Xiaomi Mi Note kao konkurencija Appleu

poruka: 9
|
čitano: 3.018
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi Mi Note kao konkurencija Appleu".
14 godina
neaktivan

Ne znam koliko treba Xiaomiu da se gura u top segment mobitela. Svoju je slavu i veličinu ostvario na jeftinijim telefonima dobrih karakteristika.

Moje je mišljenje da tko hoće flagship sa visokom cijenom da će uzeti neki brand tipa LG, Sony, Samsung ili Apple.

A opet vidi koliko kineza ima, druga tržišta im ni ne trebaju.

Mi Note 16GB je po meni promašaj jer nema SD karticu. (16GB je full premalo, a na 64GB ti ni ne treba, samo usporava uređaj)

Inače sve pohvale za njihove uređaje, imam Note 4G i mob je više nego OK.

I specke ovih novih MI Note nisu loše, ali cijena ....   

Nadam se da će izbaciti i Mi 5 max 5,2" i malo jačih specki, a cijene do $350.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 14:25 (Persona non grata).

1 5 hvala 0
14 godina

Ja se baš ne bih kladio na ovaj model da može parirati iPhone 6 Plus, govorim sa HW strane, ne glede na ukupnu internu memoriju plus eventualno uz dodatak pomoću SD memorijskih kartica. 

Ovdje jedino model PRO bi se mogao uračunati, obzirom pod haubom taj stvarno NEŠTO IMA, a po mojem skromnom subjektivnom ukusu čak i dizajnom rastura, u slučaju da bih se vratio na android teren, ovo bi bio prvi izbor, pa onda duuuuuuugo nitko, a onda slobodno kasnije po abecednom redu!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina

Fanboyu!

Rvat katolik!

3 0 hvala 0
14 godina
Re: Xiaomi Mi Note kao konkurencija Appleu
tnakir kaže...

Fanboyu!

Tko  JA?!?!?!?! 

Ako je na mene, priznajem, istina, prokužio si me !!!!

ATJ Lučko
17 godina
Steta kaj ignoriranje ljudi ne funkcionira na mobilnom bugu, opet vidim AjetoLucko kak serucka.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina

Mene je xiaomi oduševio, imam njihov redmi note 4G i za manje od 200$ su apsolutni kraljevi, al ne bih dao 400-500$ za ijedan mob.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Redmi Note (ne 4g) - Baterija je super!

Kolega ima Xiaomi Redmi Note, model bez 4G-a, ali je mobitel odličan. Više ga ne proizvode jer su karte bacili na nove modele. Baterija mu traje nevjerojatno dugo - skoro 4 dana! Prosjek mu je 3 dana sa stalno uključenim WiFi. Znam da je to relativno, ali kad ga je dobio dosta smo ga koristili, kako on tako i ja, i opet je izdržao 3 dana. Nevjerojatno!

0 0 hvala 0
14 godina
ukay1000 kaže...
Steta kaj ignoriranje ljudi ne funkcionira na mobilnom bugu, opet vidim AjetoLucko kak serucka.

Tako si kolega razgovarajte sa svojim doma. 

Bitno da ste se vi prosrali prije nego što ste i pomislili napisati svoj post!!!!

ATJ Lučko
16 godina
Obicni mi nije nesta al bome pomisljam da zamjenim Note 3 za Xiaomijev Note Pro... ali cekacu da izade pa malo recenzije pogledat...kolko sam dosad vidio na netu sve zabrinjava samo baterija da je slaba...ali nove generacije HW su pa mozda i nebude problema uopce...
VenAtoR#2231
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice