RAM poteškoće

poruka: 2
|
čitano: 1.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
RAM poteškoće

Kolege, može sugestija što bi mogao biti problem. Uzeo frend komplet komp novi i ovja ram  "PC-12800, 4 GB, G.SKILL Ripjaws series, F3-12800CL9S-4GBRL, DDR3 1600MHz". Kad sam mu to sastavio komp nije radio i ispostavilo se da je ram problem jer kad sam ja stavio jednu od svoje dvije pločice ( radi se o istom ramu ali 1333 Mhz ) komp se normalno upalio. I sad ja gledam izgleda da je ram sa greškom. Za test ga stavim u drugi slot kod mene i komp se normlano boota i prikaže mi svih 8GB rama. Ja onda gledam RAM je ok. Ali idem ja dalje provjeravati. Izvadim svoju pločicu od 4GB i ovu premjestim u prvi slot i probam bootati komp samo sa tom i komp NE RADI !! Vratim svoju i radi. Vratim i ovu naknadno i onda opet radi svih 8GB !!! Ne kontam o čemu se radi. Isto tako čudno mi se nešto dešava tipa komp se freeza  i slično od kad imam tu drugu ( jer sam njemu dao svoju ) ali ne stalno nego s vremena na vrijeme. Jel ima tko kakvu ideju što se dešava ili idem u Links reklamirati ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RAM poteškoće

Odi na start-search i upiši memory diagnostic, te si testiraj rame, ako ti izbaci grešku, znaći da nevaljaju pa reklamiraj.

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice