Poštovani, ako ima netko upućeniji u cijene, molio bih da mi okvirno kaže cijene komponenti pojedinačno. imam jedan pc koji radi osim, koliko sam uspio isprobati, 2 unutarnja ram slota na maticnoj. isprobano sa vise ram plocica u raznim kombiancijama, nisam uspio dobiti sliku na monitoru sa ramima u dual channel konfiguraciji. tako da rami su trenutno u single channel modu.
kompletna konfiguracija je
cpu - i5 6500
mbo - asus strix b250g maticna
ram - 16 gb (2x8gb) ddr4 3200 mhz - lc power, garancija do 19.06.2022. godine u linksu
gpu - gtx 660 ti 2 gb
storage - 120 gb ssd
- 1x 1tb + 1x 3 tb hard
psu - ms industrial 600 w
coolermaster cpu cooler - kupio sam preko njuskala rabljeno, ne znam ime, ali ima solidne performanse
thermaltakeovo chaser a31 kuciste sa 2 ventilatora, jedan naprijed i jedan iza za upuh/ispuh konfiguraciju. kuciste je placeno oko 600 kn, staro je cca godinu dana, ima na pleksiglasu par ogrebotina, jer se lako oguli prilikom rukovanja kucistem. ali ostalo je u dobrom stanju.
cijela konfa je ociscena od prasine, stavljena nova pasta prije koji mj, te su frisko instalirani windows 10 na ssdu.
mislio sam iskoristiti za media server, ali trenutno imam precih stvari, pa da mi ne stoji bezveze u sobi.