Platio si igru 300-tinjak kuna, dobio si podosta zabave do 50-tog nivoa. To što je gank bio tu na PvP serveru je tvoj odabir. Ja se ne sjećam da me je itko ikad genkao na PvE-u, a na PvP-u sam to očekivao i to je tako, jasno. Ne mislim da je prevara dobiti igru tog kalibra za tu cijenu i malo pričekati end-game sadržaj. Zato se tako i zove. Ništa što su reklamirali nisu uskratili, a plaćeno si dobio.
Jesu. Npr reklamirali su da je igra zabavna, a ni ja ni niko iz guilda se nismo baš zabavili
Igru sam platio 500kn (collectors edition)
Iza 50-og levela jednostavno nije bilo contenta, to nisam doživio ni u jednoj od ovih navedenih
igara. Hrpa grafičkih bugova jednom kad se izašlo iz Tortage. Hrpa quest bugova.
Totalno glup sistem borbe i neujednačene klase
WTF?! Osim što je to isključivo tvoje mišljenje (suprotno od mnogih drugih) nema baš nikakve veze s time da je tebe netko prevario. Hrpe bugova baš i nije bilo. Od izlaska igre, do levela 80 sam došao u nekoliko dana i nisam naišao na niti jedan kritičan bug kakav nema svaka igra. Igra je bila zabavna, a ova smijurija o neujednačenosti klasa je... WTF?!
I za što, da te i jesu prevarili (a nisu), je to opravdanje?! Sva sreća pa piratizirati MMO ne možeš. :-)
@zbuzanicu: u USA itekako ima alternative: Netflix anyone? - Uglavnom, imaš jeftino on-demand sadržaje, većinu serija (prime-time) gledaš besplatno online, glazbu kupuješ jeftino, knjige na Amazonu uzimaš jeftino u najam i sl. Nemoj na temelju Hrvatske zaključivati ništa. Sami smo krivi što ništa od toga nemamo.
Možeš...odi na freeshards i igraj DAOC for free
O mišljenju...pa što ti misliš, ako neki klan 3 mjeseca nakon izlaska igre spadne sa 180 ljudi na 20, da većina misli da je igra dobra?
Od svih onih gore navedenih MMO-a koje sam igrao, nisam nigdje vidio takvo nezadovoljstvo osim u Conanu
Ali kako rekoh, očito nismo igrali na serverima sa sličnim mišljenjem, a bogme možda ni istu igru
Ja pričam o onom Conanu što ga je napravio Funcom.
A možda sam malo prezahtjevan, ipak sam DAOC igrao 5 godina i čitavo vrijeme se dobro zabavljao, vi
mladi imate puno kraći attention span pa je sve što traje 3-4 mjeseca već uspjeh