Inace, vec kot V10 su dugo cekali na uređaj.
Ali nadam se, da se to nece ostvariti i da bi islo putem, kako je to bilo u primeru Note5. :/
Očito sa novim informacijama NextPowerUp-a LG V20 neće biti dostupan u UK, a to bi lako moglo značiti i u Europi
Debilana da ne možeš povjerovat, iskreno se nadam da sam u krivu.
Nema ništa novo i dalje stoji da LG V20 neće doći u Europu - LINK.
Na žalost svih onih koji su ga htjeli kupiti u svojoj državi, pitanje je sada ako ga se kupi iz vana, da li će ga servisi u RH ili Sloveniji popravljati ili ga će se morati slati pitaj Boga gdje.
Šteta jer je mob zivjer, a Note 7 je ispao iz igre tako da bi ga ovaj mob dobro nadomjestio, ali definitivno ništa od toga, barem ne u Europi.
Da malo probudim temu!
Za nekih tri dana najmanje se očekuje dolazak V20 u Europu, e sada dali i u Hrvatsku, to bi bilo vrlo lijepo za vidjeti!
Uočio sam informaciju čini mi se na jednom od još dva koliko toliko IT foruma, kao da je potvrđen dolazak, ali sam se sada i sjetio da će prvo doći u Nizozemsku, znači 28 listopada a širom Europe izvjesno nešto kasnije!
Za sve koje zanima "ovaj" gadget, naznake dobrih vijesti?!
LINK; http://www.gsmarena.com/lg_v20_s_name_trademarked_in_europe-news-21520.php
Ma dok to dođe, S8 će biti na nosu... LG i mobiteli nikako u zadnje vrijeme, u kojem god aspektu
Samo za one koji ne vjeruju, ili nisu vjerovali da će V20 doći u Europu!!!!!
LINK; http://www.gsmarena.com/lg_v20_sells_200k_units_in_the_us_ten_days_after_launch-news-21613.php
Uređaj je naručen kupljen i stigao danas na adresu Piše za MOB build num NRD90M A za softwer verzija V10f-AME-XX neznam treba li još što od podataka glede instaliranja HR jezika, i idem malo pronjuškati po temi nisam znao da ima otvoreno pa moje isprije i ako se može prebaciti u ovu ono što sam napisao na V30.
Izgleda mi odlićno nakon Lenova K5 Note, ali sad imam puno posla dok sve poštimam i sve mi izgleda dosta novo i nepoznato.....
NRD90M meni izbacuje Nexus 6P H990? H918? Koja varijanta je u pitanju?
LG-H990ds je oznaka
Uređaj je naručen kupljen i stigao danas na adresu Piše za MOB build num NRD90M A za softwer verzija V10f-AME-XX neznam treba li još što od podataka glede instaliranja HR jezika, i idem malo pronjuškati po temi nisam znao da ima otvoreno pa moje isprije i ako se može prebaciti u ovu ono što sam napisao na V30.
Izgleda mi odlićno nakon Lenova K5 Note, ali sad imam puno posla dok sve poštimam i sve mi izgleda dosta novo i nepoznato.....
Gdje ste ga piknuli kolega, i ako nije tajna koliko ste puknuli hrvatskih novaca za svoj novi gadget ?!?!
Nije tajna naravno uzeo preko Mobile shop Hrvatska, narućen i plaćen u srijedu oko 10h ujutro i danas oko 10h bio na adresi . Cijena je bila 2.650 krznaša
Nije tajna naravno uzeo preko Mobile shop Hrvatska, narućen i plaćen u srijedu oko 10h ujutro i danas oko 10h bio na adresi . Cijena je bila 2.650 krznaša
Odlicna cijena za takav mobitel.
Da, vjerujem da je i teško se moženešto bolje uzeti novo naravno kod nas, samo se sad treba na uređaj priviknuti i sve skontati i posložiti ali ima se vremena samo malo volje i najveća greša je što nema hrvatski jezik barem meni, a pošto nisam neki napredni korisnik možda neće biti ni nužno.Olakšalo bi mi puno da ima ali.....s obzirom da slabo kntam engleski nesmijem se baš zabavljati sa sigurnosnim postavkama da ga nezakljućam jbg. i to mi je najgore što moram namještati.
Da, vjerujem da je i teško se moženešto bolje uzeti novo naravno kod nas, samo se sad treba na uređaj priviknuti i sve skontati i posložiti ali ima se vremena samo malo volje i najveća greša je što nema hrvatski jezik barem meni, a pošto nisam neki napredni korisnik možda neće biti ni nužno.Olakšalo bi mi puno da ima ali.....s obzirom da slabo kntam engleski nesmijem se baš zabavljati sa sigurnosnim postavkama da ga nezakljućam jbg. i to mi je najgore što moram namještati.
Meni je opet sve na engleskom, neki dan u VLC playeru trazio neku postavku i skuzio da sam instalirao na compu taj player na HRV...totalno cudni nazivi.
Meni je kada je elektronika u pitanju HRV kao "spansko selo"...Galaxy S8+ naravno ima HRV, ali ga koristim na ENG.
Jedini mali nedostatak je notifikacijska ledica na koju sam navikao jbg. ali valjda ću se navići na mob bez toga dobro je što ostane prikazan ili mail ili poruka kad dođe u gornjoj traci obavjesti ili kako se već zove.Nisam se sjetio da probam poruke smjestiti u onaj mali led ekran i neznam jel može, ali isprobat ću kad se mob napuni i ima dosta toga novog pa će potrajati dok sve pokopćam.
Inaće mob je odlićan drži mi puna 2 dana i ostanje 20% ali ga i nekoristim baš nešto puno, a neigra se baš ništa na mobu pa i nema što trošiti bateriju...
Kako stoji pitanje jamstva? Na njihovoj stranici piše da nema EU jamstvo? Što to znači u slučaju kvara? Opći dojam o telefonu vidim - jako pozitivan?
https://hr.mobileshop.eu/jamstvo/
Evo ovo piše glede jamstva pa neznam što nije jasno glede toga.
I naravno zadovoljan sam uređajem jakooo premda nisam neki stručnjak i zahtjevni korisnik i do sada nisam kupovao uređaje skuplje od 220ojra max. pa je ovo "too much" a bitan mi je OIS kod slikanja, a i cijena je OK za takav novi uređaj.