Pozdrav,
Trebam kuciste do 600+/-kn, lijepog izgleda.
Za oko su mi zapala ANTEC Three Hundred i CM HAF 912 Plus(haf mi nekako daje veći omjer uloženog/dobivenog)
Imate li iskustva sa njima, preporuku nekih ostalih
Hvala
Pozdrav,
Trebam kuciste do 600+/-kn, lijepog izgleda.
Za oko su mi zapala ANTEC Three Hundred i CM HAF 912 Plus(haf mi nekako daje veći omjer uloženog/dobivenog)
Imate li iskustva sa njima, preporuku nekih ostalih
Hvala
Da oživim temu
Uzmi CM Haf912 .Imam haf932 i prezadovoljan sam s njim tak da mislim da te ovaj nece razocarat.
Ja ubrzo uzimam konfu i uzeti cu HAF 912 Plus. Svidja mi se na izlged, robusan je, ima rupe za cable menagment, odlican airflow i jako je kvalitetan.
Nemoj uzimat Antec 300. Cable managment ne postoji
Pogledaj si gigabyte poseidon 310, izgled je super, ima prozirnu stranicu koja moze bti prozirna ili mrezasta.
Stvarno super kuciste.
Pogledaj si gigabyte poseidon 310, izgled je super, ima prozirnu stranicu koja moze bti prozirna ili mrezasta.
Stvarno super kuciste.
Slažem se da ljepo izgleda
ali 1.preskupo je za cjenu njega se kupi cm690 lite...
2.Cable managment je katastrofa..
3.Napajanje je na vrhu
Da košta 300kn sigurno bi bilo best buy :)
Inače za autora..
Ovo ti je po meni best buy za 600kn..
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+COOLERMASTER+690+II+LITE%2C+RC-692-KKN3%2C+MIDI%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.095
Evo da ne otvaram novu temu ću se prebacit u ovu :)
Kupujem kućište, jako je bito da stane H100, bitan je i cable managment.
Jako mi je zanimljivo, ljepo, odličo, super, ... Corsair 650d.
Jako dobar cable managment, stanu sve grafičke bez problema. Stane mi i H100.
Problem je u tome da me on dođe više od Anteca DF-85, a to je razlika midi i ful tower.
Dobar izbor bi me došao i CM 690 Andvenced Nvidia Edition, u njega mi stane i na pod H100, a ima i odličan air flow, dosta je jeftiniji od Anteca i Corsaira.
Ili možda još jeftiniji TT Armor A60?
Nemojte mi reć ako imaš novaca naravno uzmi ovaj najskuplji jer to ne očekujem od vas. Svi su mi odlični samo želim čuti vaša mišljenja, ne mislim više mjenjat kućište tako da ovo treba biti za duge staze.
Hvala
Ne glupirajte se kakvi CM 690, kakvi Cosmosi i ostalo. Obsidian 650D. Uzmi sta valja kada mozes da kupis vec tu. Treba da vidis kako je kada nema to da se kupi pa lazu i preuvelicavaju CM 690.
Znam ja kakvo je to kuciste i kada trebas nesto da promenis unutra. NHista posebno od 1-10 ocena 7. Uzmi 650D i imaces normalno kuciste za nekoliko godina. Ja da imam Cosmos 3 vrste dao bi sve 3 vrste za 650D i bio srecan ceo dan.
Jednom sam skidao plocu i vec su se podloske zeznule, mrdaju se, strana se nezgodno skida. Corsair H70 jedva staje, mozes samo u jednom polazaju da ga stavis, pozadi. Matiucnu jedva ubacujes rukama unutra, nezgodno, nije krs, ali komercijala, prosek obican,
nista da zadivi coveka i super funckionalno. I Advanced i Basic. Oseca se istok i to je to. Dobro je da ga modujes, kupis i rastavis, posto onaj 650D bi mi bilo zao da dodirnem kakvo je. Ovo CM 690 mogu i testerom da secem.
Pogotovu ako covek ima ostale Corsair stvari ili planira, suludo bi bilo uzeti nesto drugo sem Corsair.
Ja sam imao 650D u planu dok sam mislio da sam prebrinuo grafiku za 3 godine, sada treba mnogo kesa za GTX580 Classified pa nema se nizasta drugo.
Kad nečeš više mjenjati kučište onda obavezno uzmi big tower....U njega možeš i auto parkirati ;)
A što se tiče izbora...Ja bi anteca zaboravio,s novom serijom DarkFleet previše zaostaje za CM-om...
Recimo pogledaj si CM Haf X..prostrano je i kvalitetno...A i na akciji je u linka...
Izvoli link
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+COOLERMASTER+HAF+X+RC-942-KKN1%2C+BIG%2C+plexi%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.105
Ma divan je HAF pogotovu pored 650D. Onako ozbiljno izgleda, minimalisticki, elgantno, nece brzo dosaditi uopste.
Pogotovu da se na njega stave mali vojnici igrackice i u sobi pounoij postera lepo izgleda HAF i kada imas 15-20 god.
Kad nečeš više mjenjati kučište onda obavezno uzmi big tower....U njega možeš i auto parkirati ;)
A što se tiče izbora...Ja bi anteca zaboravio,s novom serijom DarkFleet previše zaostaje za CM-om...
Recimo pogledaj si CM Haf X..prostrano je i kvalitetno...A i na akciji je u linka...
Izvoli link
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+COOLERMASTER+HAF+X+RC-942-KKN1%2C+BIG%2C+plexi%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.105
Hvala ali ne uzimam u Hrvatskoj, a u Austirji me HAf X dođe dosta više od Anteca. Antec me dođe oko 900kn? A Corsair oko 1100kn, 20kn više za midi tower? To me zbunjuje.
Mrzim kupovat kućišta.
Izvoli link
Hvala ali ne uzimam u Hrvatskoj, a u Austirji me HAf X dođe dosta više od Anteca. Antec me dođe oko 900kn? A Corsair oko 1100kn, 20kn više za midi tower? To me zbunjuje.
Mrzim kupovat kućišta.
Slažem se s tobom..Moje mišljenje je da je potpuno neisplativo kupiti MIDI Tower za 1.1k kuna...Jest da je to Corsair ali ipak...Kad se radi cf/sli skučeno je unutra...
Evo i slika da nebi bilo pričam ti priču
U kojoj trgovini u austriji?.
Ma divan je HAF pogotovu pored 650D. Onako ozbiljno izgleda, minimalisticki, elgantno, nece brzo dosaditi uopste.
Pogotovu da se na njega stave mali vojnici igrackice i u sobi pounoij postera lepo izgleda HAF i kada imas 15-20 god.
Hehehe,Ako hoćeš minimalizam uzmi Lian li...Ali češ ga platiti ko 2.5 Corsaira 650d
Ja sam vec planirao da kada uzmem 650D svecano zapalim CM 690 i postavim na Youtube a pored kutiju Corsair 650D da stavim da se vidi.
Ali su planovi kucista i Bulldozera pali u vodu dok se ne resi grafika za duzi period. Nije hitno ali mi je svaki dinar potreban za nju.
Resio sam da proredim umesto 3 kineza kupujem jednog Amerikanca. Tj dajem duplo vise para nego sada a kupujem duplo redje grafike i maticne.
Ne isplatri se ni po performansama ni pokvalitetu menjati cesto. Kvalitetni najvisi segment sta god brbljali obezbedjuje 3 godione ne razmisljanja.
Lian-Li je pickast kineschic, a meni treba Urbani Amer, u svemu mere kitu sa Amerima, COOLERMASTER uvek juri Corsair a ASUS-GA jure EVGA.
Ali ne moze mali zakrzljali Azijat da ima veci od Americkog Crnca, manja im je kita od Americkog crnca a manji mozak od Belca iz Amerike.
Slažem se s tobom..Moje mišljenje je da je potpuno neisplativo kupiti MIDI Tower za 1.1k kuna...Jest da je to Corsair ali ipak...Kad se radi cf/sli skučeno je unutra...
Evo i slika da nebi bilo pričam ti priču
U kojoj trgovini u austriji?.
Brate to je SLI GTX 590, zato me i zbunjuje. Pogedao sam odličan review za to kućište i vidiš koliko je još ostalo prostora a to je GTX 590? Ovaj je stavio i 6990 u nutra i svejedno ostane mjesta.
Ne kužim kako sve to u midi tower?
Evo odličan review
Uzimaj ga bre ne govori vise, pusti narod je skrenuo od kineza. Drugo nemaju svi ukus. O parama ne treba govoriti jer su cene iste skoro.
Ja sam vec isplanirao svoj setup naredni. 650D, H60, Dominator RAM, AX 750W, EVGA IVY ploca (ne najskuplja ali kvalitetna) EVGA kepler ili EVGA GTX580 Classified. E to je plan za godinu dana narednih.
Polako ne moze sve odmah da se sklopi kako covek zeli. Prvo moras da se opeces da bi pokazao kitu Srpskim distributerima i njihovoj leisinarskoj okolini.
Na srecu ja se nisam opekao kesom jer sam u skladu sa zakonom kes uzeo nazad uz sve pokusaje da me ubede da to ne uradim dok ne istekne rok.
Prvo da se rese grafika i maticna EVGA a posle cemo lako za Osjek po 650D, neki Corsair Hydro kuler, napajanje i Dominator Memoriju.
Pa cu reci cariniku ajde naplati koliko hoces 200e-300e evo ti 200e i nosi.
Iovako drug dolazi sada za mesec dana tj krajem Jula da kupi Corsair 650D za Zagreb ja sam trebao sa njim ali nemam kes sada tj imam ali moram da stekam za ovo.
A njega sam nagovorio da ne kupuje onaj sugaci CoolerMaster HAF ni Cosmos negto da uzme sta valja.
Uzimaj ga bre ne govori vise, pusti narod je skrenuo od kineza. Drugo nemaju svi ukus. O parama ne treba govoriti jer su cene iste skoro.
Ja sam vec isplanirao svoj setup naredni. 650D, H60, Dominator RAM, AX 750W, EVGA IVY ploca (ne najskuplja ali kvalitetna) EVGA kepler ili EVGA GTX580 Classified. E to je plan za godinu dana narednih.
Polako ne moze sve odmah da se sklopi kako covek zeli. Prvo moras da se opeces da bi pokazao kitu Srpskim distributerima i njihovoj leisinarskoj okolini.
Na srecu ja se nisam opekao kesom jer sam u skladu sa zakonom kes uzeo nazad uz sve pokusaje da me ubede da to ne uradim dok ne istekne rok.
Prvo da se rese grafika i maticna EVGA a posle cemo lako za Osjek po 650D, neki Corsair Hydro kuler, napajanje i Dominator Memoriju.
Pa cu reci cariniku ajde naplati koliko hoces 200e-300e evo ti 200e i nosi.
Iovako drug dolazi sada za mesec dana da kupi Corsair 650D za Zagreb ja sam trebao sa njim ali nemam kes sada tj imam ali moram da stekam za ovo.
A njega sam nagovorio da ne kupuje onaj sugaci CoolerMaster HAF ni Cosmos negto da uzme sta valja.
:) hvala, ma znam kad sam ga prvi put ugledao znao sam da je to to samo me brinula cijena za midi tower.
Moje plan je, Corsair 650D, Corsair H100 (ako ide preko 100e onda H80), Gigabyte GTX 560ti SOC i Corsair vengence ram :D
nick 54312 zašto uzimaš drugu grafičku, jel imaš problema s ovom?
nick 54312 zašto uzimaš drugu grafičku, jel imaš problema s ovom?
Nemam nikakvih problema, nego možda sam je uspio prodat po jako dobroj cijeni, pa malo uživam :)
Mrzim kupovat kućišta.
Cuj, imas i micro ATX kucista za 2000kn. nije sve u velicini.
Pogledaj i Chieftecovu ponudu. Oni imaju odlicna kucista. Otidji prije na njihovu stranicu pa vidi svidja li ti se ista.
Slazem se s ovima sto kazu da izbjegavas Anteca. Iz godine u godinu izbacuju sve ruznija i ruznija kucista a cijena je iznad onoga sto kuciste nudi.
Osobno, da kupujem kuciste za 1000kn u austriji obavezno bi pogledao i ovo:
http://www.ditech.at/artikel/GMSS15/Gehaeuse_SILVERSTONE_Raven_2_Midi-Tower_SST-RV02B-W_1.9_schwarz_ohne_Netzteil.html
http://www.ditech.at/artikel/GMSS15/Gehaeuse_SILVERSTONE_Raven_2_Midi-Tower_SST-RV02B-W_1.9_schwarz_ohne_Netzteil.html
A?
A?
"Nick", ako ti se Corsair sviđa, i to je to, to je kućište kvalitetno i ne možeš pogriješit s njim, tako da nemaš briga, ali ipak, ja bi poslušao i druge forumaše, nude ti zanimljiva rješenja, i moje je mišljenje da kad već kupuješ kućište za puno novaca (preko 1000 KN), kupi nešto vrhunsko i cjeli život si miran, ovaj Sliverstone u link je odlično kućište i drugačije, i razmisli i o njemu, ja bih osobno uzeo HAF X u svakom slučaju, ali to je samo zato što mi se najviše sviđa i ima funkcije koja ja tražim, a sad, ti vidi šta tebi odgovara i to je to!?
Lian-Li je pickast kineschic, a meni treba Urbani Amer, u svemu mere kitu sa Amerima, COOLERMASTER uvek juri Corsair a ASUS-GA jure EVGA.
Ali ne moze mali zakrzljali Azijat da ima veci od Americkog Crnca, manja im je kita od Americkog crnca a manji mozak od Belca iz Amerike.
Kolega, jel te smijem pitat šta ti konzumiraš, normalno je da je svaki "Ferari" bolji od "fiće", ali neko nema novaca za ferari, i ne možeš reć da CM 690 nije dobro kućište jer je, i to među top modeli u srednjoj klasi, a ovo za Lian-Li neću ni komentirat, a ni ovo poslje tog!?
Sviđa mi se Haf X, jeste sigurni da u ta dva kućišta stane H100?
Ne znam koje drugo kućište misliš ali u HAF X stane bez problema a evo i potvrda: http://www.overclock.net/computer-cases/763773-sorry-haf-x-question.html (pročitaj sve 3 stranice)!?
Ne znam koje drugo kućište misliš ali u HAF X stane bez problema a evo i potvrda: http://www.overclock.net/computer-cases/763773-sorry-haf-x-question.html (pročitaj sve 3 stranice)!?
Ma niti sam neznam što šišem, pospan sam :)
Da u HAF X stane, samo ima malo čudno izveden taj gornji dio, a za sad nsiam našao neki review sao o tome.
Sad budem pogeldao ovaj review, ali zaljubio sam se u HAF X-a.