Može ATX

poruka: 9
|
čitano: 4.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Može ATX

zanima me može li ATX matična u ovo kućište, trenutno je unutra mATX.... danas sam ga otvorio da ga očistim i usput fotkao....fotke su kad sam skinuo ventove i prije čišćenja i namješćanja kablova pa nemojte zamjerit na prašini :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Može ATX
iPaleas kaže...

zanima me može li ATX matična u ovo kućište, trenutno je unutra mATX.... danas sam ga otvorio da ga očistim i usput fotkao....fotke su kad sam skinuo ventove i prije čišćenja i namješćanja kablova pa nemojte zamjerit na prašini :P

Može u to kućište ATX bez problema (imaš dolje još 3 rupe za matice).

Iako, ja bih ti predložio da uzmeš neko jeftino kućište koje ima mjesto za napajanje s donje strane , bolje je.

13 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
iPaleas kaže...

Može u to kućište ATX bez problema (imaš dolje još 3 rupe za matice).

Iako, ja bih ti predložio da uzmeš neko jeftino kućište koje ima mjesto za napajanje s donje strane , bolje je.

kakvi...uzet cu maticnu proc i ram pa me zato zanima :P

16 godina
neaktivan
Može ATX

Imam jedno pitanje...Trenutno imam standardno kuciste i standardnu ATX maticnu plocu. Zanima me da li se moze u to kuciste integrirati microATX maticna? Dakle, zamjenio bi ATX sa micro ATX od istog proizvođača (ASRock). bio bi zahvalan na tudjem misljenju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Može ATX

Pogledaj dal imas jos kakve rupe na toj stranici na koju se montira maticna ili probaj naci to kuciste na netu pa pogledaj u specifikacijama koje formate podrzava ! Ili pogledaj koje su dimenzije te micro ATX maticne pa prema njima pogledaj dal imas rupe koje bi odgovarale tome !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Može ATX

Moze, u tvoje kuciste moze ATX maticna.

iclock2much

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U mojem kucistu vec je ATX maticna (nemoj da te naslov zbuni). Pitao sam da li moze microATX u to kuciste umjesto ATX. jos nemam konkretan odgovor.....

15 godina
Može ATX

Ako se radi o standardnom kucistu , u njega bi isla micro ATX maticna , barem iz mojeg iskustva !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPaleas kaže...

Može stati ATX matična, a prašina, kakva prašina, nije to nikakva prašina, to je tek toliko da se vidi je komp radio! {#}

bobo8 kaže...

Imam jedno pitanje...Trenutno imam standardno kuciste i standardnu ATX maticnu plocu. Zanima me da li se moze u to kuciste integrirati microATX maticna? Dakle, zamjenio bi ATX sa micro ATX od istog proizvođača (ASRock). bio bi zahvalan na tudjem misljenju

Ovako napamet, ako se prilikom dizajniranja i izrade kućišta imalo vodilo računa o nekakvim standardima inda bi mATX ploča trebala stati u to kućište.

Iako nam uvijek možeš napisati o kojem kućištu (ili ga slikaj) i matičnoj se radi!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice