!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ARC-S problem sa baterijom!

Pozdrav, imao sam do neki dan taj mobitel, baterija je kao i tebi prije problema držala dan-dan i pol. Provjeri jesi možda instalirao kakvu aplikaciju prije tri dana, tj. kada je problem počeo, možda ti nešto jako zahtjevno radi u pozadini. Standardne stvari, restartaj mobitel (vjerojatno jesi...), ako ne pomogne pravac u servis (Agram Servis ti je ovlašteni za Sony (Ericson)

Pavo
12 godina
Pavo kaže...

Pozdrav, imao sam do neki dan taj mobitel, baterija je kao i tebi prije problema držala dan-dan i pol. Provjeri jesi možda instalirao kakvu aplikaciju prije tri dana, tj. kada je problem počeo, možda ti nešto jako zahtjevno radi u pozadini. Standardne stvari, restartaj mobitel (vjerojatno jesi...), ako ne pomogne pravac u servis (Agram Servis ti je ovlašteni za Sony (Ericson)

Evo odnio sam mobitel na servis! (petak) i reko mi je frajer da ce biti gotovo u ponedeljak najkasnije utorak! No međutim izgleda da ce tek bit gotov oko kraja tijedna!!
Naime nakon sto sam ostavio mobietl na servisu u petak i zvao u ponedeljak reko mi je frajer da je neki ozbiljniji kvar!
Kaze on meni: Stavili smo novi software i opet ista prica nakon toga i novu bateriju i opet ista prica! I sad su ga poslali u centralni servis na detaljno ispitivanje!!! E sad mene bas zanima sta se desava sve vam javim detaljnije kad bude mobitel gotov!

Cak su me trazili i slusalice od mobitela da ostavim ehehehehe!!!!

Kresimir
13 godina
neaktivan
keki kaže...
Pavo kaže...

Evo odnio sam mobitel na servis! (petak) i reko mi je frajer da ce biti gotovo u ponedeljak najkasnije utorak! No međutim izgleda da ce tek bit gotov oko kraja tijedna!!
Naime nakon sto sam ostavio mobietl na servisu u petak i zvao u ponedeljak reko mi je frajer da je neki ozbiljniji kvar!
Kaze on meni: Stavili smo novi software i opet ista prica nakon toga i novu bateriju i opet ista prica! I sad su ga poslali u centralni servis na detaljno ispitivanje!!! E sad mene bas zanima sta se desava sve vam javim detaljnije kad bude mobitel gotov!

Cak su me trazili i slusalice od mobitela da ostavim ehehehehe!!!!

Zaboravio si napisati što se dešavalo nakon servisa :)

Moj slučaj: Arc s, mob je star godinu i pol, baterija mi držala 4 dana, sada je preko noći spala na 1 dan ako ga minimalno koristim i to bez sinkronizacija, widgeta, wifi-ja, 3G-a. Vratio sam ga na tvorničke postavke ali bez uspjeha.

12 godina

Ovako ja se slazem i prihvacam kritiku trebao sam napisat odgovor ovdje al sam zaboravio!

Naime otislo je antensko pojacalo u servisu su zamijenili to antensko pojacalo i super radi!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
keki kaže...

Ovako ja se slazem i prihvacam kritiku trebao sam napisat odgovor ovdje al sam zaboravio!

Naime otislo je antensko pojacalo u servisu su zamijenili to antensko pojacalo i super radi!

Hvala, Keki!

No, da te pitam... Prije nego li si odnio mob na servis, jesi li ga rootao?

Ja sam misleći da će softver riješiti stvar, otključao bootloader i rootao ga. Sad se bojim da sam izgubio garanciju {#}

I još: Moj je star godinu i 8 mjeseci... Znaš li jel je na Arc S garancija godinu ili dvije?

Hvala!

12 godina
silos65 kaže...
keki kaže...

Hvala, Keki!

No, da te pitam... Prije nego li si odnio mob na servis, jesi li ga rootao?

Ja sam misleći da će softver riješiti stvar, otključao bootloader i rootao ga. Sad se bojim da sam izgubio garanciju {#}

I još: Moj je star godinu i 8 mjeseci... Znaš li jel je na Arc S garancija godinu ili dvije?

Hvala!

Ovako ja nikad u zivotu nisam rootao niti jedan mobitel!

A sto se tice jamstva ajmo ovako!

Jamstvo je dokument koji proizvođać tvrdi da ce uređaj raditi normalno u vrmenskom periodu kolko traje jamstvo,ako nesto ne radi ili se pokvari popravak je besplatan!
Jedini tvoj uvijet je da ne stetis mobitelu tj da ga koristis po pravilima!
A po meni jamstvo se ne gubi! E sad kolko ja znam u EU se jamstvo ne gubi rootanjem! A sad mi jesmo sluzbeno u EU ali se zakoni i pravila ne primjenjuju! E sad nazovi mmm agra servis i pitaj to ti je najbolje rijesenje!

Jamstvo ti je 24 mjeseca!

Kresimir
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice