Tražim I5 8600K, matičnu za OC i cooler s kojim bi mogo nagurat 4.8-5ghz
Tražim I5 8600K, matičnu za OC i cooler s kojim bi mogo nagurat 4.8-5ghz
Jel se ovaj stjepanj zeza il sta
Mislim da to ne smiješ raditi.
Ima oglas čovjek postavio malo prije tebe.
bok te mazo pa kaj bi ti 550kn manje sam ti dao nego sto kosta najeftiniji u trgovini? jel ima gdje jeftiniji polovni?
Mislim da to ne smiješ raditi.
Ima oglas čovjek postavio malo prije tebe.
moze on stavljati moje pm poruke, nemam ja sta kriti, ako mu je 500kn manja cijena nego u ducanu premali popust slobodno nek potrazi debila koji ce mu ga prodati za manje.lp
znam da ga nebus kupio no svejedno, 1.35 mu treba za 5ghz, dosta lose, trazio sam drugi 8600k za delidati no nikako naci primjerak ispod 1.3v, a prvi mi bio 1.28, nekako sam osjecaja da kad se izbacuju procesori u prodaji oni prvi budu bolji primjerci vjerojatno da poberu dobre kritike
, kasnije zali boze ili me to tako losa sreca prati vec godinama s kasnijim primjercima. Ali na 4.8 se vrti rock stable s 1.28 za uredski posao cisto uredu.
lp
Ovo nije u redu !
Ovo nije u redu !
ma sve ok, nije ni prvi ni zadnji koji je mislio da ce ispasti frajer ako stavlja tamo neke pp koje su mu se ucinile da ce me time pokopati, bla bla, klinac bez bontona i pameti.lp
Ma ja sam ga prijavio.
Ne može to radit.
Svašta se može tolerirat al stvljanje slika privatnih poruka je ispod svakog nivoa.
ma sve ok, nije ni prvi ni zadnji koji je mislio da ce ispasti frajer ako stavlja tamo neke pp koje su mu se ucinile da ce me time pokopati
Pokopat???
Ljudi, uozbiljite se
Ma ja sam ga prijavio.
Ne može to radit.
Svašta se može tolerirat al stvljanje slika privatnih poruka je ispod svakog nivoa.
Ispričavam se, vidim da postoji već otvorena tema ''njuškalo biseri'' za takve primitivce bez uvrede tako da idem tamo objavit SS sa njegovog njuškalo oglasa
bok te mazo pa kaj bi ti 550kn manje sam ti dao nego sto kosta najeftiniji u trgovini? jel ima gdje jeftiniji polovni?
u trgovini dobije tri godine garancije pa ga može pržiti 36 mjeseci.
to vrijedi 500kn više.
tvoj je tri mjeseca star i nema garancije ?!
deder objasni...
Djetesce drago meni se cini da si ti isao otvarati temu iskljucivo samo da bi trolao, nemas ti prebijene lipe.EOD
Ko bi rekao jedini polovni na njusci i dajem ga za 550kn manje od najeftinijeg, zamisli ti to koji bezobrazluk, Moze lock ocigledno je tema otvorena poslje mog oglasa iskljucivo i samo u svrhu trolanja.
Stjepanj, ajde pa ni ti nebi da više od 1500kn za polovnog a još i bez garancije, ako bi i toliko, tako da reci pošteno.
to vrijedi 500kn više.
deder objasni...
nisam dobio normalan odgovor.
zar je tako teško zbrojiti 2+2 :-@
to vrijedi 500kn više.
deder objasni...
nisam dobio normalan odgovor.
zar je tako teško zbrojiti 2+2 :-@
Covjek trazi polovan cpu, jer ocigledno love za novi nema...kao ni garancije, zato cijena nije 2250kn koliko kosta novi najeftiniji vec 1700, zasto nema garancije? jel uopce bitno? navedeno je da je nema? Kakva korist od toga da znas razlog? Kupac ako bude htio znati razlog nije uopce problem mu reci zasto je nema, ili gle cuda mozda i ima no zbog nekih drugih meni jednostavnijih razloga sam napisao da nema. Procesor radi 100% uredno, moze se sve provjeriti, a za provjeru imas Intelov diagnostic tool, i sva ostala cudesa programa i softwera koja tome sluze.
Inace ovo je trenutno najeftiniji/najjaci 6 core na "njusci", eto skinuo sam solidnih 25% na koje si se ti jednom prilikom čudio kad se nisi slozio s tom matematickom cifrom dok si ovdje prodavao svoj polovan Gpu prakticki po istoj cijeni nove kartice, sto je jos gore za te novce kako se i vidi u tekstu se tada mogao uzeti drasticno jaci gpu (50%), ovdje na srecu nemres uzeti 50% jaci cpu niti ga ja dajem za iste novce kao novog poput tebe..
Evo jos jedan tvoj biser o garanciji, tu nije uopce bitna, iako znamo da je cpu zapravo najmanje kvarljiva komponenta.
Dakle seres sam sebi u usta gospodine psihijatru...sad si zbrajaj 2+2 do mile volje. Eod. lp
opet lupetaš.
za memoriju sam napisao da nije bitna garancija jer ju je čovjek jeftino prodavao i naveo je da se memorija može isprobati.
moja grafička je bila stara (otišla je) 6 mj. a na forumu su se počele vrtiti te priče mladih nakupaca-prekupaca da isto vrijedi grafička stara tri dana ili kartica stara dvije i pol godine što ne stoji.
tvoj CPU realno NEMA GARANCIJU, tražiš novac kao i netko tko prodaje isti CPU s 2 godine garancije, a poznat si po tome da si već uvaljivao procesore off road mark.
nemoj da i ja počnem linkove pičiti...