Držanje kućišta

poruka: 5
|
čitano: 815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Držanje kućišta

Ovako, ne znam da li je bila ovakva tema, ako je isprike

Uglavnom,

Zanima me gdje držite svoje kućište (direktno na podu, na stolu, u stolu...) i koliko je prostora oko kućišta što se tiče ventiliranja zraka

Radi se o tome da sam si razmišljao kupiti stalak za kućište da nije direktno na podu čisto zbog viška prašine.

Svojevremeno sam imao otvoreno kućište na stolu, ali sada mi jednostavno to ne odgovara jer imam manji stol i ograničen sam sa prostorom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Držanje kućišta

Ja svoje drzim u cosku ispod stola, odiguto je nekih 5-7 centi od poda al ispod nema tepih vec parket i nema problema sa ventilacijom. Filter na dnu pokupi svu prasinu malo sta prodje unutra. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Držanje kućišta
malina22 kaže...

Ja svoje drzim u cosku ispod stola, odiguto je nekih 5-7 centi od poda al ispod nema tepih vec parket i nema problema sa ventilacijom. Filter na dnu pokupi svu prasinu malo sta prodje unutra. 

Ja sam ga isto mislio staviti ispod stola, ali navodno kažu da je dobro da kućište ima što više prostora oko sebe zbog ventiliranja zraka.

Naravno, ne mislim pod time da treba stajati samo nasred dvorane, ali čisto da nije nabito u neki kut ili da je nije zatvoreno sa svih strana.

16 godina
neaktivan
Dr.K kaže...
malina22 kaže...

Ja sam ga isto mislio staviti ispod stola, ali navodno kažu da je dobro da kućište ima što više prostora oko sebe zbog ventiliranja zraka.

Naravno, ne mislim pod time da treba stajati samo nasred dvorane, ali čisto da nije nabito u neki kut ili da je nije zatvoreno sa svih strana.

Pa ako ce ti biti u cosku znaci dve strane ce ti biti zaklonjene, tu mozes ostaviti po par centi prostora da ti cisto cirkulise zrak ali meni je jedna stranica kucista prislonjena na zid, bitno je da ventovi koji uvlace i izvlace ne budu zakrceni a stranice manje vise. Kazem ti iz mog iskustva nema pretjerane razlike, meni je kuciste iz opisa i funkcionise bez problema.

14 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Dr.K kaže...
malina22 kaže...

Pa ako ce ti biti u cosku znaci dve strane ce ti biti zaklonjene, tu mozes ostaviti po par centi prostora da ti cisto cirkulise zrak ali meni je jedna stranica kucista prislonjena na zid, bitno je da ventovi koji uvlace i izvlace ne budu zakrceni a stranice manje vise. Kazem ti iz mog iskustva nema pretjerane razlike, meni je kuciste iz opisa i funkcionise bez problema.

Ok, hvala

Što se toga tiče nije zaklonjeno.

Imam bočni usisni i zadnji koji isisava zrak. Na zadnjem ima prostora nekih poloa metra i isto tako na bočnom...

Imam još jedno pitanje

Da li mi netko može bolje pojasniti što je to točno značenje ovoga dijela di su ventilatori?

Koliko RPM je optimalno i što znači ovaj dio Fans PWM i zašto je jedan na 99%, a ostali na 0%?

Te da li su ovo dobre temp?

Nisam upučen baš u taj dio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice