Jedan argument za Linux gaming

poruka: 38
|
čitano: 3.840
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Jedan argument za Linux gaming
ihush kaže...

- realno, gameri ako ikako mugu, žele free. Kad načuju nešto o linuxu, free je prva stvar koja im padne na pamet, bar za ove naše prostore...

Mozda. Ali statistike pokazuju da Linux korisnici na Humble Bundleovima u prosjeku daju najvise novaca.

Da, to nisu AAA naslovi ali barem u tom ogranku je pobijen mit da linux korisnici zele sve free.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 11:35 (Alkaline).
13 godina
odjavljen
peroko kaže...

A šta je s ljudima koji igraju igre koje nisu dostupne za linux? Takvih igara je masa.

pa nista na windowsu su
Kaj bi bilo. Nije to nikakav problem.
Ne znam zasto ljudi smatraju "malu" bazu korisnika Linuxa problemom ? Meni je super ,a sad dal ga ti il netko jos drugi koristi cisto mi je svejedno.

http://www.snabbox.org/
15 godina
neaktivan

Pa ako ti je cilj prodati  što više igara očeš li raditi za os koji ima 1.8% desktop market sharea ili za onaj koji ima 81%?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
peroko kaže...

Pa ako ti je cilj prodati  što više igara očeš li raditi za os koji ima 1.8% desktop market sharea ili za onaj koji ima 81%?

ili ces radit za oboje ? Ako im se zbilja ne isplati nebi niti portali Witchera i ostale

http://www.snabbox.org/
15 godina
protjeran

Za linux gaming nema argumenata.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina

Argument protiv. Piratizacije ima tamo gdje ima interesa. Kada će biti više naslova za linux, biti će i više piratizacije.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možda je rješenje problema malo više igre (interakcije) sa suprotnim spolom.{#}

Stručnjak za odmaganje...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peroko kaže...

Sve pet. Gle nemoj me krivo shvatiti, nemam ja ništa protiv linuxa, dapače navijam da bude što više igara i softvera na linuxu ali ja sam realist i  jednostavno ih nema zasad i to je večinom zbog jako malog udjela linuxa na desktopu naspram winsa. Ima tu i drugih stvari ali o tom drugi put

Pa da,to je relanost.Ali se poboljšava.

Ako se tako nastavi još koje 2-3 godine i zagrizu izdavači poput ea i ubisofta...A i Linux korisnici su voljniji platiti igre.

Ali d,u pravu si trenutna realnost je ovakva kakva je.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 13:47 (g12356).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice