Katalogizacija

poruka: 5
|
čitano: 1.252
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Katalogizacija

Ovako, pošto imam poveću količinu optičkih diskova (DVD i CD) želim si to napokon srediti jr je traženje neke ciljane stvari postalo predugotrajan postupak. Znači, meni treba neki programčić pomoću kojega mogu skenirati želljeni medij i to zapisati u bazu za kasnije pretraživanje. Program bi trebao imati opciju proizvoljnog odabiranja file tipova da mi ne skenira neke stvari koje mi ne trebaju. Po mogućnosti da je program opensosurce, ili bar freeware. A ako nema nešt sličnoga traženom, onda bar stavite nekaj da prek wine-a drmnem... fala puno.

Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Katalogizacija

Najbolji program za to je WhereIsIt. Nažalost, nije besplatan.

Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Katalogizacija

Gnomecatalog. Jesi na takvo sto mislio?

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Katalogizacija

Da, tak nešt. Probat ću ga. Hvala majstore.

Jedino kaj ja KDE koristim, al znam da to nema veze jer ga mogu i na KDE-u vrtiti...

Sad ga idem skompajlirati.

Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 21:23 (M4r10).
17 godina
neaktivan
RE: Katalogizacija
M4r10 kaže...

Da, tak nešt. Probat ću ga. Hvala majstore.

Jedino kaj ja KDE koristim, al znam da to nema veze jer ga mogu i na KDE-u vrtiti...

I ja sam isto na KDE-u pa mi je sucelje ruzno od Gtk aplikacija. Ah, moramo malo i trpit.

Ima Katalog na kde-apps.org, ali se vise ne razvija pa ti nisam dao link. Zadnja verzija je izdana davne 2006 za KDE 3.4.
Gentoo user. :')
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice