Pozdrav, znate li možda koji je ovlašteni servis za Kingston memorije u Hrvatskoj.... Tražim po netu i nigdje ne mogu naći ? Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To nitko ne popravlja. Uglavnom se vrati na reciklažu.
Garancija mi još traje, kome da je vratim i dobijem novu ? Mora biti ovlašteni servis, ali ga je nemoguće naći na netu ...
Garancija mi još traje, kome da je vratim i dobijem novu ? Mora biti ovlašteni servis, ali ga je nemoguće naći na netu ...
A da pokušaš tamo gdje si ga kupio? Ili pošalji najbližem ovlaštenom distribuiteru unutar EU, kao što je slučaj sa Logitechom.
Tamo gdje sam kupio kažu da nemaju ništa s time , da kontaktiram servis. Koji, nemaju pojma :D
Ako si kupio novu memoriju i ako imaš račun prijavi ih inspekciji pa neka se poslje hvataju za glavu! 
Tamo gdje sam kupio kažu da nemaju ništa s time ,
Imaju imaju. Reci im da se ne prave blesavi.
A gdje si opće kupio? Koliko znam više je uvoznika za Kingstone: Microline, Asbis, Msan, ne znam da li ih i Ezy uvozi. Teško da ćeš tako moći reklamirati ako ne znaš koji je uvoznik.
A gdje si opće kupio? Koliko znam više je uvoznika za Kingstone: Microline, Asbis, Msan, ne znam da li ih i Ezy uvozi. Teško da ćeš tako moći reklamirati ako ne znaš koji je uvoznik.
Zato ni nije bitno ni tko je uvoznik ni tko je servis.
Znači moram reklamirat uvozniku, ne postoji jedan centralni servis... Sutra idem u dućan i tražit ću da mi kažu ponovno od koga to kupuju, no to sam već pokušao pa su me uputili u ovlašteni servis , koji izgleda ne postoji.... Hvala vam na savjetima, ali čudno da ne postoji ovlašteni centraln servis nego moram doznati ime uvoznika...
Reci im da ti reču i gotovo, ako neče na izlazu uzmi neki qurac i bježi i briga te!
Ako ti garancija traje onda direktno u ducan i vrati im je, oni salju u servis i dobis novu.
Znači moram reklamirat uvozniku, ne postoji jedan centralni servis...
Reklamiraš trgovcu, nikakvo traženje uvoznika, ovlaštenog servisa i slične gluposti.
Ako ne žele, prijava.