Instalirai sam kaffeine player, dabi mogao gledati satelitske programe(imam skystar2 satelitsku karticu).
Koffeine skenira moje satelite i nađe sva kanale.Kad kliknem na neki kanal zvuk radi ,ali slike nema.
Znali netko ovo riješiti ?
Instalirai sam kaffeine player, dabi mogao gledati satelitske programe(imam skystar2 satelitsku karticu).
Koffeine skenira moje satelite i nađe sva kanale.Kad kliknem na neki kanal zvuk radi ,ali slike nema.
Nemam nikakvog iskustva sa satelitskim karticama, hmm nisam siguran jesi li instalirao firmware, čak nisam siguran dali trebaju to satelitske kartice
Koju distru koristiš, na ubuntu ides na Hardware drivers i tamo bi trebalo pisati nešto u vezi dvb-s, Ako nemas ubuntu/mint onda moraš ručno ubaciti firmware u jednu mapu unutar sustava.
druga mogučnost koja mi pada je reinstaliranje libxine1-ffmpeg, nisam siguran hoče li pomoči jer je meni bacalo drugu grešku no probaj
sudo apt-get --reinstall install libxine1-ffmpeg
Kartica je instalirana i radi ,sa playerom (me tv) -mogu gledati,ali taj je pleyer dosta ograničen i nemože skenirati sve transpondere.Kaffeine jedini skenira satelit kako treba ,i nađe sve kanale.
Dali možda fali neki kodek ili nešto drugo,,neznam,,.
Možda mpeg2 pogledaj u repozitorij što imas instalirano,
Konačno riješeno,instalirao san linux mint i mpg kodeke,i proradilo.