Odabir Kucista

poruka: 38
|
čitano: 6.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odabir Kucista

Moram reagirati na ovaj post prije mene!Lian Li-evo kućište točnije onaj model koji sam prije naveo nastavku svoga imena ima "HTPC".Tj nije namjenjeno biti kao server već kao Home Theater PC odnosno media centar .Ostali modeli Lian Li-a čak imaju nedostatak ,a taj je nemogućnost ugrađivanja velikog broja HDD-a i optičkih pogona.Zato molim da mi se objasni kako su to Lian LI-eva kućiša serverska.Hvala!

foobar2k

2 0 hvala 0
15 godina
Odabir Kucista

Zitzko, moj ti je savjet da se ne obazireš. Pa tko god je vidio lian li uživo, zna da se radi o fantastičnom kučištu. Cijena je visoka, u o sumnje nema. Ali kučište je i više nego odlično.

Isti glas prati i silverstone. Nisam imao prilike vidjet ni jednoga uživo, ali po pročitanom, sve se svodi na kvalitetu. Ali, nažalost, prati ga i visoka cijena kao i lian li.

Osobno, več sam rekao, da imam viška novaca, definitivno bi uzeo jedan lian li.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Odabir Kucista
sheX kaže...
Pentium100 kaže...
zitzko kaže... 

Kad dođe valjda će doći jednoga dana {#}  trebalo bi si prišparati za ovo: Lian Li Tyr PC-X2000F   (500$ vani)

Evo nekoliko sličica:

Oprić informtika drži Lian Li kučišta. Kad sam zadnji provjerio imali su i to.

Inace Linan Li je koliko ja znam radi najkvalitetnija kucista, ali to i naplacuje...

CoolerMaster i SilverStone rade najkvalitetnije kućište...Lian Li su ti serverska kućišta.

Nije mi jasno, zašto ako nešto ne znaš, malo pročačkaš po "sveznajućem prijatelju" (Google), ili pitaš nekog, neg sam lupiš nešt i baš tebe briga, sav si pametan, a to što će to neko pročitat, a to pročitano nije točno, nema veze!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan
Odabir Kucista

I  ja isto planiram kupnju kučišta i čekam NZXT Phantom da dođe u Hrv jel možda netko zna gdje ga ima za kupit?

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sale786 kaže...

I  ja isto planiram kupnju kučišta i čekam NZXT Phantom da dođe u Hrv jel možda netko zna gdje ga ima za kupit?

Imaš u Opirić informatici, bar je bilo kad sam ja zadnji put gledao, al mu je cjena malo visoka, po mom mišljenju, mislim da je bila oko 1300 KN!?

15 godina
neaktivan
Odabir Kucista

a ja sam iz Osijeka

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sale786 kaže...

a ja sam iz Osijeka

I ja sam trenutno u Osijeku, al za 50 KN poštarine ti dofaruju to na kućni prag, samo bez obziran na sve to, opet je preskupo, mislim da vizualno nema nije kućište takvog stila, stoga kao ga želiš samo zbog tog, uzimaj, bar ćeš imat posebno kućište, samo opet zašto bi to uzeo kad za 500 KN manje možeš uzet jednog CM 690 koji je jako dobro kućište!?

17 godina
Odabir Kucista

Jel ima tko ovo Sharkoon-ovo kuciste ? Cini mi se kao best buy :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 17:35 (Batista).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice