MSI / Fortron... potrebno?

poruka: 6
|
čitano: 2.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje
pozdrav,

trenutno imam PSU MSI KY-400 ATX P4 napajanje koje vrti athlon x2 dual core 3800+, giga rama, 1 sata hard, ati radeon x1550 i tu i tamo koji usb...
planiram kupiti jos gigu rama i geforce 9600gt graficku (za koju na netu pise kao da mora biti napajanje 400W)...
trebam li kupovati novo napajanje ili ce ovo biti ok?
pitam, jer sam procito po forumu da ako napajanje vrisne bi moglo skurit i plocu i procesor i tako dalje.. pa de se ne igram s tim, molim odgovor nekog tko se kuzi u to...

hvala!
btw: nekako si razmisljam o tome da uzmem Fortron Bluestorm II 400W... je li potrebno uopce?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MSI / Fortron... potrebno?

Dodaj 100-200kn više i kupi si napajanje od 500W i onda si sigurno miran! Bolje tako da nebi kasnije imao ko zna kakvih problema.

16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Moja preporuka ti je novo jace napajanje jer ja imam isto takvo i pokusao sam da na njega stavim radeon hd2600pro i nije ju napajanje moglo izdrzati...još jedna stvar to tvoje MSI je u stvari MS Industrials, kineski šrot a ne MSI kao MicroStar International renomirana firma... 

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ona cu uzeti fortronovo bluestorm II 500W... trebalo bi biti dosta :)

hvala svima na brzim odgovorima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam ja FSP Blue Storm II 500 Wat i za sad je u mogućnosti pogoniti moju konfiguraciju.

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma dosta ti je i Fortron od 400W. Al nemoj bluestorma, uzmi PNF 400.. 300kn dođe, nemaš bolje za te novce... A jače je puno od tog tvog MSI od 400W...

Il recimo, ak hoćeš kvalitetnije, onda Corsaira od 450W. VX450 ili HX450, HX je modularan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice