Instalirao sinoć (skinuo iso, snimio usb, update preko usb, ostala mi većina programa i svi dokumenti). Sve radi. Unity je malo ljepši i opet sam mu dao šansu. Ionako kad hoću mogu log off i ulogirati se pod lxde, gnome itd. sučeljem.
Malo sam prčkao po compizu i izgubio launch pad ali sam ga lako vratio.
Wow radi, regnum i eternal lands također, mejlovi su ostali, itd. jednom riječju, nikakvih problema.
Bolji je od 11.04 definitivno, mrvicu brže se učitava, radi jednako brzo na mojoj kanti (lxde naravno radi nešto brže, ali neka malo šminke).
Palac gore!
Probao sam i ja i odustajem od Ubuntua, nakon podešavanja Compiz postavki sustav se smrzne i ne zapamti što sam promjenio. Računalo se značajno usporilo, vjerojatno zbog upgrade-a da sam radio čisti instal možda nebi (Ipak imam poprilično staru kantu, koja je vrtila 11.04 bez nekog problema). Sa samimi sučeljem imam osjećaj da sam se vratio na početak (noob faktor mi se utrostručio). Uglavnom što se mene tiče promašaj.
Kako imam u dual bootu openSUSE njega ću koristiti kao primarni OS a za sekundarca kreće isprobavanje: Debian, Mint, PC Linux OS i Mandriva. Nekako mi se čini da će izbor biti između Debiana i Minta.