- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me može li ATX matična u ovo kućište, trenutno je unutra mATX.... danas sam ga otvorio da ga očistim i usput fotkao....fotke su kad sam skinuo ventove i prije čišćenja i namješćanja kablova pa nemojte zamjerit na prašini :P
Može u to kućište ATX bez problema (imaš dolje još 3 rupe za matice).
Iako, ja bih ti predložio da uzmeš neko jeftino kućište koje ima mjesto za napajanje s donje strane , bolje je.
zanima me može li ATX matična u ovo kućište, trenutno je unutra mATX.... danas sam ga otvorio da ga očistim i usput fotkao....fotke su kad sam skinuo ventove i prije čišćenja i namješćanja kablova pa nemojte zamjerit na prašini :P
Može u to kućište ATX bez problema (imaš dolje još 3 rupe za matice).
Iako, ja bih ti predložio da uzmeš neko jeftino kućište koje ima mjesto za napajanje s donje strane , bolje je.
kakvi...uzet cu maticnu proc i ram pa me zato zanima :P
Imam jedno pitanje...Trenutno imam standardno kuciste i standardnu ATX maticnu plocu. Zanima me da li se moze u to kuciste integrirati microATX maticna? Dakle, zamjenio bi ATX sa micro ATX od istog proizvođača (ASRock). bio bi zahvalan na tudjem misljenju
Pogledaj dal imas jos kakve rupe na toj stranici na koju se montira maticna ili probaj naci to kuciste na netu pa pogledaj u specifikacijama koje formate podrzava ! Ili pogledaj koje su dimenzije te micro ATX maticne pa prema njima pogledaj dal imas rupe koje bi odgovarale tome !
Moze, u tvoje kuciste moze ATX maticna.
U mojem kucistu vec je ATX maticna (nemoj da te naslov zbuni). Pitao sam da li moze microATX u to kuciste umjesto ATX. jos nemam konkretan odgovor.....
Ako se radi o standardnom kucistu , u njega bi isla micro ATX maticna , barem iz mojeg iskustva !
Može stati ATX matična, a prašina, kakva prašina, nije to nikakva prašina, to je tek toliko da se vidi je komp radio!
Imam jedno pitanje...Trenutno imam standardno kuciste i standardnu ATX maticnu plocu. Zanima me da li se moze u to kuciste integrirati microATX maticna? Dakle, zamjenio bi ATX sa micro ATX od istog proizvođača (ASRock). bio bi zahvalan na tudjem misljenju
Ovako napamet, ako se prilikom dizajniranja i izrade kućišta imalo vodilo računa o nekakvim standardima inda bi mATX ploča trebala stati u to kućište.
Iako nam uvijek možeš napisati o kojem kućištu (ili ga slikaj) i matičnoj se radi!