Procjena s.1366 mbo+proc+ram

poruka: 6
|
čitano: 1.341
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Trebam procjenu koliko realno vrijedi mbo+cpu+ram.

Asrock X58 Extreme3 s.1366 (usb3.1, sata3, esata3, v8 phase, itd.) (ja sam je kupio novu, nije iz pete ruke, u jednom kejsu i istoj konfi je od prvog dana, ak kome šta znači) https://www.asrock.com/mb/Intel/X58%20Extreme3/index.asp

CPU - Xeon X5650 (95W, primjerak hladan ko špricer, 6c12T)+u ladici i7 920, sad sam se i njega sjetio, al kolko tek taj vrijedi, 50ak kn?

RAM - 2 seta 3x2GB, jedan kingmax, drugi apacer.

Sve radi svaki dan već godinama bez ikakvih problema, zanima me vrijednost da se skalkuliram radit neki upgrejd ili ne. Tnx.

16 godina

194 pregleda i nijedna procjena

11 godina
Re: Procjena s.1366 mbo+proc+ram
Teško ti je to procijeniti, pa i nema smisla.
Te komponente su ugledale svjetlo dana onda kad je hrvatska nogometna reprezentacija planirala gdje će im biti kamp za SP 2010. u Južnoj Africi, pa ipak ne odosmo.
Bez uvrede molim, radije pokloni ili arhiviraj negdje u neku fioku.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2022 18:52 (Chico12).
16 godina
Chico12 kaže...
Teško ti je to procijeniti, pa i nema smisla.
Te komponente su ugledale svjetlo dana onda kad je hrvatska nogometna reprezentacija planirala gdje će im biti kamp za SP 2010. u Južnoj Africi, pa ipak ne odosmo.
Bez uvrede molim, radije pokloni ili arhiviraj negdje u neku fioku.

Lol, zato već imam nekoliko ponuda u inboxu...

Preposprdan si, umjesto da ili procjeniš ili ne komentiraš. Hvala.

Kakve se sve krametine prodaju i za kakve pare (da ne linkam sad cirkuse od starih i3 i pentiumčića po oglasima), ja bih trebao poklonit 6 jezgreni i7 koji radi bez greške i vrti 99% stvari danas? Afkors, evo samo što nisam....

14 godina
Nije baš za pokloniti ali više od 500-600kn ne vrijedi. Bila je to po mom iskustvu najstabilnija platforma koju sam imao. Ni poslje z77, a ni kasniji z370 nisu u mome slučaju imali tako malo problema za života kao x58. Još uvijek imam 920 i w3670 negdje u ladicama jer je ploča parnula nakon pada kućišta iz ruke.
Kako bilo, vrijeme obavilo svoje i te komponente nemaju neku vrijednost.
16 godina
dax-lax kaže...
Nije baš za pokloniti ali više od 500-600kn ne vrijedi. Bila je to po mom iskustvu najstabilnija platforma koju sam imao. Ni poslje z77, a ni kasniji z370 nisu u mome slučaju imali tako malo problema za života kao x58. Još uvijek imam 920 i w3670 negdje u ladicama jer je ploča parnula nakon pada kućišta iz ruke.
Kako bilo, vrijeme obavilo svoje i te komponente nemaju neku vrijednost.

I to je u redu, jer je to neka vrijednost, nije 0.

To je već 16gb rama za novu platformu npr.

Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice