USB stick ne radi

poruka: 9
|
čitano: 4.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
USB stick ne radi

imam problem s USB stickom, znaci kad ga  stavim u USB port na ploci komp prepoznaje USB ali ne mogu ga formatirat ni nista s njime. kad idem na properties pise mi free space 0,00 used space 0,00

ima li kakvog rijesenja da se to popravi?

zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: USB stick ne radi
Stolnik kaže...

imam problem s USB stickom, znaci kad ga  stavim u USB port na ploci komp prepoznaje USB ali ne mogu ga formatirat ni nista s njime. kad idem na properties pise mi free space 0,00 used space 0,00

ima li kakvog rijesenja da se to popravi?

zahvaljujem

Bojim se da je otišao u vječna lovišta.

15 godina
protjeran

Vrijeme je za reklamaciju stika. Dešava se i kod Corsaira, Kingstona, Apacera, Sharkoona, OCZ-a, Mushkina...

Svima se to desi.. Ali najviše TakeMS-u..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
USB stick ne radi

Imam i ja sličan problem. Isto mi vidi usb, ali nikakve podatke na njemu se ne vide. Na propertis mi piše veličina 0.

Prova sam ga staviti u drugi port, ali ništa se ne mijenja. Na drugom PC sa XP sve je u redu (na laptopu je W7).

Ima li ko kakav savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dRoID kaže...

Imam i ja sličan problem. Isto mi vidi usb, ali nikakve podatke na njemu se ne vide. Na propertis mi piše veličina 0.

Prova sam ga staviti u drugi port, ali ništa se ne mijenja. Na drugom PC sa XP sve je u redu (na laptopu je W7).

Ima li ko kakav savjet?

Deinstaliraj sve USB uređaje na laptopu, restartaj ga, pusti da se nanovo instaliraju, restartaj, pa onda probaj ponovo.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
dRoID kaže...

Ima li ko kakav savjet?

Deinstaliraj sve USB uređaje na laptopu, restartaj ga, pusti da se nanovo instaliraju, restartaj, pa onda probaj ponovo.

Napravija to, podigli se windowsi ubacija stick i pričeka dok ga ne učita.

Jeeee {#} upalij se. 

Provam otvoriti neki dokument, radi. Izbacim stick, ponovo ga ubacim i onda {#} ništa. Opet sam na početku, vidi stick, ali ne vidi podatke.

17 godina
dRoID kaže...

Napravija to, podigli se windowsi ubacija stick i pričeka dok ga ne učita.

Jeeee {#} upalij se. 

Provam otvoriti neki dokument, radi. Izbacim stick, ponovo ga ubacim i onda {#} ništa. Opet sam na početku, vidi stick, ali ne vidi podatke.

E nisam te htio odmah bedirati, ali imamo identičnu situaciju na poslu na jednom računalu (od njih 2000), nije ni reinstalacija windowsa pomogla.

Ili je USB kontroler vrisnuo, ili USB stick krepava.
Najjedostavnije ti je sve sa sticka backupirati i kupiti novi, jer je jeftinije tako. Mi smo korisnici ugradili dodatni PCI kontroler na kojem stick i dalje normalno radi.

Ne znam što dalje. Na tom PCI kontroleru taj isi stick i dalje radi, najnormalnije. Na onboard kao i kod tebe :(
Drugi stickovi od kolega u sobi rade OK na onboard kontroleru. Pa ti budi pametan.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina
neaktivan
USB stick ne radi

Najvjerojatnije glupo pitanje, ali: Stikove samo čupate "na živo" van iz računala ili ih ono sigurnosno isključujete (safely remove usb)?

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TONYA_ kaže...

Najvjerojatnije glupo pitanje, ali: Stikove samo čupate "na živo" van iz računala ili ih ono sigurnosno isključujete (safely remove usb)?

Pa ako na sticku imaš neke važne podatke, onda safely remove, ako ne <slika>  {#}

Hehehe Hehehe
Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice