Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O) izdvojena tema

poruka: 21.948
|
čitano: 3.647.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O)
FakeDeath kaže...

a gle xfx i seasonic znaju cvrčati, ako nemas sreće...

Možda da uzmeš za tu lovu Fortron Raider 750w? Fortron napajanje Raider S PSU 750W,80+ SILVER

vidis,nije ni to lose napajanje samo sto brijem da je to stari bronze raider iz 2009 kojem su stavili  silver certifikat,al svejedno nije los i ulazi u izbor,al kablovi su mu katastrofa...

15 godina
Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O)

I sta na kraju?

http://www.h2-shop.com/XFX-P1-550S-XXB9

http://www.links.hr/?naziv=napajanje-550w-xfx-ts-series-p1-550g-ts3x-atx-v2-31-120mm-vent-pfc&option=artikl&id_artikl=052.768.012

http://www.h2-shop.com/COR-CP-9020076-EU

za xfx pro 550 sve znam ko i za corsaira al za xfx ts 550 gold ima jako malo informacija,nije skup 550 kn,brijem da nemre bolje od toga,ako netko zna vise nek javi sutra moram po jedno od tih napajanja...fala..pozzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Links ti daje samo 2 god. garancije.

A što fali recimo ovom 550W TS modelu 80+ Bronze ? 5god. jamstvo 

Službeni link

11 godina

Meni se čini kako je cijena(ili opis) onog TS-a iz Linksa krivo napisana jer je do nedavno ta Gold serija bila skuplja za 100-150 kn. Ako se utvrdi da je to prava cijena, tj. da je to stvarno u pitanju Gold serija, onda uzimaj jer je to ustvari prepakirani Seasonic S12G (što smo već negdje rekli na forumu).
Ako je pogr(j)eška onda se slažem s roby-evom preporukom. Nemoj onaj CS, ima odličnu efikasnost i polumodularan je, ali nije baš po kvaliteti, bolje onda gledaj SS-520GM2 EVO.
Što se tiče cvrčanja, vjerujem kako je to stvarno manji broj izoliranih slučajeva...

13 godina

http://www.instar-informatika.hr/napajanje-seasonic-ss-520gm2-evo-520w/0151087 -  dobro napajanje sa solidnom cijenom i još je modularno (dostava besplatna)

http://www.instar-informatika.hr/napajanje-seasonic-s12g-550-gold-550w/0151100 -  evo još bolji model i 5 godina gare (dostava besplatna)

12 godina

Zašto su to dobre cijene? :S

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

Pa cjenovno je to tu negdje što on traži a kvalitetna napajanja. Koliko vidim kad uzmeš u obzir i besplatnu dostavu cijene nisu loše jer pola onih sa Nabave niti nema dostupno ta napajanja.

12 godina

imaju svi to, ako ima msan, ali da cijena je ok ako je besplatna dostava i ako ju treba ali ja i dalje bi uzeo onaj xfx 

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel mi moze ko rec za sta sluze +3.3 i +5 jer na ovom xfx ts gold imaju po 20a na +3.3 i +5v i zajedno 100w za razliku od obicnog xfx pro 550 koji ima po 24a na +3.3 i +5v ukupno 130w,to me jedino brine i neznam jeli toliko vazno jel bi naravno radje ts gold,samo sto je garancija 24mj a u drugim ducanima je bar 100+ kuna skuplji....znaci ili taj gold ili obican pro bi uzeo,ostalo otpada..-

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

3.3 V i 5 V su većinom tako reći 'backup' rail-ovi. Njih nešto malo koriste HDD-ovi, floppy, optički uređaji i matična. Vjerojatno se nikad ne dođe ni do 30-50 W potrošnje tako da je 100 W i više nego dovoljno.

13 godina
mariocroatia78 kaže...

jel mi moze ko rec za sta sluze +3.3 i +5 jer na ovom xfx ts gold imaju po 20a na +3.3 i +5v i zajedno 100w za razliku od obicnog xfx pro 550 koji ima po 24a na +3.3 i +5v ukupno 130w,to me jedino brine i neznam jeli toliko vazno jel bi naravno radje ts gold,samo sto je garancija 24mj a u drugim ducanima je bar 100+ kuna skuplji....znaci ili taj gold ili obican pro bi uzeo,ostalo otpada..-

Ne moraš se uopće zamarati s time.

15 godina

Hvala svima,evo ja  uzeo na kraju http://www.links.hr/?naziv=napajanje-550w-xfx-ts-series-p1-550g-ts3x-atx-v2-31-120mm-vent-pfc&option=artikl&id_artikl=052.768.012   i je gold,prvo sam zvao links i rekli su da imaju i da je cijena 550kn,dodjem tamo,taj model oko 780kn,ja ono wtf,reko sam im  i da sam pricao s njima i da su mi rekli drugu cijenu,prodavac zvao sefa malo rasprave i dobio gold za 550kn,tak ako nekog zanima nek trci u  links jer brijem da to nebu dugo ako ce uopce bit vise i obavezno reci ovu oznaku p1-550g-ts3x jer ima jos jedna za isto ts serija 550 ali ta je bronze...eto javim dojmove dok sve pospajam...  ;)

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Planiram kupiti R9 290 sa FX 8320, imam 2 harda - jedan WD Enterprise i neki Seagate, i trenutno imam XFX 450 Core edition (iako sad vidim da te serije nema na xfx stranici, ali isto je kao Pro serija koliko vidim) i zanima me dali bi xfx mogao izdržati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...
headshot kaže...

Planiram kupiti R9 290 sa FX 8320, imam 2 harda - jedan WD Enterprise i neki Seagate, i trenutno imam XFX 450 Core edition (iako sad vidim da te serije nema na xfx stranici, ali isto je kao Pro serija koliko vidim) i zanima me dali bi xfx mogao izdržati?

Za tu grafu i za taj procesor ti treba jače napajanje

Može preporuka sa OVE stranice (planiram u Kanadi kupovati)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

headshot

Izvoliš SeaSonic S12G 650W 80+ Gold
16 godina
neaktivan
roby27 kaže...

headshot

Izvoliš SeaSonic S12G 650W 80+ Gold

Seasonic je među najboljim brandovima ako ne i najbolji? 

A što misliš o ovome? LINK - ima li razlike osim što je modularno?

11 godina

Među najkvalitetnijim brandovima sigurno da.

To je G serija isto odlična i razlika je očito u modularnom dizajnu pa je i nešto skuplja cijena. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 3:50 (roby27).
16 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Među najkvalitetnijim brandovima sigurno da.

To je G serija isto odlična i razlika je očito u modularnom dizajnu pa je i nešto skuplja cijena. 

A vidi OVO. 750W modularno, ista cijena kao seasonic 650W mod

11 godina

Da vidio sam, samo se ti drži Seasonica bolji je, 650W ce biti taman snage a ostat ce i lufta. 

11 godina

Ako možeš iskoristiti mail-in rebate onda definitivno preporuka za EVGA Supernova 750 G2 80 Plus Gold (newegg - isto mail in rebate, ali je malo skuplje) jer je to zvijer od napajanja, pogotovo za tu cijenu. (ncix je u rangu newegg-a koliko mi je poznato)

11 godina

Bome da, dobro si ga nanjušio {#}

16 godina
neaktivan
kiwi_91 kaže...

Ako možeš iskoristiti mail-in rebate onda definitivno preporuka za EVGA Supernova 750 G2 80 Plus Gold (newegg - isto mail in rebate, ali je malo skuplje) jer je to zvijer od napajanja, pogotovo za tu cijenu. (ncix je u rangu newegg-a koliko mi je poznato)

Mrcina od psu-a. A znaš li kako funkcionira taj rebate? Isprintaš, ispuniš i pošalješ poštom? Ali gdje, kako i kada dobijem popust...

11 godina

E ne bih točno znao kako ide s tim rebate-om. Malo sam čitao one uvjete korištenja i koliko sam vidio treba se registrirati na onom linku što se dobije u pdf-u i onda ti pošalju adresu gdje šalješ zahtjev za povrat novca i onda ti valjda na karticu (koliko vidim uvjet je AMEX) isplate tih 20 $. Trebalo bi pročitati iskustva ljudi na netu pa možda bude jasnije.

13 godina
neaktivan

http://uk.hardware.info/productinfo/142620/ms-tech-ms-n920-val-cm-920w stavio sam temu niko mi ne odgovara vrijedi li ovo napajanje koliko daje stvarne snage

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Vrijedi li čega ?? Ne navodiš koliko bi to platio.

10 godina
neaktivan
Neće da mi otvori moj PC pa ću odmah tu staviti komponente
-Glavni procesor
-Intel Pentium E5700 3.00GHz

-Radna memorija
2,00GB jednostruka-kanalna DDR2

-Grafika
NVIDIA GeForce GT 440 (Gigabyte)

zanima me može li ovo napajanje na moj PC

CORSAIR VS450 PSU,450W

Ako vam još sta treba od komponenti javite,hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
13 godina

Može.

13 godina
Karburator1 kaže...
Neće da mi otvori moj PC pa ću odmah tu staviti komponente
-Glavni procesor
-Intel Pentium E5700 3.00GHz

-Radna memorija
2,00GB jednostruka-kanalna DDR2

-Grafika
NVIDIA GeForce GT 440 (Gigabyte)

zanima me može li ovo napajanje na moj PC

CORSAIR VS450 PSU,450W

Ako vam još sta treba od komponenti javite,hvala unaprijed!

Može, bez ikakvih problema.

12 godina

Ispričavam se na upadu, znam da to nije tema ovdje, ali ne želim da počinjem novu zbog ovakvog pitanja, a treba mi mišljenje stručnjaka za napajanja.

Da li je ovakav izgled komponenata normalan (slike su na Imgur, ispričavam se na tome):

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne, nije, ti kondenzatori su ti napuhani i procurili, pa vidiš da im vrh/kapica nije ravna i da ima...

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice