Windows 7 jeftiniji od Viste

poruka: 47
|
čitano: 8.470
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 jeftiniji od Viste".
17 godina
neaktivan

mislim da je to i dalje pre skupo jesu bolji od viste i xp-a to ne poricem ali su skupi

You will never walk alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Quark, pa što su drugi bolji, ja samo vrtim winse,pa mi usporedi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Umjesto mržnje imaš druge dvije opcije - linux i mac os, koristi ih!

To doubt, to discredit !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 jeftiniji od Viste

daj na čem si ti..kak vista može bit brža od XP-a na istom računalu..

Ugradi u svaki taj komp 4 gige rama..pa ćeš vidjet i sam da griješiš..

Vista je natrpana raznoraznim glupostima..

A 32 bitnu vistu da i ne spominjem..najveće smeće koje je microsoft ikad izbacio..

Brate ja koristim x64 XP Pro..evo upravo je pokrenuto 7 programa i prebacivanje između njih je munjevito..

Ja to na visti nisam primijetio ni sa 4 pokrenuta programa..

core2duo E4400 2.2ghz>OC 3.0ghz 2GB DDR2 800MHZ MOBO Abit P35-IE ASUS RADEON 3870 OC GDDR4
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 19:49 (mad_zyx).
17 godina
mad_zyx kaže...

A 32 bitnu vistu da i ne spominjem..najveće smeće koje je microsoft ikad izbacio..

Brate ja koristim x64 XP Pro..evo upravo je pokrenuto 7 programa i prebacivanje između njih je munjevito..

Kako god 7-ca će XP-a spremiti u povijest, i RC je brz, kad se to još ispolira,

16 godina
neaktivan
Floki kaže...
mad_zyx kaže...

Kako god 7-ca će XP-a spremiti u povijest, i RC je brz, kad se to još ispolira,

Kad bi bar...planiram kupit oriđiđi sedmicu pa joj je i bolje!

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
Buhaha kaže...

Windowsi su poluproizvod! dokaz je izdavanje antivirusnog programa od samog MS to znaci da ne znaju složiti OS bez da im treba neka zaštita.

Zato za mene vrijede 0kn.

Ti koristiš linux ili mac os? Ili si jedan od onih koji pljuju po vlastitom OS-u jer je to IN?

Kad uzmeš u obzir postotak tržišta i činjenicu da koriste generički kernel, onda valjda znaš da jedan virus može zaraziti tonu različitih računala kojima je zajedničko samo jedno - Windows OS.

Ma neee, avatar govori sve - on je Ferengi, 0 kuna - to je lifestyle Namigiva

Malo pomalo, skužio sam da se kod mene na kompu nakotilo sve više legalnog softwarea. Štoviše, čini glavninu. Promjena u svijesti se dogodila vjerojatno kao posljedica mojeg evoluiranja ka pripadniku EU-aSmijeh

Anyway, ako netko nešto dobro i kvalitetno napravi, a to nam pričinjava zadovoljstvo ili nam je korisno, red ga je za to i nagraditi odgovarajućim iznosom, ukoliko je taj iznos razuman.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 7:45 (WHO2fckru).
16 godina
neaktivan
mad_zyx kaže...

pametnjaković Belji se

a da testiraš za promjenu 32-bit vs 32 bit?

ja koristim bussiness vistu...i lap mi radi puno bolje, glađe i sve...imam osjećaj kao da xp nije znao što bi sa 3 gb rama Namigiva

do something while necrknes
16 godina
neaktivan
Belji seBuhaha kaže...
D4RKL1NG kaže...
Buhaha kaže...

Windowsi su poluproizvod! dokaz je izdavanje antivirusnog programa od samog MS to znaci da ne znaju složiti OS bez da im treba neka zaštita.

Zato za mene vrijede 0kn.

Korisnik sam svih triju OS i više od korisnika i najviše sam zamrzio windowse i ne znam što bi se tu trebalo promjenit na sedmici da ja promjenim mišljenje o MS i njihovim proizvodima.

valjaš gluposti...

kada mac...ili linux...budu imali toliki izbor raznoraznog software-a...koliko i windowsi...imat će iste probleme....najlakše je napraviti zatvoreni sistem (mac)....sa neovisnim aplikacijama koje možeš nabrojati na prste jedne ruke...

ili drugim riječima...kada mac ili linux...budu imali pristojan broj korisnika...imat će iste probleme...kao što danas ima recimo...firefox...

što se nešto više koristi...veće su šanse da bude napadnuto...ljudska logika...ili ljudski primitivizam...nebitno...

ps

frustracije radnom okolinom loše utječu na psihu...

do something while necrknes
16 godina
neaktivan

ovako moze svatko pricat sta hoce i windows xp i vista a da ne govorim o 7-mici su super. koristio sam sve xp,vista i sad sam na win 7 rc koji koristim kao jedini sustav. mogu rec sve najbolje o njemu tako da su iz microsofta super to narpavili a na visti sto neki pricaju nestabilna bla bla to nije istina ja nisam dozivio niti jedan error na njoj pogotovo sa sp1 gdje se znatno ubrzao rad viste.. istina gutaju malo vise rama ali ja sam rame kupio da ih koristim ne da se hvalim kako imam 4 gb ili da ih mogu gledat u kucistu.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Mene zanima, je li moguće napraviti nadogradnju Viste 32bit na Windows7 64bit (ne mislim na instalaciju na hard disk, nego povoljniju cijenu kod nadogradnje)?. Jer to nije nigdje naznaćeno.  Pretpostavljam da je, jer većina korisnika koristi Windows XP Pro 32bit (ne 64bit) a njima je omogućena nadogradnja.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
16 godina

Svejedno mi je ja koristim xp

0 0 hvala 0
16 godina

Neki su mi govorili da je vista sporija u igricama od xpa i ja sam si tako instalirao Vistu ultimate sp2 i nikakve razlike nisam uocio mada mi je brza al ne u igricama.

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

A najzanimljivije u svemu ovome je :

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?nav_id=368917

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Microsoft će ponuditi i obiteljsko pakiranje Windowsa 7 Home Premium, koje će omogućiti instaliranje Windowsa 7 s jednom licencom na do 3 računala unutar istog kućanstva .

Microsoft to offer Family Pack for Windows 7 Home Premium

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 10:29 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
klimama kaže...

Microsoft će ponuditi i obiteljsko pakiranje Windowsa 7 Home Premium, koje će omogućiti instaliranje Windowsa 7 s jednom licencom na do 3 računala unutar istog kućanstva .

Hoće biti kakva akcija u Konzumu?

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Ma to su samo komplikacije trebat ce zvat tamo microsoft service u zagreb i zafrkavat se kako bi oni bili sigurni da si ti proizvod instalirao na svojim racunalima a ne da ti je neko uzeo i koristi tvoj key, tako da ce sve u svemu taj family pack bit fail jer to nece bit profitabilno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice