imam problem s USB stickom, znaci kad ga stavim u USB port na ploci komp prepoznaje USB ali ne mogu ga formatirat ni nista s njime. kad idem na properties pise mi free space 0,00 used space 0,00
ima li kakvog rijesenja da se to popravi?
zahvaljujem
imam problem s USB stickom, znaci kad ga stavim u USB port na ploci komp prepoznaje USB ali ne mogu ga formatirat ni nista s njime. kad idem na properties pise mi free space 0,00 used space 0,00
zahvaljujem
zahvaljujem
Bojim se da je otišao u vječna lovišta.
Vrijeme je za reklamaciju stika. Dešava se i kod Corsaira, Kingstona, Apacera, Sharkoona, OCZ-a, Mushkina...
Svima se to desi.. Ali najviše TakeMS-u..
Imam i ja sličan problem. Isto mi vidi usb, ali nikakve podatke na njemu se ne vide. Na propertis mi piše veličina 0.
Prova sam ga staviti u drugi port, ali ništa se ne mijenja. Na drugom PC sa XP sve je u redu (na laptopu je W7).
Ima li ko kakav savjet?
Imam i ja sličan problem. Isto mi vidi usb, ali nikakve podatke na njemu se ne vide. Na propertis mi piše veličina 0.
Prova sam ga staviti u drugi port, ali ništa se ne mijenja. Na drugom PC sa XP sve je u redu (na laptopu je W7).
Ima li ko kakav savjet?
Deinstaliraj sve USB uređaje na laptopu, restartaj ga, pusti da se nanovo instaliraju, restartaj, pa onda probaj ponovo.
Ima li ko kakav savjet?
Deinstaliraj sve USB uređaje na laptopu, restartaj ga, pusti da se nanovo instaliraju, restartaj, pa onda probaj ponovo.
Napravija to, podigli se windowsi ubacija stick i pričeka dok ga ne učita.
Jeeee upalij se.
Provam otvoriti neki dokument, radi. Izbacim stick, ponovo ga ubacim i onda ništa. Opet sam na početku, vidi stick, ali ne vidi podatke.
Napravija to, podigli se windowsi ubacija stick i pričeka dok ga ne učita.
Jeeee upalij se.
Provam otvoriti neki dokument, radi. Izbacim stick, ponovo ga ubacim i onda ništa. Opet sam na početku, vidi stick, ali ne vidi podatke.
E nisam te htio odmah bedirati, ali imamo identičnu situaciju na poslu na jednom računalu (od njih 2000), nije ni reinstalacija windowsa pomogla.
Ili je USB kontroler vrisnuo, ili USB stick krepava.
Najjedostavnije ti je sve sa sticka backupirati i kupiti novi, jer je jeftinije tako. Mi smo korisnici ugradili dodatni PCI kontroler na kojem stick i dalje normalno radi.
Ne znam što dalje. Na tom PCI kontroleru taj isi stick i dalje radi, najnormalnije. Na onboard kao i kod tebe :(
Drugi stickovi od kolega u sobi rade OK na onboard kontroleru. Pa ti budi pametan.
Najvjerojatnije glupo pitanje, ali: Stikove samo čupate "na živo" van iz računala ili ih ono sigurnosno isključujete (safely remove usb)?