Android borbeni komplet
- poruka: 11.977
- |
- čitano: 2.574.592
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prijavi li ti neku gresku? Nisu sve igre predvidjene za sve telefone. Neke radi verzije andorida, neke radi rezolucije a neke radi procesora. Ili kombinacija tih razloga.
Prijavi li ti neku gresku? Nisu sve igre predvidjene za sve telefone. Neke radi verzije andorida, neke radi rezolucije a neke radi procesora. Ili kombinacija tih razloga.
kaže mi hero of sparta nije moguće instalirati na ovaj telefon
To je sve sto trebas znati ;)
Nije predvidjen za tvoj mob. Ja imam x10 i za masu igara mi kaze to a ne moze se reci da je najslabiji na trzistu ;) Cak sta vise ;)
Negdje sam procitao ali ne mogu da se sjetim. Kako se zove program za kalibraciju ekrana ?
TO se moze na ovim ekranima?
Misli da sam cak procitao na ovoj temi ali sam je prelistao i nisam skuzio.
na nokiji 5800 je bila u postavkama opcija za kalibraciju ekrana... tu sam nasao samo ovo ispod napisano, al to nije kalibracija ekrana... bum jos proguglao :D
odes menu/sounds & display/g-sensor calibration
Razliciti su ekrani na 5800 i na desire i x10. Googlaj za kapacitivini i rezistivni ekrani.
na nokiji 5800 je bila u postavkama opcija za kalibraciju ekrana... tu sam nasao samo ovo ispod napisano, al to nije kalibracija ekrana... bum jos proguglao :D
odes menu/sounds & display/g-sensor calibration
Ima i kalibracija ekrana, u keyboard settings
Razliciti su ekrani na 5800 i na desire i x10. Googlaj za kapacitivini i rezistivni ekrani.
Da, ali tocuh screen je touch screen, znaci kalibracija mora bit ;)
Jock. Na x10 nema.
poznati mi je to sve :P ( i ona famozna prepirka s nokia userima sto p***e sto su njihovi ekrani resistive :D )
Ja imam za X10. Jel ti to treba?
Imaš na marketu
Može li neka preporuka music playera koji pusta folder kao playlist ? Negdje sam i to procitao da ima lai se ne mogu sjetiti gdje.
EDIT: Nasao sam Music Folder Player. Ima ga na marketu, free.
Moj borbeni komplet:
3g data usage - pracenje prometa preko 3g i edge mreze
3g watchdog - isto
apps organizer - kategorizacija programa u grupe i stavljanje grupa na home screen kao widgete
astro manager - file manager
background - download i promjena wallpapera. Ima puno kategorija i sve radi na jedan klik
barcode scanner - samo ime kaze
battery time - stanje baterije
bluetooth file transfer - slanje fileova preko bluetootha
camera pro - bolja verzija aplikaicje za cameru
colornote - zabiljeske na HS
documents to go - kreireanje i pregled word, excell, powerpaint i pdf dokumenata
dolphin browser i opera - internet browseri
easy tether - koristenje moba kao modema za komp
ebuddy i nimbuzz - im programi. Nimbuzz podrzava i razgovore preko skypea
fotmob - pregled dosta europskih liga sa svim podacima i vijestima kao i nadolazeceg SP u fudbalu
google translate - svi znate sta je to
handcent sms - program za sms, bolji od defaultnog
juice defender - program koji gasi 3g vezu. Moze se pdoesiti na mnogo nacina i znacajano stedi bateriju. U pro erziji kontrolise i MMS i WiFi
motonav - odlicna navigaciju sa odlicnm kartama za bivsu yu i cijelu europu. U sustini iGo za android
mybackuppro - odlicna aplikacija za backup svega
speed test - isto kao i www.speedtest.com
msweet dreams - isto i bolje kao profili na nokijama
system - odlicna aplikacija slicna taskmanageru na kompu. Imas pregled svih sistemskih stvari tipa zauzeca cpu-a, RAMA, zatvaranje aplikacija koje nisu oznacene kao exluded, uninstaler i masa drugih stvari. Treba pripaziti na stvari tipa podesis alarm i onda ugasis taj servis i cudis se sto ne zvoni sto se meni desavalo ;)
weather widget - prognoza wremena zajedno sa digitalnim satom
To je manje vise to plus neke igre
Ako imate pitanaj oko ovih aplikacija ili ako neko zna neku bolju a koja radi nesto sto rade ove molim da mi predlozite.
Zaboravih napomenuti da su sve aplikacije isprobane na SE X10 i sa androidom 1.6
od kad sam stavio system aplikaciju 2 put zakasnio na job...nisam skužio zašto ne svira a šef me zeza aauuu što ti je pametan telefon i pusti te da spavaš da se lijepo odmoriš..
I ja ;)
Alarm clock na exclude ;)
Ovako
Imam htc tattoo, kako staviti neku bolju vremensku prognozu od ove, neznam da je ikad pogodila vrijeme vani, neznam vani pada kiša, a on kaže da je sunčano i obratno :P
Sta ce ti prognoza onda ;)
Pogledaj kroz prozor ;)
Probaj weatherbug elite
Ovako
Imam htc tattoo, kako staviti neku bolju vremensku prognozu od ove, neznam da je ikad pogodila vrijeme vani, neznam vani pada kiša, a on kaže da je sunčano i obratno :P
AccuWeather (http://www.androlib.com/android.application.com-accuweather-android-widget-dev-qtjt.aspx) ili wf & clock widget http://handheld.softpedia.com/get/Business/Clock/WF-Clock-Widget-101441.shtml
Kad smo kod prognoze, što se dešava sa beautiful widgets prognozom? Prikazuje mi samo prognozu za zagreb. Jel to samo meni ili je globalno?
Izašla je nova aplikacija za one koji bi željeli igrati igre s PS1 na svome Android Smartphoneu!
Ime aplikacije je PSX4Droid,developer je zottdd i ona vam omogućava pokretanje PS1 Romova na vašem Android Smartphoneu ali ipak korisnici jakih modela poput Desirea,Droid X i Xperie x10 će moći uživati u skoro pa full brzini bez trzanja dok korisnici nešto slabijih uređaja mogu očekivati dosta štekanja.
Ako vas zanima da li vaš mobitel može pokrenuti neku igru,skoknite ovdje i provjerite
Moze li preporuka neke dobre aplikacije za glazbu?
Pricalo se malo o toj igri pa da priupitam :). Igra netko World War? Ja malo poceo, dosao do lvl11 i sada mi vise nije jasno sto ne stima. Skoro nijednu borbu ne mogu pobijediti i isto tako, skoro sve sto mene napadnu pushim. A advisor nakon toga kaze da bi mozda trebao upgrade-ati jedinice, kada stisnem na to prebaci me na unit izbornik gdje mogu samo kupovati jedinice, nisam nigjde nasao upgrade opciju.
Pricalo se malo o toj igri pa da priupitam :). Igra netko World War? Ja malo poceo, dosao do lvl11 i sada mi vise nije jasno sto ne stima. Skoro nijednu borbu ne mogu pobijediti i isto tako, skoro sve sto mene napadnu pushim. A advisor nakon toga kaze da bi mozda trebao upgrade-ati jedinice, kada stisnem na to prebaci me na unit izbornik gdje mogu samo kupovati jedinice, nisam nigjde nasao upgrade opciju.
Dal se za ovu igru treba povezati na internet ili ne?
Treba, to je online igra, "tuces" se sa drugim igracima.