Ubuntu icons help
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.473
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da ne radim novu temu EDITirat ču, tako da se ne radi o ikonama. ako mogu admini stavit panel u naslov umjesto icons
kako mogu promijenit boju i slova ovoga gore na vrhu deska ?
Ako je to obična gnome traka, onda to možeš raditi ovim alatom gnome color chooser ima ga u reposu, a font se mjenja tako da ides na Change desktop wallpaper i odaberes tab Fonts, i promjenis font pod Application font. Znaj da to nije samo mjenjanje fonta na toj traci nego i na ostalim djelovima prozora, probaj pa čes vidjeti.
hm.. u tom programu pod panel imam 14 boja, neznajuči koja je koja stavio sam ih sve zelene i dobio zelena slova, a pozadina panela je i dalje ista
evo kako izgleda kad nije expand sa otvorenim properties-om, sve teme su zelene ali taj panel ne želi
hm.. u tom programu pod panel imam 14 boja, neznajuči koja je koja stavio sam ih sve zelene i dobio zelena slova, a pozadina panela je i dalje ista
evo kako izgleda kad nije expand sa otvorenim properties-om, sve teme su zelene ali taj panel ne želi
kad ga pokrenes odaberes tab panel.
da, da, za taj program i govorim pod tab panel svih 14 sam stavio zeleno i dalje je ovakav jedino dođu zelena slova
Probaj uzeti drugi skin, moguče je da je skin koji imas zaseban, sa svojim bojama.