Kaffeine player za dvb-s na linuxu

poruka: 5
|
čitano: 2.160
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Instalirai sam kaffeine player, dabi mogao gledati satelitske programe(imam skystar2  satelitsku karticu).

Koffeine skenira moje satelite i nađe sva kanale.Kad kliknem na neki kanal zvuk radi ,ali slike nema.

Znali netko ovo riješiti ?

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kaffeine player za dvb-s na linuxu
zzz kaže...

Instalirai sam kaffeine player, dabi mogao gledati satelitske programe(imam skystar2  satelitsku karticu).

Koffeine skenira moje satelite i nađe sva kanale.Kad kliknem na neki kanal zvuk radi ,ali slike nema.

Znali netko ovo riješiti ?

Nemam nikakvog iskustva sa satelitskim karticama, hmm nisam siguran jesi li instalirao firmware, čak nisam siguran dali trebaju to satelitske kartice 

Koju distru koristiš, na ubuntu ides  na Hardware drivers i tamo bi trebalo pisati nešto u vezi dvb-s, Ako nemas ubuntu/mint onda moraš ručno ubaciti firmware u jednu mapu unutar sustava.

druga mogučnost koja mi pada je reinstaliranje libxine1-ffmpeg, nisam siguran hoče li pomoči jer je meni bacalo drugu grešku no probaj

sudo apt-get --reinstall install libxine1-ffmpeg

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
16 godina

Kartica je instalirana i radi ,sa playerom (me tv) -mogu gledati,ali taj je pleyer dosta ograničen i nemože skenirati sve transpondere.Kaffeine jedini skenira satelit kako treba ,i nađe sve kanale.

Dali možda fali neki kodek ili nešto drugo,,neznam,,.

x
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 7:53 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kaffeine player za dvb-s na linuxu

Možda mpeg2 pogledaj u repozitorij što imas instalirano,

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
16 godina

Konačno riješeno,instalirao san linux mint i mpg kodeke,i proradilo.

x
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 18:08 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice