YouTube prelazi na HTML5

poruka: 41
|
čitano: 7.268
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube prelazi na HTML5".
12 godina
Re: YouTube prelazi na HTML5
maxy0 kaže...

meni html5 radi uzasno na youtube-u.. neka greska se uvijek javlja i dok nisam instlirao neki addon da mi u flash palyeru pokrece nisam rijesio problem

U mene kontra krene video i poslije par sekundi slika pocrni i nijedan nisam moga YT klip da pogledam dok nisam aktivirao HTML5 i sve fercera

http://valid.canardpc.com/hwx19k
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 1:56 (mirzet1976).
11 godina
neaktivan
YouTube prelazi na HTML5

Ah, napokon mi radi youtube na HTC x8. Isprobao sam sve dostupne app i preglednike bez rezultata, 90% videa je javljalo error. Sad radi bez greške.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
YouTube prelazi na HTML5

Ima li još netko problem da vam je max kvaliteta 720p na HTML5?

-meh
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
YouTube prelazi na HTML5

Što se mene tiče flash ide u smeće svakako, jer mi se opet javlja zeleni ekran. I to nakon što sam skinuo zadnji update.

Naravno HTML5 radi ko urica pod Chromom.

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evildoer kaže...

Hm, nisam to primjetio..  radi mi kao i dosada - mogu normalno izabrati rezoluciju.

Lijep pozdrav ;)
12 godina
neaktivan
Flash je mrtav zadnje desetljece negi smo nazalost prisilheni ga rabiti, ono korporacije i to, profit hebiga htjeli bi u svemir a imamo kantu ko na barutu.
Jos kad pocmu se igre stremati u browseru preko html5 ili kada kada bude dosta samo html5 client koji odmah pokrece igru bez skidanja jos 100 GB tereta.
"New age is ushering upon us"
TD people now you are on my Death Note
16 godina
neaktivan
Evildoer kaže...

Vjerojatno ti nije omogućen MSE (pretpostavljam da koristiš Firefox?). Trenutna stabilna verzija browsera nema omogućen taj dio jer još ne radi u potpunosti (tj. moguće su male nestabilnosti u radu). Koliko vidim, niti u nadolazećem Firefoxu 36 to još uvijek neće raditi kako treba.

Vodič za omogućavanje gledanja videa na Youtube u HTML5 preko trenutne verzije Firefoxa (od v. 33 na više), ako ne želite ići na beta Firefox: Link

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
Ja koristim HTML5 blocker jer su na HTML5 novi videi samo u 360p...
Lieber tot als rot
11 godina
odjavljen
YouTube prelazi na HTML5

Konačno je došlo vrijeme da se ukine flash. Dugo vremena koristim IE bez flasha sa HTML5 i 360 Browser i ne treba mi više ništa a i ne namjeravam instalirati flash.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evildoer kaže...

Vjerojatno koristiš Firefox?
To je zato jer je youtube uveo da za 1080p je obavezan i 60FPS,međutim FF to još ne podržava.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
16 godina
neaktivan
YouTube prelazi na HTML5

Pokušao što kaže Zura, ali i dalje 720p max. Mislim nije mi neka frka, čisto mi je bilo sumljivo.

Pričekat ću novu verziju FF, a do tada ako baš iz nekog razloga budem morao 1080 vidjet imam Chrome. Thx ppls!

-meh
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice