Ubuntu icons help

poruka: 7
|
čitano: 1.473
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Ubuntu icons help

da ne radim novu temu EDITirat ču, tako da se ne radi o ikonama. ako mogu admini stavit panel u naslov umjesto icons

kako mogu promijenit boju i slova ovoga gore na vrhu deska ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 18:59 (mindstorm).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ubuntu icons help
mindstorm kaže...

da ne radim novu temu EDITirat ču, tako da se ne radi o ikonama. ako mogu admini stavit panel u naslov umjesto icons

kako mogu promijenit boju i slova ovoga gore na vrhu deska ?

Ako je to obična gnome traka, onda to možeš raditi ovim alatom gnome color chooser ima ga u reposu, a font se mjenja tako da ides na Change desktop wallpaper i odaberes tab Fonts, i promjenis font pod Application font. Znaj da to nije samo mjenjanje fonta na toj traci nego i na ostalim djelovima prozora, probaj pa čes vidjeti. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
15 godina
protjeran
Ubuntu icons help

hm.. u tom programu pod panel imam 14 boja, neznajuči koja je koja stavio sam ih sve zelene i dobio zelena slova, a pozadina panela je i dalje ista

evo kako izgleda kad nije expand sa otvorenim properties-om, sve teme su zelene ali taj panel ne želi

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 11:26 (mindstorm).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

hm.. u tom programu pod panel imam 14 boja, neznajuči koja je koja stavio sam ih sve zelene i dobio zelena slova, a pozadina panela je i dalje ista

evo kako izgleda kad nije expand sa otvorenim properties-om, sve teme su zelene ali taj panel ne želi

Mislio sam na ovaj alat  

kad ga pokrenes odaberes tab panel.  

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 11:38 (linuxuser).
15 godina
protjeran
Ubuntu icons help

da, da, za taj program i govorim pod tab panel svih 14 sam stavio zeleno i dalje je ovakav jedino dođu zelena slova

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 11:55 (mindstorm).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

da, da, za taj program i govorim pod tab panel svih 14 sam stavio zeleno i dalje je ovakav jedino dođu zelena slova

Probaj uzeti drugi skin, moguče je da je skin koji imas zaseban, sa svojim bojama. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
15 godina
protjeran
Ubuntu icons help

evo jesam... do skina je, samo što je onaj prije bio puno ljepši....

dobro je i ovako, tnx

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice