Pomoć oko odabira memorije

poruka: 10
|
čitano: 2.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz svima..Htio bih vašu pomoć oko odabira memorije tj. oko nadogradnje. Već posjedujem Corsair XMS3 DHX CM3X2G1600C9DHX DDR3 1600 (u dual channelu) i htio bih uzeti još 8gb (2x4 gb) memorije. Kako više ne proizvode memoriju koju već posjedujem moram se odlučiti za drugu. E sada...htio bih izbjeći probleme sa kompatibilnosti i uzeti memoriju koja bi bila recimo nekakav best buy. Da li moram uzeti istu memoriju po voltaži i po latenciji koja bi odgovarala postojećoj? Još ako imate koju preporuku bilo bi super.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 16:24 (S03E03).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko odabira memorije
ford eleanor kaže...
S03E03 kaže...

Pozz svima..Htio bih vašu pomoć oko odabira memorije tj. oko nadogradnje. Već posjedujem Corsair XMS3 DHX CM3X2G1600C9DHX DDR3 1600 (u dual channelu) i htio bih uzeti još 8gb (2x4 gb) memorije. Kako više ne proizvode memoriju koju već posjedujem moram se odlučiti za drugu. E sada...htio bih izbjeći probleme sa kompatibilnosti i uzeti memoriju koja bi bila recimo nekakav best buy. Da li moram uzeti istu memoriju po voltaži i po latenciji koja bi odgovarala postojećoj? Još ako imate koju preporuku bilo bi super.....

Evo ovako nešto 2x4gb corsair

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051210151

Bacio sam pik na tu memoriju ali sam citao da postoji problem kompatibilnosti sa XMS3. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
S03E03 kaže...
ford eleanor kaže...
S03E03 kaže...

Evo ovako nešto 2x4gb corsair

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051210151

Bacio sam pik na tu memoriju ali sam citao da postoji problem kompatibilnosti sa XMS3. 

- nećeš valjda uzimati memoriju koja ima problem u kompatibilnosti sa tvojom?

13 godina
neaktivan

kakva je razlika izeđu ovih ramova DDR3 8GB (2x4GB) Corsair, 1600Hz, 9-9-9-24,CMZ8GX3M2A1600C9,1.5V  i između ovih DDR3 8GB (2x4GB) Corsair, 1600Hz,Vengeance LOW PROFILE CRN !  sta znaci taj low profile

0 0 hvala 0
15 godina
buhtla kaže...

kakva je razlika izeđu ovih ramova DDR3 8GB (2x4GB) Corsair, 1600Hz, 9-9-9-24,CMZ8GX3M2A1600C9,1.5V  i između ovih DDR3 8GB (2x4GB) Corsair, 1600Hz,Vengeance LOW PROFILE CRN !  sta znaci taj low profile

Razlika je u tome što su ovi drugi puno jednostavniji za ubaciti u komp, tj. matičnu, da ne zapinju za cooler od proca. Imao sam ove prve i namučio se kao pas da ih instaliram ispod Katane, onda sam ih utopio i uzeo ove low profile, što je bila pjesma za montažu.

Osim toga sve isto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 16:47 (Kvod).
13 godina
neaktivan

ok hvala

0 0 hvala 0
15 godina
buhtla kaže...

ok hvala

Molim, nije u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 17:53 (Kvod).
13 godina
neaktivan
Kvod kaže...
buhtla kaže...

Razlika je u tome što su ovi drugi puno jednostavniji za ubaciti u komp, tj. matičnu, da ne zapinju za cooler od proca. Imao sam ove prve i namučio se kao pas da ih instaliram ispod Katane, onda sam ih utopio i uzeo ove low profile, što je bila pjesma za montažu.

Osim toga sve isto.

Zar nema razlike i u hlađenju? Čini mi se da ovi Low Profile imaju lošije hlađenje od normalnih.

15 godina
moderator

ionako se ne griju pa je svejedno...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
peterstern9 kaže...
Kvod kaže...
buhtla kaže...

Osim toga sve isto.

Zar nema razlike i u hlađenju? Čini mi se da ovi Low Profile imaju lošije hlađenje od normalnih.

Nemaš brige po tom pitanju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice