Prosirenje memorije

poruka: 3
|
čitano: 1.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prosirenje memorije

pozz treba mi vase misljenje i savjet, imam 4gb rama trenutno, konfiguraciju mi mozete pogledati na profilu... sto radim? gaming whole day&night. sc2, csgo, dota2 i novije naslove poput splinter cell. dali da nadogradujem memoriju ili da cekam? evo slika trenutne memorije jkoja me malo zbunila je imam naizgled zauzeta 2 slota za memorije, a na svakoj pise 4gb :S a imam 64bit win7 koji kaze da imam 4 gb rama ( mozete vidjeti na naljetpnici koja se dobro vidi podatke koji mi ne znace puno xD a ispred nje je jos jedan ram iste naljepnice) jos me zanima ako imam kingstone memoriju dali da kupujem opet od kingstona ili mi je svejedno kakvu memoriju uzmem? gledo sam u linksu i navodno u puli nema dostupne kingstone memorije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prosirenje memorije

Piše i "KIT OF 2" , imas dva komada po 2 GB :)

Samo gledaj da ti bude ista frekvencija na kojoj rade novi i stari ram da ne bacas bezveze pare (iako nije puno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Prosirenje memorije
Imsovcanin kaže...

a na svakoj pise 4gb :S a imam 64bit win7 koji kaze da imam 4 gb rama ( mozete vidjeti na naljetpnici koja se dobro vidi podatke koji mi ne znace puno xD a ispred nje je jos jedan ram iste naljepnice) jos me zanima ako imam kingstone memoriju dali da kupujem opet od kingstona ili mi je svejedno kakvu memoriju uzmem? gledo sam u linksu i navodno u puli nema dostupne kingstone memorije

To su ti dvije plocice od 2GB - znaci ukupno 4Gb !

Mozes kupiti jos jedan keks od 4GB ili 2x2GB ! Ako mozes kupi opet Kingstona , ako ne kupi bilo koju - samo pazi da je DDR3 i da barem radi na 1333mhz ( u slucaju da kupis memoriju koja radi na visem taktu od ove koju vec imas , maticna ce spustiti taktove na 133mhz ) !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice