Nova verzija Google Mapsa za iOS

poruka: 2
|
čitano: 1.146
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nova verzija Google Mapsa za iOS".
14 godina
offline
Nova verzija Google Mapsa za iOS

jel mi zna netko objasnit kakva im je to logika da novu verziju svoje aplikacije najprije izdaju za konkurentnu platformu iOS umjesto na svoju vlastitu ANDROID????

TiONiO
 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Nova verzija Google Mapsa za iOS

Ne bih znao. Ali znam da najdetaljnije i najtočnije karte hr ima Genius Maps (aplikaciju napravio Mireo, mape su od Navteq-a). Mape su posve offline, ima 3D zgrade. Mape su točnije i od Wazea i od Here Maps-a (osobno se uvjerio). Ali, ta aplikacija nešto košta.

U kategoriji besplatnih po meni najbolji je Waze. Odlično je što korisnici sudjeluju u prijavi problema u prometu i točnosti mapa, no mape nisu dostigle razinu točnosti koje ima Genius Maps. Također, offline mod pamti samo okolicu ceste rute kojom idete. Ako skrenete s rute, kartu više nemate. Meni se desilo da sam fulao križanje i ušao u "crno područje" na karti i u inozemstvu morao uključiti internet promet koji nije jeftin. Ali, waze ipak u jednome ima prednost - besplatan je!

Google maps mislim da nije neka konkurencija. Nema offline, mape nisu posve točne, dakle, po meni ne može parirati navedenom dvojcu. Njih ističem nakon što sam probao i detaljno testirao i koristio više od desetak različitih vrlo popularnih navigacijskih aplikacija.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice