Imam 1 Gb rama i hito bih ubrzati komp. Vidio sam opciju REady Boost kada uštekam neki USb. Hoče li mi to ubrzati komp i da li če komp više ubrzati usb od 2Gb ili 4Gb
Usb i ready boost
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.821
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoće, ali malo... A stick od 2 gb i 4gb će ti dati isti rezultat. Radije si kupi keks od 4 gb rama (memorija je sad jako jeftina).
Hvala..imam jos jedno pitanje da li mis isto utjece na prijenos podataka na net...ili tako nesto,,hvala
Hvala..imam jos jedno pitanje da li mis isto utjece na prijenos podataka na net...ili tako nesto,,hvala
Ne prijenos podataka na internetu nema veze sa tim..
ready boost dobro dodje jer cachira podatke koje hard disk cesto pokrece tako da ces osjetiti recimo kod paljenja pc-a
Meni jedna stvar (al' nikako!) nije jasna..
Kada ubacim USB stick, Windowsi ga normalno vide i on radi bez greške.
Al' svaki put kad se računalo restarta, "nevidi" ga dok ga ne ištekam, pa ponovo uštekam..
I onda dalje sve 5.. Nije mi jasno: Zašto?!; i Dali je to normalno?!
Stik ima 32GB (od tog 20 free) i mislim da bi mi dobro došli za podizanje sistema..
a pošto često palim gasim..
Googlo sam i googlo, al ništ.. (il sam ja jedini čovjek na svijetu koji to nekuži..)
ANY1?!?!...
Pretpostavljam šlampavo napisan driver od USB kontrolera, gubi se prilikom prebacivanja iz jednog Power statea (S0-S1..) u drugi.
..
Stik ima 32GB (od tog 20 free) i mislim da bi mi dobro došli za podizanje sistema..
..
-loš driver ili chipset (kontroler).
-ReadyBust je izmišljen u vrijeme izlaska Viste, malo RAMa,.. danas je beskoristan, RAMa ima dovoljno-jeftinog. USB je višestruko sporiji.
-za podizanje sistema? ...
..ma mislil' sam, nekad mi se bootanje čini sporije,etc.. Nevermind
OK. Fuck ReadyBoost!
Nekakav savjet vezano uz drivere.. Sve se meni čini dać' ja taj Win7 komplet reinstalirat.
E sad.. Koji je najjednostavniji način pronalaska odgovarajućih drivera u Šumi Googlovoj,
ak "ne dođu" u Windows Update paketu?!
Na Asusovoj stranici mi na primjer za taj model izbaci 40-tak drivera, a nekad se teško snać
koji je koji (il' sam opet u krivu..)
Dali postoji nekakav (freeware) program, da ga automatski identificira, da barem znam
šta se traži, i sl.. Morti nekakva preporuka/savjet?!