Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.363.815
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ne vidim dobro, jel ti dolje ispod 'androidića' piše neki error ili sl. I koje su ti gore ponuđene opcije ono wipe data, ne vidim baš najbolje..
ne bas nist ne pise, samo je ta ikonica... e ako mi ne pise internal SD, nego obicni SD to je zapravo isto,ne?
malo sam gledal po googlu, netreba prije ovog ulaska u recovery, napraviti ono nesto s tipkom za poziv i s power tipkom?
ne bas nist ne pise, samo je ta ikonica... e ako mi ne pise internal SD, nego obicni SD to je zapravo isto,ne?
malo sam gledal po googlu, netreba prije ovog ulaska u recovery, napraviti ono nesto s tipkom za poziv i s power tipkom?
Call i power button su za 'download mode', al tebi treba 'recovery mode'. Hmm, ne znam do čega je, ako si napravio backup napravi factory reset ili probaj 'apply any zip from sd' ako toga ima. E moram ić, na kompu sam sutra oko 3. Pozdrav.
Ako je netko iz Zagreba - Trambus | Javni prijevoz ;)
Ako nije, neka snimi nekoliko linija drugih gradova :P
Sve (+ web verzija) je na linku www.trambus.com.hr
pozdrav. možda budem dosadan, molim objašnjenje kako instalirati igricu na htc wildfire hvala
pozdrav. možda budem dosadan, molim objašnjenje kako instalirati igricu na htc wildfire hvala
Spoji se na wi-fi, odi na market aplikaciju i na marketu pronađi neku igricu (games-top free).
to ok a igrice koje imam na kompiću
to ok a igrice koje imam na kompiću
Skini si s marketa neki file manager tipa Astro manager i pomoću njega pronađi .apk datoteku koju si prije toga spremio na sd karticu i samo instaliraj.
Bok ljudi mozete li mi dat link na neke icon packove za android? googlo sam ali ništa posebno a htio bih malo promjeniti izgled svog mobitela
Hvala
Ili jos bolje - na xda imas jednu temu s 400+ icon packova...

Ima.
Skinuo sam 'psx4android' (PSX emulator za Android mobitele) i slučajno stisnuo da mi se sve aplikacije koje skinem 'instaliraju' tim programom. Nakon što sam skinuo neku app s interneta i stisnuo 'Open', naravno ne može se instalirati, pa sam izbrisao emulator, ali opet isto, jer ne znam namjestit kojim ću programom instalirat tu app. Please help.
Skinuo sam 'psx4android' (PSX emulator za Android mobitele) i slučajno stisnuo da mi se sve aplikacije koje skinem 'instaliraju' tim programom. Nakon što sam skinuo neku app s interneta i stisnuo 'Open', naravno ne može se instalirati, pa sam izbrisao emulator, ali opet isto, jer ne znam namjestit kojim ću programom instalirat tu app. Please help.
Jesi siguran da si izbrisao taj emulator?
Kad te pita s cim instalirati .apk odaberi Package Installer

Jesi siguran da si izbrisao taj emulator?
Kad te pita s cim instalirati .apk odaberi Package Installer
aa evo ga uspio sam, maloprije sam otvarao browserom i pisalo mi je 'Cannot open file', a sad sam probao preko File Managera i radi
Da li netko zna ima li iGO navigacija za Wildfire. Rezolucija 240x320.
Da li netko zna ima li iGO navigacija za Wildfire. Rezolucija 240x320.
Evo našao sam nešto nabrzaka http://www.red-gsm.net/t45402/
Imam Sasung GT I5800 i mene zanima kako da postavim neku MP3 pjesmu za zvuk kad me neko zove?
Imam Sasung GT I5800 i mene zanima kako da postavim neku MP3 pjesmu za zvuk kad me neko zove?
Odeš u Music > otvoriš pjesmu > Use as ringtone
ja bi htio, ako ko zna, aplikaciju (odnosno widget) koji bi pokazivao sliku koju nacrtam, kao podsjetnik
nesto kao kombinacija quick notes i okvir slike
da kliknem, nesto nasaram i onda to ostane kao slika na homescreenu
Jeli netko probao SNESoid aplikaciju za Android? to je SNES emulator
Jeli netko probao SNESoid aplikaciju za Android? to je SNES emulator
Ja sam dobar je igrao sam super maria na svom X8 ali malo je bilo komplicirano pošto nema multi touch mogo bi opet stavit da igram pokemone
EDIT:*Pokemoni su na gameboyu.
Ljudi molim vas, jedan dobar (al baš dobar) PS1 emulator za android, da mogu iso fileove stavit na memorijsku i da bez kompliciranja zavrtim par ovih starih igrica jer mi ovde doma kupe prašinu. Android 2.0 +
Psx4droid ili Psx4android, ne znam kako se točno zove..
imaš psx4droid i FPse, ali ni jedan ti nije baš dobar.
Imam problem sa Android browserom.
Naime, kad god odem na neki web koji u sebi ima flash/javu, browser se samo isključi i baci me na desktop.
Uređaj je HTC Desire.
Jedino što je spriječilo taj problem je disableanje JAVA-e u samom browseru,
ali onda ne mogu raditi na web stranicama, gumbi ne reagiraju i slično...
Sa drugim webbrowserima ista stvar...
Help me..
EDIT: Deinstalirao sam smeće od Adobea 10.2, sve radi normalno!
Ne updateati na verziju 10.2!
Imam LG GT540 Optimus (update 2.1) i mono bluetooth slušalice LG HBM-220, i uspijem ih spojiti i rade, ali samo prilikom poziva.
Kad želim pustiti glazbu i slušati je preko slušalica, to ne radi, uvijek se uključi zvučnik.
Zna li netko način kako mogu slušati glazbu preko bluetooth slušalica?
Notifikacija (nije definirano) , da bi ju vidio moras povuci prstom dole kako bi primjetio notifikaciju... i onda iskljucis tu sto god...