.. a ONDA SAM SPAS PRONAŠLA OVDJE;.
-a đe nađeš takve.. sprdex, večernji...
linux ... bla-bla (nije oftopik)
sa humor teme je citat
http://www.bug.hr/forum/topic/linux/evo-sto-hitna-pc-sluzba-kaze-o-linuxu/151251.aspx
.. a ONDA SAM SPAS PRONAŠLA OVDJE;.
-a đe nađeš takve.. sprdex, večernji...
linux ... bla-bla (nije oftopik)
sa humor teme je citat
http://www.bug.hr/forum/topic/linux/evo-sto-hitna-pc-sluzba-kaze-o-linuxu/151251.aspx
Ja se ispričavam što se nisam ranije javio. Bio sam obnevidio od šoka...
Uvijek se kompajlira
Uvijek se kompajlira
Usput, ajd pomozi kolegi tnakiru pa ga poduci malo o "Art of Trolling". Covjek se sramoti ovdje nemustim pokusajima
I tako, kako od ovog GNU-a nema ladne vode, gledam ja kuće u Redmondu, kad ono pokraj Microsoft Building 34, bajro leži na sred livade?! Valjda se kompajlira :)
Coek je napravio sto je imao i sada je u idle modu. Vjerovatno jer radi na brzim Windowsima.
Uvijek se kompajlira
Usput, ajd pomozi kolegi tnakiru pa ga poduci malo o "Art of Trolling". Covjek se sramoti ovdje nemustim pokusajima
Odbio je poziv na kavu prije cca 5 mjeseci kad sam bio dolje u njegovom soru. Sta vise mogu uciniti?
Uvijek se kompajlira
Odbio je poziv na kavu prije cca 5 mjeseci kad sam bio dolje u njegovom soru. Sta vise mogu uciniti?
Pa zar ti je tako malo stalo do njega da odustajes nakon jednog pokusaja?
Posalji mu svoju sliku (vidoviti Milan poza), mozda koje zrnce tvog talenta se prenese i na njega ukoliko ujutro i navecer u nju gleda po 15 minuta.
Nemoj da dodjem u Irsku na pivo... I na kulen :) Kulendejz ;) Viš, opet majkrosoft.
Nakon toga sam otisao u Dublin
Nemoj da dodjem u Irsku na pivo... I na kulen :) Kulendejz ;) Viš, opet majkrosoft.
Imamo i jednog i drugog
A od kulendayza cu ti dati majicu
Uvijek se kompajlira
Posalji mu svoju sliku (vidoviti Milan poza), mozda koje zrnce tvog talenta se prenese i na njega ukoliko ujutro i navecer u nju gleda po 15 minuta.
Talent je otupio od hladnog atlanskog vjetra i stalne borbe za jeftiniju vodu
Ma da, bas su Microsoftu haknili stranicu i gurnuli trojana u Windowse. Heh. Linux. Siguran. Mos mislit.
Pa ti si totalno neinformiran. MS je uspio napraviti trojan OS kojeg još i naplaćuje (barem tako pišu tu po Forumu a ovdje su sami znalci). Više od toga je nemoguće.
Od jučer navečer ( po našem lokalnom utc) je mintov web ponovno dostupan.
Clem kaže da repozitoriji nisu kompromitirani , a da su pogođeni njihovi forumski računi korisnika
te iso od minta 17.3 cinnamon verzija.
Inače, postoji i rezervno mjesto za cheksum ako glavno nije dostupno iz bilo kojeg razloga:
http://ftp.heanet.ie/pub/linuxmint.com/
S obzirom da se ništa nije skrivalo niti trpalo pod tepih, zasad nema prijave o nekoj stvarnoj šteti
koju bi pretrpio neki korisnik zbog instalacije fail iso-a.
Nadogradnje su normalno šljakale ovih dana , možda mrvicu usporenije nego inače, no to ovisi o
odabranom poslužitelju za update...
Uglavnom, ni prvi ni zadnji web site koji je pretrpio napad , tako da furamo dalje.....
Ocekuje se izvjesce o steti. Naovodno je image skinut cak 12 puta u zadnjih mjesec dana
Ocekuje se izvjesce o steti. Naovodno je image skinut cak 12 puta u zadnjih mjesec dana
Šteta bi bila jako brzo vidljiva, kao i sve ostalo.
Pogledaj samo vremena korespodencije za 563 upita:
http://blog.linuxmint.com/?p=2994
Tu ti se sve rješava unutar par minuta ili sati , a ne u par mjeseci ili godina...
Pa dok se kompajlira mora ga metnut nekam.
Pa dok se kompajlira mora ga metnut nekam.
Pa na ovaj način zakida tajnicu.
tnakir, jel zapisujes ovo? 'vataj biljeske odma'!
Ispričavam se što ću biti on-topic , ali čini se da je baza korisnika foruma mint koji tjedan na prodaji
Ja sam neki dan dobio lažni email s lažnim linkom za resetiranje PayPal lozinke. Naravno nisam nasjeo, ali znači da imaju email i lozinke ako i kada dekriptiraju . Mijenjate lozinke, ako koristite istu na više strana.
Da je onaj decko na livadi radio na linuxi vjerovatno ga ne bi bilo na livadi jer bi jos za kompom kompajlirao kernel ili ibstalirao drivere za printer, a livadu bi vidio navecer. Iduceg tjedna.
Ali decko je radio na windowsima, zavrsio je posao i otisao puniti rezerve D vitamina. Zato dte vi linuksasi tak bijeli, jer non stop nesto kompajlirate pa zbog toga ne vidite sunca.
Ne, zapravo ne zna kako dalje i zato je izašao van razbistrit glavu. I zato će Windows Server 2016 izaći tek 2018.
I misli si kako će i sljedeće godine probati proći na razgovoru za posao u Googleu, jer u Washingtonu na sjeverozapadu SAD-a ima ravno tri sunčana dana. Mašta o sunčanim kalifornijskim plažama i radu na Linuxu
Da je onaj decko na livadi radio na linuxi vjerovatno ga ne bi bilo na livadi jer bi jos za kompom kompajlirao kernel ili ibstalirao drivere za printer, a livadu bi vidio navecer. Iduceg tjedna.
Ali decko je radio na windowsima, zavrsio je posao i otisao puniti rezerve D vitamina. Zato dte vi linuksasi tak bijeli, jer non stop nesto kompajlirate pa zbog toga ne vidite sunca.
A stvarno se trudis, al' nece pa nece
A stvarno se trudis, al' nece pa nece
I ovi decki kaj kucaju te neke kernele isto:
https://www.cvedetails.com/vulnerability-list/vendor_id-33/product_id-47/cvssscoremin-7/cvssscoremax-7.99/Linux-Linux-Kernel.html
Ti mislis da ja trolam, ja samo pokusavam objasniti da je Linux neuspio experiment. Nesto kao bitcoin ili smartwatch ili 3d tv... Neki ga koriste, ali se ti neki zovu entuzijastima, a sam koncept nema neku globalnu primjenu... Tih par servercica koji vrte php su, eto, iznimka koja potvrdjuje pravilo.
I ovi decki kaj kucaju te neke kernele isto:
https://www.cvedetails.com/vulnerability-list/vendor_id-33/product_id-47/cvssscoremin-7/cvssscoremax-7.99/Linux-Linux-Kernel.html
Ti mislis da ja trolam, ja samo pokusavam objasniti da je Linux neuspio experiment. Nesto kao bitcoin ili smartwatch ili 3d tv... Neki ga koriste, ali se ti neki zovu entuzijastima, a sam koncept nema neku globalnu primjenu... Tih par servercica koji vrte php su, eto, iznimka koja potvrdjuje pravilo.
Primjenom tvoje logike ispada i da je ljudski rod neuspio experiment, dokaza imaš koliko ti god srce želi.
Tih par servercica koji vrte php su, eto, iznimka koja potvrdjuje pravilo.
Imaš ti praf.
Ovi u Cernu što vrte modifikaciju red hat su lezilebovići.
Isto ko i ovi što vrte custom bsd kylin na tianhe2 ili ostali custom environmenti.
Taj linuks da išta valja bilo bi za njega kijeva i krekova na torentima... Pametnome dosta!
Taj linuks da išta valja bilo bi za njega kijeva i krekova na torentima... Pametnome dosta!
I ti si IT-ovac? Pa najbolji Linux ti i je s Torrenta, dva puta prepržen.