Pozdrav linuxašima, dobio sam 30 pozivnica, ako netko od vas želi pozivnicu, Na pm mi pošaljite svoju mail adresu, i ime i prezime da znam kome dajem )
Ako ne dobite nemoj te se ljutiti, možda opet dobim pa ču vas nominirati :)
Pozdrav linuxašima, dobio sam 30 pozivnica, ako netko od vas želi pozivnicu, Na pm mi pošaljite svoju mail adresu, i ime i prezime da znam kome dajem )
Ako ne dobite nemoj te se ljutiti, možda opet dobim pa ču vas nominirati :)
Meni se osobno stvar jako svida i po video-u mi se cini bas ono sto trebam - real time commenting i paste-anje. Ja i frend radimo na programu (a i kad bi dobio invite ne bi s nikim mogao Wave-at) pa bih te molio ako bih mogao 2 invite-a potrositi na mene i njega? Ako da, posaljem ti na PM e-maile.
Unaprijed hvala!
Što samO dijeliš linux userima ili?
Što samO dijeliš linux userima ili?
Uglavnom da, planiram ih dodati u linuxzasve.com wave kutak na kojem se već neko vrijeme priča.
Hvala! Invite stigao upravo sada i nasrecu sam upravo sada Inbox i provijerio )
Nema na čemu.
Ostalo mi je još 4 Tko hoče :)
Molim jednu pozivnicu za wave ako nije kasno
Molim jednu pozivnicu za wave ako nije kasno
Imas sreče, još je samo jedna ostala :) javi mi privatno mail da te nominiram
A drugi, više sreče drugi put, možda opet dobim pozivnice.
hvala unaprijed
blagosovi i nas s 333mhz.a :)
Nemam više pozivnica sve podjelio, javim ako dobim još :)
ja imam, al nek mi netko kaže kako da se priključim toj linuxzasve.com grupi
edit: nemam pozivnice, samo account ;)
Prijaviš se na forum?
Prijaviš se na forum?
Nebas, tj mozes i tako, uglavnom te može dodati osoba koja je u toj wave grupi. Atko netko želi u linuxzasve.com wave nek mi javi na pm svoju adresu (dodat cu ga tamo) .
Evo dobio opet pozivnice ali ovaj put 16 :) Tko hoće nek mi javi na pm
Heh...Možete i meni javiti na pm ja vas mogu 8 dodati pa onda najbrže pozivam...I ne samo linuxsaše nego i ostale pa ajmo.......
Ostalo mi ih je još 6....Ako dobijem javim vam i dodajte me da zajedno vejvamo (neznam kako da to napišem :)) Javite mi na pm za pozivnice i za email da me dodate.....:P
Može meni jedna pozivnica, bio bih zahvalan
Ja sam ti prije sat i pol dao jednu pozivnicu, neznam dali se obračas meni pa Nema na čemu :)
Ostali, javite se na pm osobama koje dijele pozivnice, tako da druge osobe ne saljeju bezveze pozivnicu ako je već imate.
imam ja 20-ak pozivnica, pa ako kome treba -> PM
Moze li meni jedna ako ima tko viska?
EDIT: Nevermind! Poslao sam prijavnicu pa ako budem izabran budem, ako ne onda cu zicat pozivnice okolo ali za sada ne treba ;)
Imam ih i ja desetak... koga zanima nek se javi na private... nemorate biti linuxas, sto se mene tice nemorate ni komp imati :)
također... 15-ak pozivnica imam, pa ako kome treba...
Ako ima još moze li meni jedna pozivnica,bio bih zahvalan
Hmmm... za vas kojima trebaju pozivnice, da li ste ispunili onu prijavnicu na request stranici. Meni je odobreno u roku nekoliko dana bez ikakvih problema, isto kao i nekolicini prijatelja.
Držim da google baš nije previše rigorozan za podijelit pristupnice.
Hmmm... za vas kojima trebaju pozivnice, da li ste ispunili onu prijavnicu na request stranici. Meni je odobreno u roku nekoliko dana bez ikakvih problema, isto kao i nekolicini prijatelja.
Držim da google baš nije previše rigorozan za podijelit pristupnice.
pa da.. tako je bilo i u počecima gmail-a