Bitcoin - pitanja i odgovori
- poruka: 2.100
- |
- čitano: 1.002.170
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
Hvala puno na odgovoru
Kada sam napusao da se radi o par sto dolara, za to mi ne bi trebala anonimnost....
Jel bankomat još uvijek stoji u Historyu?
Pozdrav ekipa,
Novi sam u temi, dosta mi je hitno, trebao bih bitcoina u vrijednosti 5$ za prvu ruku za kupnju nečega(nebitno).
Sad mene interesira šta bih sve morao napraviti da bih mogao kupiti bitcoina u vrijednosti 5$. Imam samo paypal i tekući račun.
I da napomenem totalni sam noob i početnik u tome.
Sa Payplom dosta teško. Sa tekućim još nekako.
Najlakši način je da si napraviš devizni i uzmeš karticu Visa Electron za plaćanje na internetu.
Napraviš si Coinbase profil i povežeš karticu. Kada ti treba Bitcoina samo nadopuniš wallet.
Minimalno je 1 euro. Druga solucija je da odeš u caffe bar History i na bankomatu si uzmeš, al je
tamo minimalno 100 kuna uplata/isplata.
Sa Payplom dosta teško. Sa tekućim još nekako.
Najlakši način je da si napraviš devizni i uzmeš karticu Visa Electron za plaćanje na internetu.
Napraviš si Coinbase profil i povežeš karticu. Kada ti treba Bitcoina samo nadopuniš wallet.
Minimalno je 1 euro. Druga solucija je da odeš u caffe bar History i na bankomatu si uzmeš, al je
tamo minimalno 100 kuna uplata/isplata.
Imam kunsko/devizni štedni račun na kojem su trenutno kune. Dali moram na racunu imati onda eure da bih mogao kupiti?
Kod mene je devizni u eurima.
Nebi znao, ako imaš karticu probaj.
Kod mene je devizni u eurima.
Nebi znao, ako imaš karticu probaj.
Puno hvala na pomoći uspio sam kupiti bitcoin.
Pričao sam danas sa jednim čovjekom koji majna bitcoin ili neku drugu valutu, nisam ziher koju. Uglavnom veli da 150kn dnevno izrudari sa 2 grafičke. Kaj nije prošlo vrijeme za rudarenje sa grafičkama, ili laže? Totalni sam laik za to rudranje pa mi je lakše pitat ovdje.
Laže.
Laze
Za početak uložite u vremeplov jer su vremena minanja bitcoinova doma iza nas...
A kuku...a jel Janjevci jos otkupljuju zlato?
Bankomat u Tkalčićevoj ne radi više... bio danas.
Bankomat u Tkalčićevoj ne radi više... bio danas.
kaj mu je?
Jeli ima koji bankomat u sloveniji možda? I postoji li neki limit koliko se može isplatiti an tim bankomatima?
I onda da lijepa naša nađe način da udari poreze,PDV i uhljebske dadzbine? Radije bi lijepo sve na ruke bez posredstva banki.
Ma i to za siću vjerujem da mogu zezati. Samo zavisi jel te uzmu na zub.
prognoze su uvijek pozitivne :)
pogotovo nakon halvinga sredinom 7. mj.
Koja stranica je najbolja za kupovinu Bitcoina sa VISA electron? Po mogućnosti da nemam limit :S imam neka sredstva za uložiti pa bih to sad malo u bitcoin uložio, prije sam dosta zaradio pa idem opet.
Dobro da sam kupio jos kad je cijena bila na $530 :D