Ovlašteni servis za kingston memorije

poruka: 13
|
čitano: 5.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, znate li možda koji je ovlašteni servis za Kingston memorije u Hrvatskoj.... Tražim po netu i nigdje ne mogu naći ? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To nitko ne popravlja. Uglavnom se vrati na reciklažu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ovlašteni servis za kingston memorije

Garancija mi još traje, kome da je vratim i dobijem novu ? Mora biti ovlašteni servis, ali ga je nemoguće naći na netu ...

16 godina
odjavljen
DocMA kaže...

Garancija mi još traje, kome da je vratim i dobijem novu ? Mora biti ovlašteni servis, ali ga je nemoguće naći na netu ...

A da pokušaš tamo gdje si ga kupio? Ili pošalji najbližem ovlaštenom distribuiteru unutar EU, kao što je slučaj sa Logitechom.

13 godina
neaktivan

Tamo gdje sam kupio kažu da nemaju ništa s time , da kontaktiram servis. Koji, nemaju pojma :D

15 godina

Ako si kupio novu memoriju i ako imaš račun prijavi ih inspekciji pa neka se poslje hvataju za glavu! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DocMA kaže...

Tamo gdje sam kupio kažu da nemaju ništa s time ,

Imaju imaju. Reci im da se ne prave blesavi.

13 godina

A gdje si opće kupio? Koliko znam više je uvoznika za Kingstone: Microline, Asbis, Msan, ne znam da li ih i Ezy uvozi. Teško da ćeš tako moći reklamirati ako ne znaš koji je uvoznik.

0 0 hvala 0
17 godina
Texpi kaže...

A gdje si opće kupio? Koliko znam više je uvoznika za Kingstone: Microline, Asbis, Msan, ne znam da li ih i Ezy uvozi. Teško da ćeš tako moći reklamirati ako ne znaš koji je uvoznik.

Zato ni nije bitno ni tko je uvoznik ni tko je servis.

13 godina
neaktivan

Znači moram reklamirat uvozniku, ne postoji jedan centralni servis... Sutra idem u dućan i tražit ću da mi kažu ponovno od koga to kupuju, no to sam već pokušao pa su me uputili u ovlašteni servis , koji izgleda ne postoji.... Hvala vam na savjetima, ali čudno da ne postoji ovlašteni centraln servis nego moram doznati ime uvoznika...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Reci im da ti reču i gotovo, ako neče na izlazu uzmi neki qurac i bježi i briga te!

www.mmo-balkan.com
17 godina
DocMA kaže...

Ako ti garancija traje onda direktno u ducan i vrati im je, oni salju u servis i dobis novu. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
DocMA kaže...

Znači moram reklamirat uvozniku, ne postoji jedan centralni servis...

Reklamiraš trgovcu, nikakvo traženje uvoznika, ovlaštenog servisa i slične gluposti.

Ako ne žele, prijava.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice