Pad? BTC je tek prije 15 dana probio 60k. Ove ostale ''bitnije'' su ATH dosegle prije cca 8-10 dana. Ovo je cisti shakedown nakon missinfoa o evergrandeu i prolazak bidenovih pizdarija u americi.
Bitcoin - pitanja i odgovori
- poruka: 2.052
- |
- čitano: 730.682
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
Pad? BTC je tek prije 15 dana probio 60k. Ove ostale ''bitnije'' su ATH dosegle prije cca 8-10 dana. Ovo je cisti shakedown nakon missinfoa o evergrandeu i prolazak bidenovih pizdarija u americi.
Ma jok, probio je 60 k u 4. mjesecu.
Se skidam starom sa porezne olaksice ako izvucem vise od 15k kuna godisnje na bankovni racun sa crypto?
Ekipa jedno pitanje u vezi BitCoina. Da li ima netko od vas koji su ga pokušali rudariti tam negde 2010? I kak je to izgledalo u to vrijeme? Da li je postojal još koji način kak doči do BitCoina u to vrijeme?
Pozz
Ekipa jedno pitanje u vezi BitCoina. Da li ima netko od vas koji su ga pokušali rudariti tam negde 2010? I kak je to izgledalo u to vrijeme? Da li je postojal još koji način kak doči do BitCoina u to vrijeme?
Pozz
Putuješ kroz vrijeme?
Rudarenje ili p2p, 2010 nije bilo drugog načina barem koliko je meni poznato
Pozz
Mozes se javiti na ovaj tu forum npr korisniku @seljo on je rudario prije 10 godina i dalje je aktivan na forumu.
Hvala na info
Pozdrav, da li mislite da ima vajde ulagati sada u bitcoin?
Ne zato jer vjerujem u taj scam, nego zato jer ljudska glupost i pohlepa nemaju granica
Pozdrav, da li mislite da ima vajde ulagati sada u bitcoin?
Naravno, valja ulagat bilo kad ako gledaš dugoročno.
naravno, osim ako sve ne krene nizbrdo u jednom trenutku
tako se pričalo i ekipi dok je bitkonj bio na 60k, pa sad kad su u debelom minusuti njima objasni da budu strpljivi dok ih hvata panika
ove što su popušili životne ušteđevine na terri, neki se i ubili, da ne spominjemo
i što ćeš ti napraviti ako on na tvoju tako sigurnu tvrdnju uloži lovu i popuši?
hoćeš li mu ti nadoknaditi gubitak?
bez ljutnje, ali ovakve izjave treba uvijek davati sa rezervom, ne ovako 100% sigurno, jer nije riječ o tvojoj lovi
naravno, osim ako sve ne krene nizbrdo u jednom trenutku
tako se pričalo i ekipi dok je bitkonj bio na 60k, pa sad kad su u debelom minusuti njima objasni da budu strpljivi dok ih hvata panika
ove što su popušili životne ušteđevine na terri, neki se i ubili, da ne spominjemo
i što ćeš ti napraviti ako on na tvoju tako sigurnu tvrdnju uloži lovu i popuši?
hoćeš li mu ti nadoknaditi gubitak?
bez ljutnje, ali ovakve izjave treba uvijek davati sa rezervom, ne ovako 100% sigurno, jer nije riječ o tvojoj lovi
Napisa sam ako gleda dugoročno.
Lik je postavia pitanje 'Da li mislite?'. Ja sam napisao 'Naravno' -da mislim-. Nisam nikom napisa 'Uloži'. Nek svak radi sa svojom lovom šta oće.
Ja sam kupova i na 56, i na 48, i na 60 i na 25... Sad sam u minusu u globalu, i ne žulja me ništa, ža mi je šta trenutno nisan u mogućnosti da kupim i šta sam FOMO-a na 52, 45 itd... da ne računam minus od 2010. kad sam izgubio toliku količinu da mi 8 koljena ne bi trebalo radit ništa u životu...
Ovo je sad po meni prilika jer bear traje već godinu dana, od ATH-a u aprilu lani, onaj u novembru je isforsiran, prdnuo je odmah, to po meni i nije ATH, al ajd.
Bear demand traje preko godinu dana, pitanje je kad će sljedeći bull.
100% sigurno nije ništa u životu, tako da... Mislim da slika u privitku dosta govori, barem meni, ako drugima nije, puca mi k.
A te terre i ostalo, shit happens, jbg, altovi me ne bendaju 2%, doprije samo BTC i ETH, sad samo BTC.