Dakle ima san ove dvi kartice u SLI u, odlučio prodati jer mi taj SLI i nije davao željene rezultate i nabavio drugu karticu. Imam bundle i garanciju na godinu ipo na obe kartice. Savršeno su očuvane. Imam ponudu jednog lika iz Rijeke 5500 k za ova dvije sad nzn jel se isplati ili mogu dobit više
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za 3 Kkn možeš dobit gtx 770 koja je bolja kartica od tvoje,znači 5500 kn za obe nije loše!!
Ili čekat malo duže i nadat se boljoj ponudi!!
Za 3 Kkn možeš dobit gtx 770 koja je bolja kartica od tvoje,znači 5500 kn za obe nije loše!!
Ili čekat malo duže i nadat se boljoj ponudi!!
nove u linksa dodu 5, ove su kao nove, sa garancijom i bundleom, redovito čišćene i održavane. Zato i nisan pametan
kada vec imas sli na gtx 680 4gb lud si sto to ides prodavat, jer vece performanse ne možeš dobit u igrama..tj možeš ali tvome oku neprimjetne..tako da sve što možeš s tim karticama je POPUŠIT LOVU ako ih ideš prodavat
Pa vidis da covik ima 7990 pa sta ce mu one bzvz kupit prasinu
Pa vidis da covik ima 7990 pa sta ce mu one bzvz kupit prasinu
vidim..ali kao što je navedeno svaka od tih kartica dođe 5k tako da ih je smiješno prodavati obe za 5500..kartice same po sebi vrijede ,ali teško ce dobiti te novce , jer kada se kupuju takve zvijeri 100% sam siguran da ih 90% ljudi kupuje na kredit.. tako da je po meni 5500 premalo na uloženo, a s druge je strane realno..eh sad kad vec ima drugu karticu u kompu slažem se s tobom oko skupljanja prašine
A da na nabavi najjeftinija je 4099 i kad bi se uzele dvi znaci 8198 i oduzelo se 15% dobilo bi se 6900-7000 sta je jako puno
A da na nabavi najjeftinija je 4099 i kad bi se uzele dvi znaci 8198 i oduzelo se 15% dobilo bi se 6900-7000 sta je jako puno
istina ,ali to je cijena za kešš.stavi još 5% gore na karticu
uglavnom ja ih nebi prodavao pošto bi držale sve na high sljedecih hohohoh godina :)
DA sasvim neisplativa investicija ,prodajom puno gubiš a kupnjom novih malo dobivaš,osim ako su baš viška i stoje neiskorištene!!
obe kartice su isplačene, kao i ova nova. Na kraju sam se dogovorio sa likom cijenu 6500 , primopredaja na ruke u Rijeci. Mislin da san dobro izvuka. Čak mi je lik prizna da se već ponada da će uspit ''izvuć za male pare'' ali ok nije se ni bunija kad sam mu predložija cijenu.
nove u linksa dodu 5, ove su kao nove, sa garancijom i bundleom, redovito čišćene i održavane. Zato i nisan pametan
It's clear as a rainy day. Yup, ne isplati se bas svakom ulupat u grafulje 10k-11k kn (skinut prek firme 25% prejdevej) i jos izgubit stogod na tome. Al realno gledajuci nema svaka shusha za ulupat 5500kn a ni tri soma po komadu za karticu.
I ne kupuje bas svaka shusha tu karticu ... tak da je cijena na nabavi irelevantna. Kad dodjes u ducan i chifut te ocijeni da te moze oderat trazit ce i vise.
obe kartice su isplačene, kao i ova nova. Na kraju sam se dogovorio sa likom cijenu 6500 , primopredaja na ruke u Rijeci. Mislin da san dobro izvuka. Čak mi je lik prizna da se već ponada da će uspit ''izvuć za male pare'' ali ok nije se ni bunija kad sam mu predložija cijenu.
Heh. Realno: Imas srece sto je sjor shisao s broda il iz azila
Hvala svima na pomoci, evo da iskoristin priliku da ne otvaram novi topic , kolko maksimalno mogu dobiti za i7 4770k+Asus z78-A, sve pod garancijon sa bundelon korišteno 2 mjeseca. Znaći zanima me maksimum kolko mogu dobit, mogu čekat kupca nije mi hitno nigdi