Ubuntu wifi problem

poruka: 3
|
čitano: 965
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ubuntu wifi problem
Ubunut wifi problem
Koristim Ubuntu i spajam se na wifi od susjeda (placamo pola pola).. i upalim laptop i internet mi normalno radi nekih 45 min i onda najedamput vise ne mogu otvoriti ni jednu stranicu.. i nista ne pise da se disconnectalo, zapravo mi prikazuje kao da sam jos uvijek spojeni na internet.. i onda pritisnem "disconnect" i onda opet "connect" ali mi vise ne zeli raditi.. proradi mi tek nakon sto restartam laptopa, a to mi vec ide jako na zivce.. ima li ko kakvo rijesenje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ubuntu wifi problem

Dakle hoće se povezati i nakon 45min prekine veza? Na svašta sam naišao i čuo ali ovo nikad. Jel to samo na Ubuntuu si tako imao problema ili i na drugim distrama?

Neznam stvarno kako da riješiš ovaj problem,bilo bi ti najbolje čekat da neko pametniji odgovori ili pitati na Ubuntu forumu,tamo češ sigurno dobiti kvalitetan odgovor. Ajde ovako za početak,skini neku distru,npr. Linux Mint i samo pokreni LiveDVD i surfaj određeno vrijeme i vidi dali ti pukne veza kao i na Ubuntuu. Ako ne,to je do Ubuntua. Ako da...pitanje je zašto...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ubuntu wifi problem

Ja bi prije rekao da je problem u izvoru signala, dakle kod susjeda. Isprobaj s Windows računalom ili mobitelom.

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice