Vaši linux ekranski pucnjevi
- poruka: 331
- |
- čitano: 115.154
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Novi
Koja je to distra?
Super izgleda
Koliko trosi resursa?
to negdje leti ko ludo :D
Upravo izvršena nadogradnja opensuse-a sa 12.1 kde 4.7 na 12.2 kde 4.9
Što OpenSuse izgleda lepo.
Davno sam ga bio probao, sada sam na Ubuntu (Unity).
Sa obzirom da sam idalje u fazi isprobavanja distirbucija Linuxa, mislim da ću isprobati OpenSuse ponovo.
Super izgleda
Koliko trosi resursa?
to negdje leti ko ludo :D
Oko 200 MB pri paljenju, 64bitni :)
Vrijeme bootanja, na laptopu s hdd-om od 5400 RPM:
#systemd-analyze
Startup finished in 3879ms (kernel) + 10848ms (userspace) = 14728ms
Upravo izvršena nadogradnja opensuse-a sa 12.1 kde 4.7 na 12.2 kde 4.9
Što OpenSuse izgleda lepo.
Davno sam ga bio probao, sada sam na Ubuntu (Unity).
Sa obzirom da sam idalje u fazi isprobavanja distirbucija Linuxa, mislim da ću isprobati OpenSuse ponovo.
Izgled sebi prilagodiš, nema to toliko veze sa distribucijom. Koristim opensuse od 10.0 izdanja, volim ovo kde okruženje, stabilnost itd...
moze preporuka za neki music player bolji od bansheja
Audacious. (Winamp za Linux :))
Zorin Os 6 core. Za razliku od zorin os6 lite- verzije koja podržava windows xp ili mac izgled, tj gnome ili lxde sučelje, ova verzija podržava Win xp,win 7, mac, ili gnome izgled, tj kde ili gnome de. Mašina na kojojje ovo instalirano je celeron 2,5 ghz, 512 ram-a, i ati 9550, Compiz je uključen automatski(svi oni fency shmensi efekti wobbly i te fore) ako imate grafu od 128 mb, ali...na ovoj konfi se vuče dok su uključeni efekti, ako isključim opengl podršku onda je kolko tolko upotrebljivo.
Taj zorin je najruznija distra koju sam vidio...
Zorin os 6 lite, Pentium 3, 900mhz 512 ram-a, ati 64 mb.
Gle nije zorin ružan, nije nijedan linux ružan, npr one slike koje sam stavio su ne uređen zorin, znači kako je instaliran bez spajanja na internet mjenjanja tema ili biločega. Izjava da je neki linux ružan nema mi smisla, jer jedino ograničenje za izgled linuxa je vaš hardver, a svaki linux, skoro svaki, je toliko prilagodljiv da uz malo truda svašta se može.
Dobar conky.
Evo i mog kranča :D
Ljepši mi je plavi wallpaper,čini mi se da ću ga zadržati ^^
U zadnje vrijeme igram se s ovim, samo moram složiti stroj da HW podrška bude potpuna...
Ovo baš i nije Linux - AmigaOS je vrlo UNIXoidan po svojoj strukturi.
Radi se o Icaros Desktop x86 AmigaOSu.
Samo osnovni screenshot iz virtualke.
Fedora 18 + Gnome 3 + Conky + gDesklets
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249167_10200762882181655_951531409_n.jpg
Linux Mint 15 + Cinnamon + neka tema
Ako ima tko kakvav link na plave ikonice koje bi išle uz ovakav setting, slobodno na PM šiknite :)
Tu uvijek imaš hrpu tema, vjerojatno ćeš naći nešto.
Ako ima tko kakvav link na plave ikonice koje bi išle uz ovakav setting, slobodno na PM šiknite :)
Tu uvijek imaš hrpu tema, vjerojatno ćeš naći nešto.
fala, sad puno bolje izgleda :)
Evo ti pa se zabavljaj: