Usb i ready boost

poruka: 10
|
čitano: 4.821
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Usb i ready boost

Imam 1 Gb rama i hito bih ubrzati komp. Vidio sam opciju REady Boost kada uštekam neki USb. Hoče li mi to ubrzati komp i da li če komp više ubrzati usb od 2Gb ili 4Gb

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Usb i ready boost

Hoće, ali malo... A stick od 2 gb i 4gb će ti dati isti rezultat. Radije si kupi keks od 4 gb rama (memorija je sad jako jeftina).

12 godina
neaktivan

Hvala..imam jos jedno pitanje da li mis isto utjece na prijenos podataka na net...ili tako nesto,,hvala{#}

15 godina
neaktivan
Grimmy kaže...

Hvala..imam jos jedno pitanje da li mis isto utjece na prijenos podataka na net...ili tako nesto,,hvala{#}

Ne prijenos podataka na internetu nema veze sa tim..

13 godina

ready boost dobro dodje jer cachira podatke koje hard disk cesto pokrece tako da ces osjetiti recimo kod paljenja pc-a

12 godina
neaktivan
Usb i ready boost

Meni jedna stvar (al' nikako!) nije jasna..

Kada ubacim USB stick, Windowsi ga normalno vide i on radi bez greške.

Al' svaki put kad se računalo restarta, "nevidi" ga dok ga ne ištekam, pa ponovo uštekam..

I onda dalje sve 5.. Nije mi jasno: Zašto?!; i Dali je to normalno?!

Stik ima 32GB (od tog 20 free) i mislim da bi mi dobro došli za podizanje sistema..

a pošto često palim gasim..

Googlo sam i googlo, al ništ..  (il sam ja jedini čovjek na svijetu koji to nekuži..)

nc19
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Usb i ready boost

ANY1?!?!...

nc19
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pretpostavljam šlampavo napisan driver od USB kontrolera, gubi se prilikom prebacivanja iz jednog Power statea (S0-S1..) u drugi.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
hellman kaže...

..

Stik ima 32GB (od tog 20 free) i mislim da bi mi dobro došli za podizanje sistema..

..

-loš driver ili chipset (kontroler).

-ReadyBust je izmišljen u vrijeme izlaska Viste, malo RAMa,.. danas je beskoristan, RAMa ima dovoljno-jeftinog. USB je višestruko sporiji.

-za podizanje sistema? ...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
Usb i ready boost

..ma mislil' sam, nekad mi se bootanje čini sporije,etc.. Nevermind

OK. Fuck ReadyBoost!

Nekakav savjet vezano uz drivere.. Sve se meni čini dać' ja taj Win7 komplet reinstalirat.

E sad.. Koji je najjednostavniji način pronalaska odgovarajućih drivera u Šumi Googlovoj,

ak "ne dođu" u Windows Update paketu?!

Na Asusovoj stranici mi na primjer za taj model izbaci 40-tak drivera, a nekad se teško snać

koji je koji (il' sam opet u krivu..)

Dali postoji nekakav (freeware) program, da ga automatski identificira, da barem znam

šta se traži, i sl.. Morti nekakva preporuka/savjet?!

nc19
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice